Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre momentele intime din restaurant cu Monica, filmate prin gaura cheii: "I-am spus: Ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. M-am gândit că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre momentele intime cu Monica, filmate prin gaura cheii. Irinel Columbeanu a spus ce s-a întâmplat, de fapt, atunci când filmarea cu el și Monica Gabor, în ipostaze intime, a fost făcută publică. Irinel Columbeanu spune că a fost șantajat cu imaginile filmate prin gaura cheii, pe vremea când cei doi erau căsătoriți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ani de zile, pe vremea când încă mai formau un cuplu, Irinel Columbeanu și soția sa, de atunci, Monica Gabor, au fost filmați, în timp ce întrețineau relații intime într-un separeu, dintr-un restaurant chinezesc, din București, la orele serii. Cel care i-a filmat pe cei doi soți a fost chiar un chelner, care ulterior l-a șantajat cu imaginile respective pe fostul milionar de la Izvorani, a declarat, recent, Irinel Columbeanu. Iată tot adevărul despre imaginile intime cu Irinel Columbeanu și Monica Gabor, filmate prin gaura cheii!

400×400-10-75400×400-10-75

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre momentele intime cu Monica, filmate prin gaura cheii

Imaginile în care Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost suprinși în ipostaze intime au avut loc într-un restaurant chinezesc din București, pe vremea când erau căsătoriți. Fostul afacerist a fost șantajat și amenințat tocmai de cel care îi filmase, însă Iri nu a cedat presiunilor.

Am fost șantajat în urma acestor imagini. A venit cineva care a spus că e chelner în localul respectiv, că el ne-a filmat pe gaura cheii. M-am gândit că presa o să fie și mai interesată de aceste imagini. Eu îmi aduceam aminte ce am făcut acolo, în acel separeu. Eu chiar i-am spus Monicăi: 'Nu te preocupa că ne-a pus Dumnezeu mâna în cap, adică ție ți-a pus Dumnezeu mâna în cap', a spus Irinel Columbeanu în podcastul 'Fiță cu Adiță'.

Citește și: Cine este Irinel Columbeanu. A fost căsătorit cu Monica Gabor, are o fiică și a pierdut toată averea

Citește și: Cum a ajuns, de fapt, Irinel Columbeanu să piardă toată averea de peste 100 de miloane de euro: „Nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri'. Investiția banală care l-a ruinat

Citește și: Fiul Monicăi Anghel ia cursuri de actorie la 12 ani: „Noi putem să ne facem planuri, dar Dumnezeu are deja planul făcut”. Aviv este pregătit de Jojo și de Paul Ipate

Citește și: Dan Capatos, despre momentul în care a făcut AVC: „Când m-am întors la Monica să o întreb unde mi-e telefonul, mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama. Nu-mi simțeam mâna”

Cum a sărăcit Irinel Columbeanu

Lui Irinel Columbeanu i se spunea „milionarul de la Izvorani', iar acum a ajuns să locuiască într-un azil și toată lumea se gândește cum a reușit să râmână fără toții banii. Ei bine, fostul afacerist a explicat cum a pierdut averea de milioane de euro, începând cu anul 2007 când a investit tot ce avea într-o afacere care l-a falimentat.

Irinel Columbeanu a vorbit despre decizia neinspirată de a investi toţi banii pe care îi avea într-o fabrică de la Târgu Cărbuneşti în care urma să se producă un altfel de ciment, columbeanitul.

În 2007, când a demarat afacerea, Columbeanu spunea despre cimentul pe care urma să-l producă faptul că „se întăreşte rapid, iar timpul de uscare se poate regla‘.

Declinul a inceput odata cu aventura pe care am initiat-o eu la Târgu Cărbuneşti. Mă refer la acel material, columbeanitul. Am investit toţi banii pe care îi aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca şi cum aş fi încercat să împing un tren cu mâinile goale.

Nu aveam banii suficienti, am avut mult de investit în acea fabrică. Ea mai există şi acum dar este în lichidare […]

Bunurile am început să le vând forţat fiind de banca care mi-a acordat un credit şi după ce am candidat la Primaria Capitalei au gasit de cuviinta sa declare creditul scadent. Probabil crezând că eu nu o să le mai pot returna creditul, deşi eu returnasem o buna parte din el', a dezvăluit fostul milionar de la Izvorani.

Suma infimă pentru care Irinel Columbeanu și-a vândut Rolls Royce-ul, cumpărat cu 600.000 de euro

Irinel Columbeanu nu și-a vândut doar vila din Izvorani pe o sumă sub prețul pieței, ci și bolidul de lux. Mai concret, este vorba chiar despre una dintre cele mai scumpe mașini pe care le-a avut, și anume Rolls Royce-ul. L-a achiziționat cu prețul de 600.000 de euro, pe când banii nu erau o problemă pentru el și își permitea absolut orice, însă atunci când a avut nevoie de bani, nu a mai contat cât a dat pe el și l-a lăsat la suma de 100.000 de euro. Nu și-a scos nici măcar un sfert din investiția făcută, însă era într-o situație în care orice ban conta și nu avea timp de pierdut.

 „Rolls-ul s-a dus la o bancă germană. Nu cunosc numele… Atunci când aveam nevoie de bani, am rugat un prieten din Germania să mă ajute, a făcut un credit și a garantat cu actele mașinii. Eu aveam Rolls-ul înmatriculat în Germania și a trebuit să-i trimit mașina. A trimis o platformă, a luat-o de la Izvorani…’spune Irinel Columbeanu. Fostul milionar a mărturisit că a pierdut mulți bani pe mașina sa. „Am luat-o cu 600.000 de euro și am vândut-o cu 100.000 de euro.’, a spus Irinel Columbeanu în cadrul podcast-ului, moderat de Serghei Mizil.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton