Irina Schrotter, detalii neștiute despre relația cu fiul său de 30 de ani, care locuiește în Elveția: "Prioritatea mea a fost mereu el!". Cum se înțelege creatoarea de modă cu nora ei

 Dumba Gabriela
.

Irina Schrotter recunoaște că este o mamă exagerată și acum, chiar dacă fiul său are 30 de ani și este de patru ani căsătorit. Jean Mark locuiește în Elveția și creatoarea de modă dezvăluie că acesta a fost dintotdeauna prioritatea ei, chiar dacă acum se văd ceva mai rar, însă este liniștită la gândul că are alături o femeie minunată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Jean Mark Schrotter a studiat la Colegiul Național 'Costache Negruzzi', și-a continuat pregătirea la Școala Americană din Lugano, Elveția, și la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), specializându-se pe Analiza și soluționarea conflictelor. Fiul Irinei Schrotter a ales să locuiască în Elveția, alături de soția lui.

234925.1-schrotter0234925.1-schrotter0

Cum se înțelege Irina Schrotter cu fiul său, Jean-Mark, care locuiește în Elveția

Deși fiul ei are 30 de ani, Irina Schrotter recunoaște că este o mamă exagerată, dar o face fericită gândul că este căsătorit cu o fată minunată.

Sunt o mamă exagerată și acum, când Jean-Mark are 30 de ani și e căsătorit de aproape 4 ani cu o fată minunată, Teodora, pe care o știe din clasele primare. Prioritatea mea a fost mereu el. Dar am și norocul că ceea ce am sădit dă roade și văd crescând un stejar frumos în curtea noastră.

De la Mark am învățat să am răbdare. Asta e una dintre lecțiile pe care nu pot spune că le-am bifat în această viață. Dar el mă ajută să mă calmez și să nu mă împovărez cu 20 de saci dacă deja duc 19. Să mai las și pentru alții…„, a declarat Irina Schrotter într-un interviu pentru unica.ro.

De altfel, atunci când se gândește la cele mai grele momente din viața ei, Irina Schrotter se gândește tot la fiul său: „Au fost mai multe. Cele mai grele, însă, țin de copil. Jean-Mark s-a adaptat greu la viața extrauterină și acela e un moment care și azi mă face să lăcrimez. În rest fleacuri, neimportante!”.

Cum este Irina Schrotter ca soacră pentru Teodora, soția fiului ei

Teodora, nora Irinei Schrotter, a studiat la Colegiul 'Costache Negruzzi' din Iași și a absolvit Facultatea de Drept de la Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza'. A obținut și o bursă Erasmus la Universitatea 'Aristotel' din Salonic, Grecia. Are un master la Școala de Economie și Științe Politice din Londra. După studii, aceasta a lucrat ca intern la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, dar și la Ministerul Afacerilor Externe. A fost jurist la o societate din Iași și acum locuiește în Elveția, cu soțul ei.

Întrebată cum este ca soacră pentru nora ei, Irina Schrotter a răspuns:

„Atipică. Teodora e o fată minunată, cu personalitate, frumoasă, muncitoare, care îl iubește enorm pe Jean-Mark. Și pentru mine asta contează cel mai mult. Sunt un cuplu frumos care rezonează la aceleași lucruri și sunt foarte mulțumită de faptul că s-au găsit pe drumul complicat al vieții. Le sunt alături, discret, încercând să îi sprijin în voiajul complicat al vieții de cuplu.

Petrecem timp împreună, chiar mult, deși ei sunt în Elveția (Teodora face Phd la Geneva), ceea ce mă face să cred că sunt o mamă și o soacră rezonabilă. Dacă încă mă suportă, oi fi și eu simpatică din când în când!? (râde)”.

Citește și: Cum își câștiga Bianca Drăgușanu banii la început de drum: „Vindeam covrigi, îmi cumpăram haine de la second hand, le modificam la croitorese și le vindeam triplu față de cât le-am cumpărat. Eram o bișnițară…' / Ce venituri lunare are acum, la 42 de ani

Citește și: Ștefania Dolhan Federica, o tânără de 17 ani din Piatra Neamț, este Miss Elite Hub Awards 2024: ‘Mama m-a crescut cum a putut ea mai bine, cu sacrificii, dar a reușit să aducă un copil pe drumul bun și să îi dea ce e mai bun, este totul pentru mine’/ EXCLUSIV

Cum a început povestea de dragoste dintre Irina Schrotter și soțul ei

Irina Schrotter a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei și ce anume a atras-o cel mai mult la bărbatul pe care l-a acceptat drept soț, la bine și la greu.

Ne-am cunoscut la brigada Seringa, unde eram colegi. El era pe partea de coordonare / concepție, eu pe partea artistică. Și atunci și acum mi-a plăcut că era un băiat foarte deștept și cu foarte mult umor. Educat și cu mult respect față de ceilalți.

Un om săritor, care întindea mereu o mâna de ajutor și care mai avea principii. Anii au trecut și mă bucur să constat că toate aceste calități nu doar că s-au conservat, dar s-au și cizelat foarte frumos. E un partener de viață care îmbătrânește foarte frumos. Și asta e o calitate rară„, a menționat creatoarea de modă în interviul pentru unica.ro.

Despre secretele unei căsnicii fericite pe termen lung, Irina Schrotter spune: „Obiectivele comune, respectul, încrederea, prietenia, siguranța că ai lângă tine un partener pe viață.”

Irina Schrotter susține că nu îi place să se certe și face tot ce îi stă în putință să evite conflictele, mai ales în relația cu soțul ei.

Eu am un obicei enervant. Dacă o discuție/problemă nu e de „viață și moarte', iau lucrurile mai ușor. Nu le aloc o importanță foarte mare. Uneori chiar râd de nervii sau frustrările generate de fleacuri. Nu îmi place să mă cert, ca atare uneori tac, rareori răspund, dar niciodată nu escaladez un conflict sau nu întrețin un subiect cu potențial exploziv.

Pentru că nu merită și foarte puține sunt situațiile care chiar necesită sau merită un consum energetic din partea noastră. Așadar nu sunt un teren propice pentru conflicte, nici în viața personală și nici în cea profesională. Las mult de la mine și dau foarte multe șanse. Viața mi-a demonstrat până acum că nu e greșit„, a mai declarat creatoarea de modă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton