Irinel Columbeanu este și acum îndrăgostit de Oana, la doi ani de la despărțire: "Am mai vorbit prin mesaje. Mi-a rămas la inimă"

 Dumba Gabriela
.

Irinel Columbeanu recunoaște că are momente în care se gândește la fosta lui iubită, Oana Cojocaru, cea cu care a petrecut clipe de neuitat timp de trei ani, dar de care s-a despărțit în 2021. Într-una dintre cărțile sale, Iri a dezvăluit detalii despre povestea de iubire cu tânăra cu 40 de ani mai mică decât el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRLIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai mulți ani, pe când locuia în vila din Izvorani, Irinel Columbeanu surprindea cu noua relație. Se afișa atunci cu Oana, o tânără pe care a cunoscut-o pe litoralul românesc, în timpul unui concurs de Miss. Iar relația lor a durat trei ani, cu certuri și împăcări pasionale.

0909

Irinel Columbeanu o mai iubește și acum pe tânăra Oana

S-au certat și împăcat de multe ori în cei trei ani de relație, dar cu toate momentele delicate prin care au trecut, Irinel Columbeanu încă o mai iubește pe tânăra Oana. Recunoaște că îi trimite mesaje, dar se pare că modelul nu-i mai împărtășește sentimentele.

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult.

Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant', a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!

Citește și: Elevul de 14 ani care a ucis 8 copii și un paznic într-o școală din Belgrad nu poate fi urmărit penal. Primele declarații ale atacatorului

Citește și: „E o frică permanentă, fac terapie'. Adda a rămas cu sechele după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme. Ce o sperie cel mai mult

Citește și: Cine este Garry Cozma, semifinalist Românii au Talent 2023. A divorțat de fosta soție și s-a luptat cu depresia

De ce s-au despărțit Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu

În mai 2021, după trei ani de dragoste pasională a venit vestea despărțirii, după ce Irinel Columbeanu a fost surprins în compania mai multor domnișoare, dar nu și a Oanei.

Tânăra a dezvăluit că nu au deranjat-o imaginile cu Irinel Columbeanu și mai multe femei, că s-au despărțit după o relație de aproximativ trei ani. „Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit', a declarat Oana atunci.

Irinel Columbeanu a scris despre Oana în cartea sa

Într-una dintre cărțile sale, Irinel Columbeanu a scris câteva pasaje în care acesta povestește despre traiul pe care l-a avut cu Oana Cojocaru în vila de la Izvorani.

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că din cauza distanței nu avea nicio prietenă', scrie fostul soț al Monicăi Gabor.

O bună perioadă de timp, cei doi au locuit împreună într-un apartament în Piata Victoriei din București. S-au simțit bine, dar au mai avut și certuri, una dintre ele fiind așa de intensă, încât tânăra a vrut să îl părăsească, să plece în Brașov, la mama ei.

„Petreceau din ce în ce mai multe nopți în București, în apartamentul de pe Calea Victoriei. În decembrie se și certară, adică ea cu el, vru să plece de tot la mama ei, la Brașov, dar el nu o lăsă și îi propuse, în schimb, să se mute amândoi la apartament, după Revelion. Fu ultimul petrecut acolo. Până să fie remediat, frigul de acolo pe el îl doborî la pat, fu foarte impresionat de câtă grijă ea avu de el până îl puse pe picioare.

Când altădată el aproape că nu mai putea păși, ea ținu să-l însoțească la medic și să-l aștepte, chiar neprimită în cabinet. Ili nu știa ce să mai creadă (…). Lui Ili îi plăcea să o privească atunci când își punea la geam bărbia-n palme și admira cu încântare ca de copil de la înălțime luminile orașului', mai scrie Irinel Columbeanu în „Chintesența'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton