Irinel Columbeanu își caută o nouă iubită, după ce a ajuns la azil: "Tinerele, de 20 de ani, înalte... mă conversez cu ele"

 Radulescu Ruxandra
.

Irinel Columbeanu își caută o nouă iubită, după ce a ajuns la azil. Irinel Columbeanu a avut o viață amoroasă, din care nu au lipsit femeile frumoase și situațiile controversate. Afaceristul a trecut printr-un mariaj cu Monica Gabor, din care a rezultat o fetiță, Irinuca. Acum, ajuns la azil, Irinel Columbeanu este pregătit să-și găsească o nouă parteneră, însă respectiva trebuie să se încadreze în standarde destul de stricte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu își caută o nouă iubită, după ce a ajuns la azil. Irinel Columbeanu (66 de ani) este cunoscut pentru relațiile sale cu cele mai frumoase femei din showbiz. De la povestea de dragoste cu Romanița Iovan, la mariajul cu Monica Gabor, afaceristul pare să graviteze către un anumit tip de femeie: tânără, înaltă, cu siluetă de model și părul lung. Se pare că Irinel nu și-a schimbat preferințele din acest punct de vedere, nici în prezent, după ce a ajuns la azil. Iată ce calități trebuie să întrunească viitorea parteneră a lui Irinel Columbeanu.

356858497_3483123608674255_6965847749583071964_n356858497_3483123608674255_6965847749583071964_n

Irinel Columbeanu își caută o nouă iubită, după ce a ajuns la azil

Irinel Columbeanu a umblat cu o serie de femei tinere și frumoase, iar în prezent, chiar dacă are 66 de ani, preferințele lui au rămas aceleași. Afaceristul vrea o iubită de 20 de ani, înaltă și cu părul lung. Afaceristul a stârnit mai multe semne de întrebare, după ce s-a afișat alături de o tânără pe social-media. Columbeanu a declarat că nu este vorba de o nouă cucerire și că e în continuare singur.

Citește și: Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. Care e motivul: „Nu o voi mai căuta’

Citește și: Irinel Columbeanu s-a săturat de manechine și caută alt gen de iubită, la 65 de ani: „Nu are trebuie să arate într-un fel anume, ci…'

Citește și: Cine este și cum arată mama Danielei Crudu. Florentina a venit din Italia, special pentru botezul nepoatei sale, și a atras toate privirile

Citește și: „Mă scoate din minți! Nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, dar dă lecții despre educație…”. Oana Roman l-a atacat dur pe Selly, pe Internet. Reacția vloggerului

„Da, am postat o fotografie pe Internet cu o fată frumoasă. Nu, nu este iubita mea! Am găsit acea poză în telefon și am publicat-o pe contul meu de Facebook. Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung. Normal, ce crezi, că îmi schimb gusturile de la o zi la alta?! Momentan, sunt în continuare singur, dar încă mă mai caută fetele și eu le răspund, vorbesc cu ele, nu sunt de lemn. Mai exact, le răspund la mesaje și mă conversez cu ele, dar nimic mai mult', a declarat, Irinel Columbeanu, pentru Click!.

Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul

Irinel Columbeanu s-a internat, de curând, în azilul unde tatăl său și-a petrecut ultimele zile din viață. Fostul om de afaceri, care trăia în vila superbă de la Izvorani, înconjurat de lux, mașini scumpe și femei frumoase, realizează că deciziile neinspirate pe care le-a luat l-au adus la sapă de lemn. De asemenea, Columbeanu a avut mereu o pasiune pentru femeile tinere și frumoase, și acum regretă că nu a urmat sfatul tatălui său.

„Dacă iei hotărâri proaste. Când te gândești tu că ești șmecher(…) Mi se urcase la cap. Inteligența pe care credeam eu că o am a fost anihilată de acest lucru.', a mărturisit Irinel Columbeanu, în emisiunea lui Adiță Voicu.

Irinel Columbeanu era să comită o tragedie, în adolescență

Irinel Columbeanu a fost un adolescent ceva mai răzvrătit, care, la un moment dat a făcut o faptă, față de o colegă, de care își amintește și în ziua de azi. Irinel a mărturisit că tatăl său a fost chemat la școală, iar gestul său a avut consecințe serioase.

Cea mai oribilă năzbâtie pe care am făcut-o a fost la adresa unei colege. Colega mea se numea Diana, am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz. Ceva oribil. Nu sfătuiesc pe nimeni să încerce acest lucru.

Și eu atunci am fost destul de speriat așa de ceea ce se putea întâmpla. Bineînțeles, am fost chemat de doamna directoare. Chiar și tatăl meu a fost convocat la cancelarie din pricina acelui lucru pe care l-am făcut. Pe vreme aceea, nu prea erau chemați așa părinții la școală, cu una, cu două.„, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Fanatik.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton