"Ne-am certat foarte tare, am plâns, el era foarte nervos". Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa

 Radulescu Ruxandra
.

Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa. Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România, precum și jurata show-ului Vocea Românie, alături de Tudor Chirilă și alți colegi de breaslă. Publicul a observat Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au tachinat mereu, în cadrul emisiunii. Irina Rimes a dezvăluit că între ea și Tudor Chirilă a existat, la un moment dat, o ceartă majoră, chiar în fața echipei de producție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa. Irina Rimes a devenit nu numai o artistă apreciată, ci este și unul dintre cei mai îndrăgiți jurați de la show-ul de talente „Vocea României”. Artista și Tudor Chirilă sunt doi artiști, care de câțiva ani, se află la masa juriului, în cadrul emisiunii. De multe ori cei doi s-au tachinat, în direct, însă artista tocmai a dezvăluit, în podcastul lui Morar, că au avut o ceartă în toată regula, iar Irina a izbucnit în lacrimi.

e-oficial-irina-rimes-este-noul-antrenor-vocea-romaniei_1_size24e-oficial-irina-rimes-este-noul-antrenor-vocea-romaniei_1_size24

Irina Rimes și Tudor Chirilă s-au certat la Vocea României, de față cu toată echipa

Irina Rimes a dezvăluit la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”, cum se înțelege, de fapt, cu colegul e de platou de la „Vocea României”, Tudor Chirilă. Cântăreața a relatat un episod în care cei doi s-au certat groaznic, în pauza de filmare, în fața echipei de producție.

Mihai Morar: „Deci nu Tudor Chirilă te-a făcut să plângi, ci tu singură?

Irina Rimes: „Ba da și el m-a făcut să plâng .”

Mihai Morar: „Și n-ați avut o discuție parte-n parte vreodată?

Irina Rimes:Am avut-o față de toată lumea. Odată ne-am certat foarte tare și am folost niște cuvinte care nu trebuiau folosite, având în vedere că toată lumea era acolo, și producția, dar și oamenii din public. M-am dus afară, eu am plâns un pic, m-am liniștit. El s-a dus afară, s-a liniștit un pic, nu cred că a plâns, dar cred că era foarte enervat și el, după care am ajuns în platou, ne-am cerut scuze și-am continuat. Secretul la Vocea României este să uiți. Poți s-o iei personal dar după 5 minute trebuie să uiți tot.

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher: „Când apar divergențe, cele mai importante lucruri pe care trebuie să i le oferi celuilalt sunt…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher: „Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât…’. Unde locuiesc cei doi / EXCLUSIV

Știi care-i cel mai mare bully al meu? Eu. O fac în continuare și am făcut-o tot timpul. Mi-am dat seama că, în tot parcursul, dacă au fost oameni care au făcut chestia asta cu mine a fost pentru că i-am lăsat pentru ca nu am avut încredere în mine. În continuare lupta cea mare este cu încrederea mea. Eu îmi dau seama că am avut doar oameni care m-au respectat și m-au iubit, poate unii în mod particular, cum ar fi Tudor, dar eu știu că Tudor mă respectă și mă iubește într-un fel .Cum pot să mă supăr atunci când mă tachinează? Nu pot. Dacă mă tachinează e pentru că eu l-am lăsat să mă tachineze.” a spus Irina Rimes în podcastul lui Morar.

Irina Rimes: „Mi-am dat seama că nu pot să mă lupt cu Tudor”

Irina Rimes a menționat că, ulterior, a învățat să gestioneze comunicarea cu Tudor Chirilă și să-i întoarcă vorbele într-o manieră care să stârnească amuzamentul.

Mihai Morar: Ai zis că Tudor Chirilă te curtează?”

Irina Rimes: „În emisiune? Da. Era și o glumă. Cred că la un moment dat am intrat în jocul lui și am zis „ah, ok, dacă vrei să ne jucăm, ne jucăm” și m-am jucat și cred că aia a fost cea mai bună decizie. Eu mi-am dat seama că nu pot să mă lupt cu Tudor, ci pot doar să i le întorc frumos. Nici nu am de ce (n.r. să mă lupt”. Eu îl respect foarte mult pe Tudor.„, a mai adăugat Irina Rimes, în cadrul podcastului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton