Aniversare tristă pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar nu și-a mai văzut fiica de 5 ani: "Am invitat întreaga familie din Malibu, dar... sunt niște probleme"

 Raiciu Adriana
.

Aniversare tristă pentru Irinel Columbeanu. Sâmbătă, 27 mai, Irinel Columbeanu a împlinit 66 de ani și a sărbătorit într-o locație de vis, alături de câțiva prieteni. În această zi specială, fostul milionar și-ar fi dorit să-i fie alături și fiica sa, însă, din păcate, dorința nu i-a fost îndeplinită…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În data de 27 mai, Irinel Columbeanu și-a sărbătorit ziua de naștere, într-o locație de vis, înconjurat fiind de prieteni. Totuși, acesta și-ar fi dorit ca în această zi specială să-i fie alături fiica sa, Irina, pe care nu a mai văzut-o de 5 ani, dar și fosta soție, Monica Gabor. Din păcate, dorința nu i-a fost împlinită, iar fostul milionar a rămas doar cu gândul la momentul în care își va strânge fiica în brațe…

1-4-11-4-1

Citește și: Cum a reacționat Irina Columbeanu când a primit cărțile scrise de tatăl ei:„E un copil special!

Citește și: Cum arată fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu la 15 ani.Irina Columbeanu seamăna izbitor cu mama sa

Citește și: Dinu Maxer dezvăluie ce s-a întâmplat după despărțirea de Nicoleta Luciu, acum 18 ani: „Îmi asum…'

Citește și: Ce spune Mihaela Buzărnescu despre căsătorie și copii, la un an de la despărțirea de Marco Dulca: „Sunt o persoană care își dorește familie’

La cea de-a 66 aniversare, Irinel Columbeanu a organizat o petrecere restrânsă, cu doar 30 de persoane, nu cum obișnuia să sărbătorească pe vremuri… E de la sine înțeles faptul că fostul milionar le-a invitat pe Irina și Monica Gabor, care acum locuiesc în SUA, și a sperat că vor veni, însă dorința nu i-a fost îndeplinită.

„Când am vorbit cu Nicușor am spus o cifră care a fost poate din burtă. M-am încurcat între invitații, confirmări, infirmări. Cred că vreo 30 de persoane au fost invitate.

Discreția îmi spune să nu dezvălui dacă printre acestea s-a aflat și vreo fostă iubită, fiindcă orice iubită devine fostă, orice neiubită poate deveni o viitoare.

Bineînțeles, pe Monica și pe Irina nu le-am pus la capitolul fostelor iubite. Am invitat întreaga familie, ca să zic așa, binațională, de la Malibu. Dar, distanța fiind foarte mare… Am apreciat că au venit și nașii mei, de la Cluj, care nu-i așa departe de Malibu. Pe Irina nu am mai văzut-o din data de 5 iulie, 2018. Sunt aproape cinci ani', a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.

Nu și-a mai văzut fiica de 5 ani

Au trecut aproape 5 ani de când nu și-a mai văzut fiica și așteaptă cu nerăbdare momentul în care o va strânge în brațe.

„Îmi dau seama că sunt niște probleme birocratice care trebuie depășite. Sunt convins că Monica face tot ce poate în acest sens. Și atunci când va rezolva aceste probleme birocratice ce țin de politica Statelor Unite privind administia pe teritoriul lor, cu aceste lucruri nu e de joacă…Am răbdarea ca ele să se rezolve.

Cel mai important e ca Irina să se poată întoarce pe teritoriul SUA. Și cum sunt un tip destul de calculat, îmi pun astfel de probleme. Și eu când a fost să mă duc la ea, m-am gândit cum să fac ca să pot să mă și întorc. Că am avut intenția să mă duc să o văd în luna ianuarie. Dar nu s-a putut din cauza grevelor care erau pe aeroporturi', a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor, potrivit sursei citate anterior.

Totodată, Irinel Columbeanu nu a ascuns faptul că nu a fost invitat de fosta soție în SUA.

„Nu, nu am primit această invitație. Dar nu am nevoie, pentru că am viză încă mulți ani de zile. Prudența mea nu s-a terminat nici acum. Așa că voi studia cum se prezintă lucrurile la ora actuală, și dacă-mi voi putea permite, voi călători negreșit ca să o văd', a încheiat acesta.

sursa foto- Facebook si Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton