Managerul trupei ASIA a dezvăluit motivul pentru care Irina Nicolae nu va fi pe scenă la concertul aniversar al formației: "Acest conflict e bun, chiar ne prinde bine"

.

Managerul trupei ASIA spune motivul pentru care Irina Nicolae a fost exclusă din concertul aniversar. Fosta membră a trupei ASIA, Irina Nicolae, a fost revoltată atunci când a aflat că fostele colege urmau să aibă un concert aniversar la Sala Palatului, fără să o fi contactat și pe ea. Mai mult, Sorana a spus că Irina nici măcar nu a reprezentat o opțiune pentru eveniment, fapt confirmat și de managerul trupei Florin Ionescu. Iată cum a explicat acesta absența Irinei de la concertul aniversar ASIA.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Managerul trupei ASIA spune motivul pentru care Irina Nicolae a fost exclusă din concertul aniversar. Fanii trupei ASIA s-au bucurat când au auzit că fostele membre din grup se vor reuni pentru un concert aniversar la Sala Palatului. Totuși de pe afișul evenimentului nu figura Irina Nicolae, una dintre membrele inițiale ale trupei ASIA. Irina a aflat, cu stupoare, că nici colegele și nici fostul manager, Florin Ionescu, nu au vrut să facă parte din concertul de pe 6 martie. La concertul aniversar ASIA de la Sala Palatului iau parte Anca, Sorana, Anemona și Ianna va reprezenta „I”-ul din ASIA, în locul Irinei. Iată motivul invocat de Florin Ionescu, managerul trupei ASIA, cu privirea la absența Irinei Nicolae.

irina-nicolae-marius-vizeririna-nicolae-marius-vizer

Managerul trupei ASIA spune motivul pentru care Irina Nicolae a fost exclusă din concertul aniversar

Irina Nicolae a fost una dintre cele mai emblematice membre ale trupei ASIA, însă colegele și fostul manager nu au chemat-o să ia parte la eveniement. Irina Nicolae a avut o relație cu Florin Ionescu o bună bucată de vreme, dar ulterior s-au despărțit. Irina Nicolae a părăsit trupa și a fost înlocuită cu Ianna. Florin Ionescu, managerul trupei, cel care a creat ASIA, alături de Adi Ordean, a spus că Irina nu a fost chemată la concertul aniversar, deoarece ea a ales acum mult timp, să plece din trupă.

Citește și: Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: „A ales să plece și a fost înlocuită…”

Citește și: „Mi se pare degradant și înjositor'. Irina Nicolae susține că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. Artista a răbufnit

„Irina nu avea de ce să fie chemată. Nu avem cum să facem așa ceva. Ea a plecat, a rămas ultima variantă, în care era Ianna. Acest conflict e bun, chiar ne prinde bine. Nu trebuie să mai naștem noi altul artificial.” a spus Florin ionescu, pentru Impact.ro.

Irina Nicolae, furioasă pe colegele din trupa ASIA

La 25 de ani de la prima lor apariție pe scenă, trupa ASIA se reunește pe data de 6 martie, la Sala Palatului, pentru a marca revenirea pe scenă, în formula Anca Neacșu, Sorana, Ianna Novac și Anemona.

Trupa ASIA se va reuni la Sala Palatului, pe data de 6 martie, la 25 de ani de la prima lor apariție pe scenă. Formula trupei va fi compusă din membrele Anca Neacșu, Sorana, Ianna Novac și Anemona. Irina Nicolae a fost extrem de dezamăgită când a aflat că colegele ei s-au dezis de ea pentru acest eveniment important. Irina Nicolae, bruneta cu codițe, care între timp s-a căsătorit cu Marius Vizer și s-a stabilit în Ungaria.

„Nimeni, niciodată, nu m-a contactat pentru acest concert. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură cu faptul că am copil și că locuiesc în Ungaria și n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de-o viață. Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar. Am aflat deschizând pe Instagram un afiș.”, a declarat Irina Nicolae pentru Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton