Cum o afectează, de fapt, pe Irina Rimes schimbul de replici cu Tudor Chirilă de la Vocea României: "Mai mult mă provocă, deci totul e..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum o afectează, de fapt, pe Irina Rimes schimbul de replici cu Tudor Chirilă de la Vocea României. Irina Rimes este jurat la un nou sezon al show-ului de talent „Vocea României”, alături de Theo Rose, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Smiley. Rimes și Tudor Chirilă și-au adresat mai multe replici tăioase, de-a lungul sezoanelor de la Vocea României, așa că artista a decis să spună cum o afectează, de fapt, aceste tachinări. Rimes a vorbit și despre dorința de a fi mamă, alături de partenerul de viață, David.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România și ocupă și rolul de jurat la show-ul „Vocea României”, unde este mentor artiștilor ce vor să reușească în industria muzicală. Competiția nu se dă numai între concurenții de pe scenă, ci și între jurați, care vor să aibă în echipa lor pe cei mai buni dintre artiști. De-a lungul sezoanelor de la Vocea României, Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au adresat cele mai tăioase replici, iar uneori artista a izbucnit în plâns în culise. Rimes recunoaște că interacțiunile cu Tudor Chirilă au și un efect constructiv. Iată ce a declarat jurata de la „Vocea României”

maxresdefault-34maxresdefault-34

Cum o afectează, de fapt, pe Irina Rimes schimbul de replici cu Tudor Chirilă de la Vocea României

Irina Rimes mărturisește că nu se lasă afectată de tachinările dintre ea și Tudor Chirilă, mai ales că replicile dintre ei fac parte din spiritul de competiției. Despre ceilalți jurați, Rimes mărturisește că i-ar plăcea să împartă scaunul cu fiecare dintre ei.

Citește și: Ioniță de la Clejani îi ia apărarea lui Theo Rose, în scandalul cu Irina Rimes: „Lăutăria nu e pentru oricine”

Citește și: Irina Rimes, primul pictorial de cuplu alături de iubitul ei, David Goldcher: „Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud nici o sarcină. Nu am nicio temere / EXCLUSIV

Citește și: Dana Marijuana a fost internată într-o clinică de psihiatrie: „Au crezut că mă sinucid. Simțeam că dimineața renasc și că noaptea mor…”

Citește și: Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce s-au împăcat. Au încercat să se ascundă, dar paparazzi i-au prins în fapt

„Mă provoacă mai mult decât mă enervează replicile dintre noi, deci totul e constructiv. Din spiritul competiției, nu punem la suflet aceste replici și uităm amândoi peste cinci minute. Mi-ar plăcea să împart scaunul cu fiecare dintre ei, câte un sezon, pe rând.” a menționat Irina Rimes, pentru TVmania.ro.

Ce fel de mamă vrea să fie Irina Rimes

Irina Rimes și iubitul ei David Goldcher trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani și a mărturisit, recent, că e pregătită să se căsătorească. Mai mult, artista s-a gândit să organizeze trei ceremonii, dintre care una să fie în Franța, pentru a-i face pe plac lui Smiley.

„M-am gândit la trei, dar cred că e prea mult. Trei în sensul în care aș face una în vestul Franței. Smiley mi-a spus că vine la nunta mea numai dacă îl chem în Franța la un chateau. Și atunci, am zis că fac o nuntă pentru Smiley. Aș face o nuntă aici pentru toți prietenii, colegii, pentru oamenii cu care lucrez. Aș mai face o nuntă acasă, în curte la părinții mei cu toate rudele mele’, a spus Irina Rimes la Digi FM.

Rimes recunoaște că își dorește să aibă și copii cu David, mai ales că o adoră pe nepoțica ei de câțiva anișori.

„În primul rând, o mămică fericită. Îmi place să cred că voi fi o mamă bună și toate semnele de până acum indică spre asta.„, a mărturisit Irina Rimes, pentru TVmania.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton