Irinel Columbeanu, prima apariție la TV după ce s-a internat la azil. Fostul milionar a fost vizitat de prieteni și a primit bani de la fiica lui: „A ținut ea să îmi trimită. Suma...”

 Oana Pantazi
.

Irinel Columbeanu a avut, ieri, prima apariție la TV după ce s-a mutat la azil. În vârstă de 66 de ani, pentru el aceasta a fost cea mai bună soluție acum. Fostul milionar de la Izvorani mărturisește însă că prietenii nu l-au uitat și că a fost vizitat și de Oana, fosta iubită. Cât despre Irina, fiica lui, aceasta i-a trimis bani tatălui ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Îmbrăcat elegant, dar vizibil îmbătrânit, Irinel Columbeanu a avut ieri o apariție surpriză la TV, în emisiunea lui Cristian Brancu. Este prima oară când omul de afaceri apare într-o emisiune televizată după ce s-a mutat la azil. Fostul milionar nu are acum posibilitatea de a-și plăti nici măcar căminul lunar din pensia pe care o va primi, însă, după câte spune, apropiații nu au rămas indiferenți față de situația lui șocantă.

irinel-columbeanu-aparitie-la-tv-1irinel-columbeanu-aparitie-la-tv-1

Irinel Columbeanu, prima apariție la TV după ce s-a mutat la azil

Fostul milionar de la Izvorani a venit, ieri, în emisiunea lui Cristi Brancu însoțit de Ion Cassian, proprietarul azilului unde locuiește. Evident, gazda emisiunii a vrut să afle ce l-a determinat pe Irinel Columbeanu să se interneze la azil.

„Beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am dus pe tatăl meu acolo și știam despre ce e vorba, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo', a mărturisit Irinel Columbeanu.

Citește și: Ce decizie au luat Monica Gabor și fiica, Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Val de critici la adresa Monicăi: „Fă ceva pentru el, nu e corect'

Citește și:Irinel Columbeanu susține că relațiile cu femeile tinere i-au adus falimentul: „Când te gândești că ești șmecher, mi se urcase la cap'. Fostul milionar trăiește acum în azil

Citește și:Cristina Bâtlan și-a angajat o asistentă din cauza programului încărcat: „Nu mai am timp pentru mine'. Cum arată o zi din viața antreprenoarei

Optimist, acesta a dezvăluit că se simte mult mai bine la azil decât acolo unde locuia și, mai mult, că are companie și socializează.

„N-am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo sper eu cât mai mult. În rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, că ce caută acolo. Sincer, nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament', a mai spus acesta.

Prietenii i-au sărit în ajutor lui Irinel Columbeanu

Dat fiind că averea sa se ridica la un moment dat la 100 de milioane de dolari, faptul că Irinel Columbeanu are o pensie de 2000 de lei este șocant, în aceste condiții fiind în imposibilitatea de a-și plăti azilul. Din fericire, prietenii nu l-au uitat pe fostul milionar de la Izvorani. Ba mai mult, acesta a fost vizitat și de Oana, fosta iubită, dar și de o doamnă căreia nu a vrut să-i desconspire identitatea.

„M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu… aș prefera să nu le dau numele', a mai spus Irinel.

Din fericire, au fost oameni care au rezonat cu situația financiară delicată a lui Irinel Columbeanu și și-au oferit ajutorul.

„În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță, totul va merge bine.

Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul', a declarat Ion Cassian.

Irina Columbeanu i-a trimis bani tatălui ei

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical după ce și-a pierdut toată averea. Fostul milionar a ajuns la sapă de lemn, iar în ultimii ani s-a confruntat cu mari problele de sănătate. În urmă cu două săptămâni, a decis să se mute la azilul unde a trăit și tatăl său. Pentru că Irinel încă nu a primit prima pensie, fiica lui a decis să-i vină în ajutor.

„Ce m-a impresionat e că și Irina mi-a trimis niște bani. A ținut ea să îmi trimită. Mă rog, o sumă…cred că nu are importanță suma', a mai spus el în emisiunea „Exclusiv VIP' de la Prima TV.

Potrivit Fanatik, adolescenta de 17 ani i-a trimis tatălui ei suma de 200 de dolari, pentru a-i fi de folos. Irinel Columbeanu ar fi izbucnit în lacrimi după ce a aflat că fiica lui i-a trimis bani. Deși acestia nu au fost suficienți ca Irinel să-și plătească datoriile, fostul milionar a apreciat gestul adolescentei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton