Irinel Columbeanu a fost ajutat cu bani de cumnatul său de la Bacău: "Singurul din familie... omul nu este milionar" / Soțul Alinei, sora Monicăi, a fost invitat și la nunta lor de la Izvorani

 Radulescu Ruxandra
.

Ce sumă de bani a primit Irinel Columbeanu de la cumnatul său. Irinel Columbeanu locuiește de două luni de zile la un cămin de bătrâni din Ghermănești. Fostul milionar de la Izvorani nu are doar probleme cu banii ci are și probleme de sănătate. Din fericire, fostul afacerist a primit un ajutor financiar neașteptat din partea cumnatului său, un om care nu este nici pe departe înstărit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La acest moment, Irinel Columbeanu locuiește în azil, unde are parte de tratament și un acoperiș deasupra capului. După ce și-a pierdut toată averea, Columbeanu se descurcă foarte greu cu banii, deoarece trebuie să plătească chiria la azil, pentru a putea sta acolo. Recent, Irinel a primit o sumă de bani chiar din partea cumnatului său, un om care nu este bogat, însă a rămas apropiat de fostul afacerist.

irinel-columbeanu-blanche-1-1irinel-columbeanu-blanche-1-1

Irinel Columbeanu a fost ajutat cu bani de cumnatul său de la Bacău

Irinel Columbeanu a primit 3.000 de lei din partea cumnatului său, unul dintre oameni care i-au fost mereu aproape, la bine și la rău.

Citește și: Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită: „Amândoi ne-am bucurat. El m-a sunat și…'

Citește și:Cum arată acum Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Adolescenta are 16 ani și locuiește în America, alături de mama ei

Citește și: Cine sunt finaliștii de la Vocea României 2023. Doar unul dintre ei va câștiga premiul de 100.000 de euro

Citește și: Cum au împodobit Andreea Bălan și Victor Cornea bradul de Crăciun, alături de fetițele artistei: „Anul acesta avem 2 brăduți, unul roz și unul verde'

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit. El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde', au declarat surse pentru Click!

Care este starea psihică a lui Irinel Columbeanu

Apropiații lui Irinel Columbeanu au menționat că acesta se simte optimist cu privire la viitor, așa că din punct de vedere emoțional se simte destul de bine:

„Irinel nu este deloc demoralizat, este bine. Nu îi este frică că o să rămână fără acoperiș deasupra capului pentru că este înconjurat de oameni cu sufletul mare care îl vizitează. Inclusiv fiul lui Sabin Bălașa a fost pe la el iar directorul azilului Ioan Cassian nu o să îl dea afară…pe stradă', notează aeeași sursă.

Irinel Columbeanu a filmat o reclamă

Irinel Columbeanu a avut norocul să fie abordat pentru a un spot publicitar, în care s-a descurcat foarte bine și pentru care a fost remunerat.

„Irinel a filmat o reclamă recent. Este confidențial în ceea ce privește contractul reclamei, suma de bani și cum a fost încheiat contractuș. El a făcut reclamă la un fond de investiții și chiar s-a descurcat în reclamă',au mai dezvăluit apropiații lui Irinel Columbeanu, pentru publicația menționată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton