Irina Rimes și Theo Rose au lansat o piesă împreună, la scurt timp după ce au avut un schimb de replici acid, la TV: "A fost, de fapt, un scandal între oameni, nu între noi..."

 Dumitrache Laura
.

Irina Rimes și Theo Rose au fost protagonistele unei situații surprinzătoare. În urmă cu câteva săptămâni, cele două artiste au avut un schimb de replici tăioase în cadrul emisiunii Vocea României, în urma căreia Irine Rimes a fost criticată aspru de internauți. Spre surprinderea unora, cele două cântărețe au dezvăluit că nu a existat niciun conflict și chiar urmează să lanseze o piesă împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, a avut loc un schimb de replici controversate între Theo Rose și Irina Rimes, în cadrul emisiunii Vocea României. La un moment dat, Theo Rose a izbucnit în lacrimi, iar internauții au criticat-o dur pe colega ei de breaslă, Irina Rimes.

theo-si-irinatheo-si-irina

Fanii celor două artiste au crezut că acestea s-au certat, iar internauții au început un adevărat scandal în mediul online. Cu toate acestea, Theo Rose și Irina Rimes au demonstrat că între ele nu există niciun conflict și au anunțat că vor lansa o piesă împreună.

Citește și: Ioniță de la Clejani îi ia apărarea lui Theo Rose, în scandalul cu Irina Rimes: „Lăutăria nu e pentru oricine”

Citește și:Irina Rimes, mesaj pentru fanii care au comparat-o cu Theo Rose, după cearta de la Vocea României: „Este ușor să stârnești ură”

Citește și:Fiul Romaniței Iovan lansează propriul brand vestimentar. La doar 17 ani, Albert îi calcă pe urme mamei: „Îmi doresc să fiu cât mai bun în ceea ce fac…'

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Iuliei Albu. Karin activează într-un domeniu diferit de cel al surorii ei

Irina Rimes și Theo Rose au lansat o piesă împreună, după ce au avut un schimb de replici la TV

Theo Rose și Irina Rimes se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cele două cântărețe fac parte din juriul Vocea României, iar în urmă cu câteva săptămâni s-a creat un adevărat scandal, după ce între cele două a avut loc un schimb de replici în emisiune. Ulterior, Irina Rimes a fost aspru criticată de internauți, cu toate că Theo Rose a dezvăluit că între ea și colega ei de platou nu există niciun conflict. Recent, Theo Rose și Irina Rimes au anunțat că vor lansa o piesă împreună. Artistele lansează melodia  „Stingeți luminile', pe care au cântat-o în premieră, în cadrul unei emisiuni radio.

Invitate în cadrul unei emisiuni radio, cele două artiste au vorbit despre întreaga situație și dezmințit faptul că ar avea un conflict. Iubita lui Anghel Damian a mărturisit că scandalul care a pornit în mediul online, nu le-a implicat pe ea și pe Irina, ci pe fanii lor, care au interpretat greșit ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii. „Mi-a părut rău pentru ce s-a întâmplat cu Irina fiindcă a fost o chestie nejustificată. A fost, de fapt, un scandal între oameni, nu între noi. Și oamenii au tot amplificat, au interpretat tot felul de lucruri. La un moment dat o luaseră razna pe partea că mie nu îmi mai convine asocierea cu lăutăria, dintr-odată. Au interpretat ei în diferite feluri și s-au certat pe interpretările lor, nicidecum pe ce a fost de fapt acolo', a declarat Theo Rose.

Irina Rimes: „N-aș putea să mint, să spun că nu mă atinge”

Irina Rimes a primit multe critici în urma schimbului de replici cu Theo Rose. Artista a primit numerose mesaje negative în mediul online. Cântăreața a spus că inițial nu a considerat că a făcut un lucru greșit, apoi și-a dat seama că unii oameni pot interpreta lucrurile greșit. „La început nu mi-am dat seama ce am făcut greșit, după care m-am uitat la video-uri, că nici ața mea nu mergea cu ce am spus. Și, în context, într-adevăr, pentru un om care nu are răbdare să caute, să înțeleagă ce s-a întâmplat, ar putea să-și facă o părere de genul ăsta. Și cumva, asumându-mi, căderea e mai ușoară. Dar n-aș putea să mint, să spun că nu mă atinge', a mărturisit Irina Rimes.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, Irina Rimes a avut o replică acidă la adresa genului muzical pe care Theo Rose îl abordează. Iubita lui Anghel Damian a izbucnit în lacrimi, iar acel moment a devenit viral în mediul online, unde a izbucnit un adevărat conflict. Dar nu între cele două artiste, ci între fanii lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton