Irinel Columbeanu a fost umilit de tatăl Oanei Cojocaru, fosta lui iubită: "Mi-a zis să-mi văd de bătrânețile mele"

 Dumitrache Laura
.

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a avut numeroase relații cu domnișoare mai tinere decât el. Fostul afacerist a recunoscut că nu a uitat-o nici acum pe Oana Cojocaru, cu care a avut o relație timp de trei ani. Recent, Columbeanu a dezvăluit o situație jenantă când a fost umilit de tatăl fostei iubite, chiar de față cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu s-a numărat printre cei mai bogați afaceriști din România. În urmă cu câțiva ani, fostul soț al Monicăi Gabor a pierdut toată averea, iar acum trăiește simplu. Cu toate astea, Columbeanu este în continuare atras de femeile mai tinere. Fostul afacerist a recunoscut că nu a uitat-o nici acum pe fosta iubită, Oana Cojocaru.

irinel columbeanu oana cojocaruirinel columbeanu oana cojocaru

Irinel Columbeanu a avut o relație de trei ani cu Oana Cojocaru, deși între ei exista o diferență de vârstă de 40 de ani. Recent, Columbeanu a rememorat un moment stânjenitor prin care a trecut, chiar de față cu Oana Cojocaru.

Citește și: Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America: „Atât ea, cât și soțul ei…”

Citește și:Ce probleme de sănătate are Irinel Columbeanu: „Este foarte curajos și optimist. Face tratament pentru că are o boală…'

Citește și:Cum l-a cunoscut Theo Rose pe Anghel Damian și cum a început povestea lor de dragoste: „Nu am avut nicio așteptare. Nu l-am luat în serios. Mă uitam la el cu fascinație și…'

Citește și:Reacția lui Adrian Sînă, după ce o mireasă l-a acuzat că ar da țepe la nunți: „Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și…”

Irinel Columbeanu a fost umilit de tatăl Oanei Cojocaru, fosta lui iubită

Irinel Columbeanu a avut numeroase relații de-a lungul anilor, iar singura care a reușit să-l conducă la altar a fost Monica Gabor, care i-a dăruit și o fetiță. Cei doi s-au despărțit, dar păstrează legătura de dragul fiicelor lor. Recent, fostul afacerist a vorbit despre o nouă relație, declarând că încă se mai gândește la fosta iubită, Oana Cojocaru. Irinel Columbeanu a existat șanse să împace cu fosta iubită. Cu toate astea, fostul afacerist a rememorat un moment stânjenitor pe care l-a trăit. Chiar tatăl Oanei i-a cerut să îi lase fiica în pace.

„Eu am mai spus că femeia pe care nu am putut să o uit e Oana Cojocaru. M-a marcat mult și pentru că este o fată foarte frumoasă. Dar m-a și ajutat când mi-a fost greu. Am locuit la un moment dat la ea. Sunt lucruri suficiente care să genereze un sentiment de admirație, amestecat cu recunoștință.

Am rămas în relații bune cu ea. Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Am scris și în cartea mea despre Oana, în volumul 3. I l-am trimis personal, cu dedicație. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră. Din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi.Cred că există șanse să reînnodăm relația. Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter', a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit Fanatik.

Irinel Columbeanu regretă divorțul de Monica Gabor

Irinel Columbeanu a recunoscut în urmă cu ceva timp că îi este dor de Monica Gabor. Fostul milionar de la Izvorani a mărturisit că i-a fost greu să piardă toți banii și să trăiască într-un apartament în care stă cu chirie.

De-a lungul vieții sale s-a iubit cu femei frumoase, precum Romanița Iovan, Anna Lesko, Monica Gabor și Oana Cojocaru. Milionarul regretă că s-a despărțit de mama fiicei sale. „. Mie îmi place Parisul și îmi plăcea și Monica, bineînțeles. Da,îmi este dor de ea. „, a spus Irinel intr-o emisiunea online. Columbeanu a mărturisit că Monica Gabor este iubirea vieții lui, iar sfârșitul căscniei sale a venit rapid din cauza atenției presei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton