"E foarte greu să ignori mesajele de: ‘moldoveancă’, ‘scârbă’, ‘proastă’, ‘du-te la tine acasă’. Trebuie să se oprească". Irina Rimes, reacție după ce Theo Rose a plâns la Vocea României și a fost jignită de fani

 Radulescu Ruxandra
.

Irina Rimes, după discuția cu Theo Rose, care a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Irina Rimes și Theo Rose au avut un schimb de replici, în cadrul emisiunii Vocea României, când s-au duelat pentru o concurentă. Imaginile difuzate au surprins-o pe Theo Rose în lacrimi la Vocea României, ceea ce a generat un val de hate la adresa lui Rimes. Irina Rimes a simțit nevoia să clarifice situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes și Theo Rose au fost protagonistele unui moment controversat, la Vocea României, părerile împărțindu-se în două tabere. În ediția de vineri, 6 octombrie 2023, de la Vocea României, Theo Rose și Irina Rimes au avut o discuție cu privire la o concurentă, care le-a impresionat pe amândouă. Theo Rose a spus că se bucură să mai vadă oameni din „lumea ei', la care Irina Rimes a răspuns: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?'.

Ei bine, Irina Rimes a primit o serie de comentarii răutăcioase din partea internauților, de aceea cântăreața a spus ce s-a întâmplat de fapt la Vocea României. Rimes a subliniat faptul că a apreciat-o dintotdeauna pe Theo Rose.

c_0b6e6d21d9d071a5c3f371cce8bec4c8c_0b6e6d21d9d071a5c3f371cce8bec4c8

Irina Rimes, reacție după ce Theo Rose a plâns la Vocea României

Irina Rimes și Theo Rose au avut un schimb de replici la „Vocea României”, ca urmare partenera lui Anghel Damian a început să plângă. Irina Rimes s-a confruntat cu o mulțime de comentarii jignitoare.

Citește și: „Nu au disponibiliatea să întrebe…”. Oana Roman, dezamăgită de Catinca și de Petre Roman, după ce starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit

Citește și: Cum au reușit Ana Baniciu și Raluka să plece din Israel, după izbucnirea războiului: „Coborâm în buncăr, de acolo a început teroarea”. Imagini cu atacul rachetelor

Citește și: „Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit”. Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. Fostul miliardar așteaptă să primească prima lui pensie

Citește și: Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta

„Haideți să ne înțelegem, pentru că încep să apară din ce în ce mai multe materiale pe rețele de socializare. Și de obicei e ok, tu ignori, dar de data asta este foarte greu să ignori toate mesajele de: ‘moldoveancă, ‘scârbă, ‘proastă, ‘du-te la tine acasă, ‘marș, ia mâinile de pe valorile noastre…

Nu. Asta trebuie să se oprească! ‘Ce cauți tu la noi, în țara noastră? Du-te și fă muzică elevată la tine – astea sunt jigniri. Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire', a spus Irina Rimes pe internet, despre situația creată între ea și Theo Rose la Vocea României.

Irina Rimes, despre momentul în care Theo Rose a plâns la „Vocea României”

Irina Rimes mărturisește că admiră pe Theo Rose și că o promovează cu orice ocazie. Mai mult, jurata de la Vocea României spune că Theo Rose a plând la Vocea României, din cauza presiunii pe care a suportat-o de-a lungul carierei.

„Tot timpul am zis în stânga și-n dreapta că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice. Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de bună? Am spus asta și public, i-am spus-o și ei. Ea știe lucrul ăsta.

Noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce ar trebui să sară lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil. Și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă.

Care, ce credeți? Greșeala vine tot de la voi. Că dacă voi vă simțiți jigniți sau vă simțiți puși într-un anumit pătrat din care n-ai voie să ieși atunci când vorbim despre manele sau lăutărie, este problema voastră. Eu n-am nicio problemă. Nici cu lăutăria, nici cu manelele', a mai adăugat Irina Rimes despre Theo Rose.

Reacția lui Theo Rose, după ce a plâns la Vocea României

Theo Rose a explicat, de asemenea, ce s-a întâmplat la Vocea României și de ce a izbucnit în plâns.

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta.

Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă. N-am intenționat să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate, mie îmi place de Irina, ei îi place de mine’a povestit Theo Rose, într-un film postat pe Instagram.

FOTO: Facebook, Instagram, YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton