Irina Rimes, mesaj pentru fanii care au comparat-o cu Theo Rose, după cearta de la Vocea României: "Este ușor să stârnești ură"

 Dumba Gabriela
.

Irina Rimes și Theo Rose au avut o discuție aprinsă la Vocea României, iar fanii s-au împărțit în două tabere. Irina Rimes a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii care au comparat-o cu Theo Rose, menționând că este foarte ușor să strârnești ură între oameni dacă îți dorești asta. Jurata de la Vocea României a adresat și o rugăminte pentru comunitatea ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes și Theo Rose au avut un schimb de replici, în cadrul emisiunii Vocea României, când s-au duelat pentru o concurentă. Imaginile difuzate au surprins-o pe Theo Rose în lacrimi la Vocea României, ceea ce a generat un val de ură la adresa lui Rimes.

382232843-18391357105001832-4113472395952398816-n-1382232843-18391357105001832-4113472395952398816-n-1

Cum a reacționat Irina Rimes când a fost comparată cu Theo Rose, colega ei de la Vocea României

Irina Rimes a clarificat, pe Instagram, că între ea și Theo Rose nu e nici o competiție și i-a rugat pe fani să nu alimenteze scandalul iscat între ele. Artista susține că este total impotriva urii în online, indiferent de motiv, astfel că a intervenit după ce un fan a comentat pe Instagramul lui Theo Rose că Irina Rimes este mai bună decât ea.

„Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta.

Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe SM (n.r. Social Media), dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv', a scris Irina Rimes pe Instagram, ca răspuns pentru un fan care a comparat-o cu Theo Rose.

Citește și:Mona Segall renunță definitiv la America Express. Producătoarea nu vrea să mai expună concurenții și echipa la pericole: „Situațiile ar fi putut fi terifiante…'

Citește și:Bursucu se însoară în acest weekend cu iubita lui, Andreea, după 11 ani de relație: „Adio, burlăcie!'. Unde va avea loc nunta

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la mall, în văzul tuturor

De la ce a pornit conflictul între Irina Rimes și Theo Rose

Theo Rose a plâns, la Vocea României, din cauza comentariilor Irinei Rimes. Artista, extrem de sensibilă, s-a simțit lezată și a dat frâu liber emoțiilor în văzul tuturor. Totul a început de la o concurentă care avea niște inflexiuni ce aminteau de manele, gen muzical pe care îl cântă și Theo Rose.

Theo Rose: Andreea (n.red. concurenta), îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici.

Irina Rimes: Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?

Theo Rose: Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!’, a fost schimbul de replici dintre Irina Rimes și Theo Rose, difuzat zilele trecute la TV.

Într-un final, Theo Rose nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, în timp ce Pavel Bartoș a îmbrățișat-o, încercând să o consoleze.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton