Irina Margareta Nistor explică de ce a primit Eva Măruță un val de critici pentru rolul ei din „Tati part-time”: "Cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre..."

.

Irina Margareta Nistor explică de ce a primit Eva Măruță un val de critici pentru rolul ei din „Tati part-time„. Nu mai este un secret faptul că filmul 'Tati part-time' se bucură de o mare audiență, fiind pe locul 1 în cinematografele din România. Ei bine, deși are un succes colosal, Eva Măruță se confruntă în continuare cu un val de critici și 'răutate gratuită' din partea haterilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Multe nume celebre în showbiz-ul românesc și de asemenea mulți actori au ținut să o laude pentru talentul de care dă dovadă, însă totodată și să o susțină sau să-i ia apărarea în fața criticilor din mediul online. Nici criticul de film Irina Margareta Nistor nu a putut să nu comenteze filmul, la care s-a uitat chiar de două ori.

catalin-maruta-eva-maruta-1-2catalin-maruta-eva-maruta-1-2

Citește și: Irina Margareta Nistor, după ce a văzut cum joacă Eva Măruță în filmul „Tati part-time”: „Inițial m-am gândit că este o lovitură de marketing. Am constatat că are talent. Sper să nu se oprească…”

Citește și: „Am auzit și am văzut multe în cariera mea, dar a fost o avalanșă care m-a copleșit. Răutăți care m-au întristat”. Reacția Andrei după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost criticată dur pentru filmul Tati Part-Time

Citește și: Saveta Bogdan a fost cerută de soție, de ziua ei de naștere, de un bărbat de 40 de ani. Reacția surprinzătoare a artistei: „Ești prea bătrân. Eu vreau un bărbat mai tânăr'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a divorțat Francisca de Bogdan Lățescu: „Nefericire, incompatibilitate, lipsă de comunicare'. Ce defecte îi găsește lui TJ Miles, actualul ei iubit

Irina Margareta Nistor explică de ce a primit Eva Măruță un val de critici pentru rolul ei din „Tati part-time'

Irina Margareta Nistor nu doar că a vizionat de mai multe ori filmul Tati part-time, ci explicat că la început credea că este vorba despre o strategie de marketing. Mai apoi, s-a convins că este un talent pur, astfel că acum nu a putut să nu intervină privind valul de critici. Fără a ezita, a spus clar că Eva Măruță are mult talent, iar oamenii se comportă așa tocmai pentru că ea a reușit și a dovedit tuturor că poate.

Tocmai, pentru că merge foarte bine. Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade, asta este. La pachet cu hate-ul pentru ea m-au cooptat și pe mine acolo. Nu pot să îmi explic asta, ideea cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre. Dar e un succes de roade frumoase și când am zis că joacă bine, chiar joacă bine.

După ce a comentat prestația ei din film și a lăudat-o, fanii au răbufnit, acuzând criticul de film că face totul pentru propriile interese. Acum, Irina Margareta Nistor a explicat că nu are vreun interes, ci pur și simplu spune lucrurilor pe nume.

Cum am auzit, „precis că am un interes că spun chestia asta„, n-am absolut niciun interes. Eu am interes să văd filme ca să am despre ce să scriu, ăsta e singurul meu interes. E un film independent, este pentru publicul lui, este pentru publicul care vrea să-și facă niște copii ceva mai bine-crescuți, că prost-crescutul e nașul acolo. Asta e, trebuie să ignori', a zis criticul de film pentru Cancan.

Irina Margareta Nistor: „Eu zic că Eva o să facă carieră'

Mai mult decât atât, nu doar că o vede o persoană talentată, ci Irina Margareta Nistor consideră că Eva Măruță va avea o carieră de mare succes în actorie. Deși marea majoritate nu este empatică și cuvintele de laudă vin mai greu, criticul de film observă talentul ei și este de părere că lucrurile vor evolua foarte frumos pentru fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță.

La asta ar trebui să se gândească cei care procedează așa. Dar cred că în continuare, cu empatia funcționăm mai greu, pentru că multă vreme nici n-au știut ce înseamnă cuvântul și atunci e complicat. Dar din nou, zice „de ce nu fiica mea? Când s-a făcut Pistruiatul, a ales Nicolaescu din 500 de copii„. Trecem peste cariera ulterioară a Pistruiatului, eu zic că Eva o să facă o carieră, hai să vedem cine are dreptate. Eu, de acolo de sus, am să văd ce face.„, a continuat Irina Margareta Nistor.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton