Irina Rimes, amintiri din copilăria la țară, în Moldova: "Pe mine și pe fratele meu a stat tot timpul povara de a întreține gospodăria. Noi nu am fost învățați cu cadouri"

 Dumba Gabriela
.

Irina Rimes își amintește cu bucurie de copilăria ei la țară, în localitatea Izvoarele, Republica Moldova. Cântăreața în vârstă de 33 de ani dezvăluie că a crescut împreună cu fratele ei, la țară, și pentru că părinții munceau la oraș, întreținerea gospodăriei a picat pe copii. Irina Rimes spune, fără urmă de tristețe, că ea și fratele ei nu primeau cadouri și nici acum nu se obișnuiește asta în familia lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cântăreaţa a spus că, în cei şapte ani pe care i-a petrecut în casa bunicilor, a făcut toate năzbătiile posibile. Din păcate, i-a pierdut pe aceştia mult prea devreme, însă, amintirile cu ei îi aduc mereu zâmbetul pe buze. Irina Rimes este recunoscătoare pentru copilăria ei la țară și educația primită de la părinți, chiar dacă nu avea parte de răsfăț.

88g88g

Irina Rimes, detalii neștiute despre copilăria ei la țară

Irina Rimes a fost tot timpul încurajată de părinții ei să-și urmeze pasiunea pentru muzică și a primit toată libertatea de care a avut nevoie, dar și responsabilități pe măsură, încă din primii ani de viață. La 33 de ani, artista din Republica Moldova își amintește cu emoție unele amintiri dragi din copilăria la țară, petrecută printre păsări și animale de curte.

„Am făcut foarte multe prostii în copilărie. Eu am crescut cu fratele meu, la țară. Părinții noștri tot timpul erau ocupați cu tot felul de chestii. Amândoi fiind contabili, în timpul săptămânii lucrau la birou, iar în timpul weekend-ului ori munceau la pământ, ori, de la un timp, își luaseră niște magazine și le aprovizionau, lucrau la ele. Cumva, pe mine și pe fratele meu, a stat tot timpul această povară de a întreține gospodăria.

Am avut și porci, și vaci, și oi și capre. Să nu mai zic de găini, curci, rațe și gâște. Sunt foarte multe amintiri, dar mai mult fratele meu are amintiri de genul ăsta. Eu am amintiri cu frate-miu adică. Treaba noastră, a copiilor, era să paștem bobocii. De multe ori se pierdeau câte unul, doi, sau câteodată tot cârdul. Fratele meu suferea cel mai mult din cauza asta, că era cel mai mic. Îl vedeai umblând prin mahala, cerând boboci de la vecini.

Cam asta a fost copilăria noastră. Țin minte o pățanie. Vaca noastră a căzut într-o groapă foarte mare și a trebuit să o scoatem. În garaj aveam o gaură ca să poți să vezi sub mașină să lucrezi. Noi nu aveam voie să lăsăm animalele acolo. Și a căzut vaca acolo, au scos-o cu niște benzi de tras mașini. A fost greu și mi-a fost milă de ea, dar rugămintea mea cea mai mare era ca vecinii să nu îi spună mamei că s-a întâmplat asta pentru că îmi era frică că o să iau bătaie', a declarat Irina Rimes, în emisiunea „#FreshbyUnica'.

Citește și: Cum arată Jessica Alves la 40 de ani, după ce a făcut zeci de operații estetice pentru a se transforma în Barbie. Cum a fost surprinsă fosta păpușă Ken

Citește și: Păpușa Ken s-a transformat în Barbie! Câte operații estetice și-a făcut Rodrigo Alves și cum arată ca femeie

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, când a văzut-o pe Maria că suferă din cauza iubitului ei: ‘Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să văd că…’

Irina Rimes spune că în familia ei nu se fac cadouri

Irina Rines a devenit celebră după ce a participat în anul 2012 la show-ul televizat Fabrica de Staruri, din Republica Moldova. Interpreta a ajuns până la finalul show-ului. În cadrul acestui reality show, Irina l-a cunoscut pe viitorul său soț, Andi Bănică.

Cei doi formau unul din cele mai frumoase cupluri de la Fabrica de Staruri, și erau de nedespărțit, însă au divorțat în cele din urmă. Irina și-a făcut studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, din Republica Moldova, la facultatea „Muzică estradă și Jazz”.

Acum este o mare artistă atât în Republica Moldova, cât și în România și este convinsă că părinții sunt foarte mândri de ea. Acesta este, de altfel, cel mai mare cadou pe care l-a făcut părinților ei, având în vedere că acestora nu le plac cadourile, iar în familia lor nu există acest obicei, nici măcar de Crăciun sau cu ocazia zilelor de naștere.

„Lor nu prea le plac cadourile. Noi nu am fost învățați cu cadouri. De Crăciun, de zi de naștere noi nu ne facem cadouri prea multe. Cred că faptul că au doi copii care se înțeleg foarte bine, nu se ceartă, se ajută unul pe altul. Eu am o carieră și succes și îi fac mândri, fratele meu are un copil și le-a adus cea mai mare bucurie să aibă un nepot. Eu cred că în momentul ăsta părinții mei sunt realizați și sunt fericiți. Și cred că ăsta este cel mai mare cadou', a adăugat Irina Rimes.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton