Irinel Columbeanu, primul Paște la azil. Ce dorință avea fostul milionar: „Medicii i-au interzis. Nu are voie să...”

 Tudorache Simona
.

Irinel Columbeanu face Paștele la azil. Fostul om de afaceri și-ar fi dorit ca de Paște să fie cu Irinuca, fiica lui, în America, dar problemele de sănătate pe care le are îl împiedică să zboare. Irinel Columbeanu va face sărbătorile la azilul unde trăiește de câteva luni și va avea parte de un meniu tradițional.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu are la activ mai multe AVC-uri și nu mai poate zbura cu avionul. Ba mai mult, fostul om de afaceri nu se mai poate deplasa fără o asistentă, care în caz de ceva să îi sară în ajutor.

irinel-columbeanu-65irinel-columbeanu-65

Irinel Columbeanu nu face Paștele cu Irinuca, ci la azil

Irinel Columbeanu este așteptat de masa de Paște la azilul unde se află. „Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul', spune Ion Cassian, conform Playtech.ro.

Citește și: „Nu am intrat din prima la Teatru, dar din vina mea. M-a învățat cineva, ca să fiu mai bun, să folosesc un pic de alcool. Am folosit și…”. De ce a ales Dorel Vișan actoria și cum și-a petrecut anii studenției/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată văduva lui Sergiu Nicolaescu la 11 ani de la moartea acestuia. În ce ipostază a fost surprinsă alături de actualul soț, medicul care l-a operat pe regizor

Citește și: Cristina Cioran cere prelungirea ordinului de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Sper să iasă bine. Fetița mea este…'. Astăzi s-a prezentat în fața instanței

Citește și: De ce a divorțat Denisa Tănase de primul soț, Cornel Brotac: „Erau multe măști. Am trecut prin momente mai puțin plăcute, plângeam în casă'. Avea 23 de ani când au făcut nunta

Irinel Columbeanu nu poate zbura cu avionul

Starea omului de afaceri este una stabilă. Irinel Columbeanu urmează, însă, un tratament strict și are o dietă de viață fără excese. „Este bine, are tratament, dar nu are voie să călătorească cu avionul, și-ar fi dorit să-și vadă fiica, dar medicii i-au interzis. El pare, așa, la emisiunile de televiziune, mai obosit, dar starea lui de sănătate este bună, și oricum nu iese des din azil, mai merge pe la tv, unde este invitat. La azil, lumea crede că este foarte rău.

Dar, decât să fii bolnav și singur în casă, măcar aici e lume, sunt medici, mâncarea este bună, mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților. Românii se sperie de azil, dar în Occident nu este deloc așa. Chiar și milionarii din America, de la o vârstă, își părăsesc vilele și merg la cămine de bătrâni, unde socializează, sunt seri de vals, concursuri potrivite vârstei', mai spune Cassian.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton