Irina Shayk revine pe covorul roşu la scurt timp după ce a născut. A arătat fabulos la Cannes!

 Florentina Liutic
.

Irina Shayk a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu puţin timp, iar corpul ei pare să nu fi suferit nicio modificare, dacă ne uităm la fotografiile cu top modelul de la Cannes.

 

Iubita actorului Bradley Cooper a adus pe lume o fetiţă pe nume Lea De Seine, iar acum a revenit în lumina reflectoarelor la Cannes unde a fost prezentă la premiera filmului „Hikari'.

 

Îmbrăcată într-o rochie galebenă strălucitoare, cu decolteu generos, tăietură adâncă pe picior şi trenă, Irina a întoars toate privirile pe Croazetă, ea afişându-şi silueta fără cusur.

 

Irina şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale cu toc, iar ca acccesorii a avut o pereche de cercei şi două inele,dintre care cel de pe mâna stângă este inelul de logodnă care seamănă mult cu cel primit de Kate Middleton de la Prinţul William.

 

Frumoasa brunetă a zâmbit cum numai ea ştie să o facă, având toate motivele de fericire. Are o familie minunată, iar corpul ei şi-a revenit spectaculos după prima sarcină, Irina neavând astfel probleme să-şi reia obligaţiile profesionale.

 

Singurul lucru care ar putea să o mai ţină departe de defilările pe podium ar fi familia ei.

 

Foto: Hepta

 

Irina ShaykIrina Shayk

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton