Modul neașteptat prin care Irina Margareta Nistor a ajuns să aibă o colecție uriașă de cărți: „Îi șantajam pe ai mei. Am o bibliotecă de copii, de cinema, una cu albume de artă, alta cu...”

 Tudorache Simona
.

Irina Margareta Nistor nu le-a cerut părinților ei jucării sau dulciuri în copilărie, ci doar cărți, de aceea a ajuns să aibă o bibliotecă impresionantă. Criticul de film nu poate uita nici acum vacanțele petrecute la Eforie Nord, când accepta să stea la soare doar dacă primea un roman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Irina Margareta Nistor recunoaște că nu a fost niciodată prietenă cu soarele, dar iubea apa mării și de dragul unei cărți bune ajungea să stea și la plajă, pentru că părinții îi respectau această dorință. Irina Margareta Nistor are astăzi o bibliotecă enormă, care ar putea face pe orcine invidios, și multe volume de calitate, în mai multe limbi.

irina-margareta-nistor-100irina-margareta-nistor-100

Modul neașteptat prin care Irina Margareta Nistor a ajuns să aibă o colecție uriașă de cărți

Irina Margareta Nistor a iubit de când se știe filmele, dar și lectura. Acum când se gândește la vacanță își amintește de cărțile bune citite. „În cazul meu nu știu dacă nisipul îmi amintește de vacanță, dar mergeam în copilărie la Eforie Nord. Eu detest să stau la soare. Cei doi S, adică soare și sare, să nu aud de ei. Îmi plăcea să intru în apă. Atunci, îi șantajam pe ai mei, pe mama în special: Dacă vrei să stau măcar 10 minute la soare, îmi cumperi o carte.'.

Am acum o bibliotecă întreagă. În mod suprinzător, erau cărți. Chiar și în italiană erau. Era o carte despre frații Lumiere, dar pe vremea aia nu știam să citesc, mă uitam doar la poze. Șantajați, vă puteți face o bibliotecă pe cinste', a mărturisit Irina Margareta Nistor pentru Ego.ro.

Citește și: Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit: „Viața merge înainte, cu bune și cu rele”. În ce relație sunt acum milionarul și artista

Citește și: Victor Dorobanțu va avea rol principal în serialul Wednesday: „În culise, cu familia noastră complicată”. Au început filmările George Burcea a renunțat la proiect

Citește și: Ce relație există între Ruxandra Ion și părinții biologici ai Cristinei Ciobănașu: „Oricât s-ar strădui și oricâte eforturi ar face ca mamă, nu ar putea să îmi ofere această șansă a doua oară”

Citește și: Iulia Albu, alături de fostul soț, Mihai Albu, după ce a aflat că are cancer de prostată: „M-a afectat. Ceea ce am bănuit s-a adeverit. L-am asigurat de tot sprijinul și…' / Cum a reacționat fiica lor când a aflat de boala designerului

Citește și: Florin Piersic Jr. îi simte lipsa mamei sale, Tatiana Iekel. Mesajul emoționant transmis la șapte ani de la moartea actriței: „Nu e o poză de postat, dar are dramatism, tristețe, gând. Cel mai mult îmi lipsesc…”

Irina Margareta Nistor, despre biblioteca pe care o are astăzi

Irina Margareta Nistor deține astăzi o bibliotecă impresionantă, împărțită pe mai multe categorii. Vedeta recunoaște că s-a mai întâmplat să cumpere o carte pe care o avea deja, dar a făcut-o cadou prietenilor.

Cu cărți, da! (n.r. nu voia înghețată sau jucării). Era o bibliotecă de copii, în mare parte. Am separat o bibliotecă de copii, o bibliotecă de cinema, una cu albume de artă, alta cu dicționare și încă una cu romane, evident. O parte am mai oferit pentru că am foarte multe. Decât să caut o carte, mai bine cumpăr încă una. Dacă o regăsesc pe cea veche, atunci pe cea nouă o fac cadou' , mai spune Irina Margareta Nistor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton