Irina-Margareta Nistor a fost cerută în căsătorie de Crăciun: "O ridicare de ton masculin a fost de ajuns ca totul să se destrame"

 Oana Pantazi
.

Irina-Margareta Nistor, cea a cărei voce inconfundabilă ne făcea pe toți să visăm în anii 1980-1990 când priveam filemele traduse de ea, a avut, la rândul ei, o viață de film – în 1984, a fost cerută de soție, chiar în ziua de Crăciun. Ce poate fi mai romantic și mai frumos? Iată însă că povestea ei de dragoste nu s-a terminat cu haapy-end…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Margareta-Nistor a fost cerută în căsătorie de Crăciun – un vis pe care multe tinere îl au, însă, din păcate, a fost doar un gest romantic și atât, pentru că visul frumos s-a spulberat mai repede decât s-ar fi gândit chiar protagoniștii poveștii care începuse atât de frumos.

3201-ag-103201-ag-10

Irina-Margareta Nistor a fost cerută în căsătorie de Crăciun

Irina-Margareta Nistor a copilărit într-o casă de poveste, construită de către străbunicul ei în anul 1939, o superbă vilă florentină pe care a salvat-o de la demolare revoluția din 1989. „A fost o casă care ne-a izolat de restul lumii, ceea ce pe alocuri a fost foarte bine. Avem pereţi groşi, sperăm noi fără microfoane, nu am fost curioasă să aflu dacă au fost. Şi e o casă cu grădină, ceea ce în Bucureşti e destul de rar, o grădină la care ţin foarte tare”, spunea aceasta într-un interviu pentru VIVA!

Citește și: Irina Margareta Nistor, despre cel mai mare regret al său:Îmi doream un copil, dar…

Citește și:- Ce i-a reproșat Irina Margareta Nistor lui Anghel Damian, în privința serialului Clanul: „Nu îndrăznește nimeni să-ți spună, eu îmi asum’

Citește și: Romanița Iovan are un obiect de mobilier identic celui avut și de celebra Coco Chanel: „Atât de îndrăgostită sunt de ea, încât, atunci când mi-am mobilat casa…' / EXCLUSIV

Aceeași casă a înmagazinat între pereții ei povești minunate din copilărie și zeci de Crăciunuri fericite, de unde nu lipseau cozonacul, cornul cu nucă și lichiorul cu cireșe amare.

„De Crăciun mergeam și colindam pe la vecini. Iar când eram foarte mică mă trimiteau la doamna Lazăr, în casa de alături. Ea avea patru băieți, mult mai mari decât mine. Ea își dorea o fată iar răsfățul era total. Mă trimiteau acolo ca să nu aibă surprize de întâlniri cu Moș Crăciun. Bradul se împodobea pe 24 sau pe 23 cel mai devreme. Și NU îl împodobeam noi, ci Moș Crăciun. Când veneam de la doamna Lazăr bradul era gata făcut. Tradiția la noi era că Moș Niculae venea noaptea iar Moș Crăciun seara”, a povestit Irina-Margareta Nistor pentru Unica.ro.

Și pentru că iubea atât de mult Crăciunul, Irina-Margareta Nistor a avut parte de o logodnă exact ca în filmele de care era atât de pasionată, însă, din nefericire, deznodământul a fost unul trist.

„Un Crăciun în roz, în sumbrul 1984, cu o logodnă ca în filme, dar fără ‘va urma. O ridicare de ton masculin a fost de ajuns ca totul să se destrame', a mai spus ea pentru sursa citată.

Irina-Margareta Nistor a iubit, timp de 28 de ani, un bărbat însurat

Cu ceva timp în urmă, Irina-Margareta Nistor lua pe toată lumea prin surprindere dezvăluind că a trăit o poveste de iubire de neînțeles pentru mulți, care au criticat-o și judecat-o. Timp de 28 de ani a păstrat secretă povestea de dragoste cu un bărbat însurat.

„Și mama, și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor.

Îmi aduc aminte că era un preot la care eu am ținut foarte tare, care m-a și botezat și m-a și cununat la un moment dat, și știu că am avut o discuție la un moment dat și mi-a spus că atâta timp cât familia lui nu are de suferit e ok. Deci dacă am avut de aici acceptul prin intermediar de la Dumnezeu…

El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta. Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci’, a dezvăluit Irina Margareta Nistor în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu Ionescu.

S-a măritat, dar iubea alt bărbat

Criticul de film a mai spus că nu i-a cerut bărbatului pe care l-a iubit niciun moment să divorțeze. Ba mai mult decât atât, în timpul relației cu el, ea a decis să se mărite cu altcineva. Povestea lor de dragoste, însă, nu s-a stins nici din cauza acestor obstacole.

Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme. Eram cu el când m-am măritat și, totuși, nu mi-a zis să nu mă mărit.

Știa că îmi doresc să fiu mireasă și că cu el nu puteam să fiu mireasă. Nu e vorba că n-a vrut să divorțeze pentru mine, dar nu s-a pus problema. Asta înseamnă să iubești„, a mai spus Irina-Margareta Nistor.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton