Irinel Columbeanu îi este recunoscător lui Mr. Pink: "Monica a ajuns pe mâini bune. M-a ajutat financiar, probabil pentru că i-am ascultat sfatul!". De ce l-a certat Mr. Pink

 Dumba Gabriela
.

Irinel Columbeanu îi este foarte recunoscător lui Mr. Pink pentru că l-a ajutat financiar și are mare grijă de fiica lui, în America. Fostul milionar de la Izvorani crede că, astfel, soțul Monicăi Gabor își arată aprecierea că Irinel i-a ascultat sfatul, după ce l-a certat când acesta i-a vizitat în America. Irinel Columbeanu a dezvăluit ce i-a spus Mr. Pink atunci și de ce a decis, până la urmă, să-i asculte sfatul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu nu mai este nici pe departe „milionarul de la Izvorani”, iar acum stă la mila prietenilor. Mr. Pink a fost unul dintre cei care l-a ajutat cu bani și Iri crede că a făcut acest gest pentru că el a decis să-i asculte sfaturile legate de Irina.

0c85e7f706cceb3f40ca71b266b3641c-20c85e7f706cceb3f40ca71b266b3641c-2

Irinel Columbeanu dezvăluie că Mr. Pink l-a ajutat cu bani

Într-un interviu pentru România TV, Irinel Columbeanu a vorbit despre relaţiile pe care le are cu Monica şi Ramona, cu fiica lui, Irina, şi cu Mr. Pink şi despre ajutorul pe care l-a primit de la aceştia. Cel mai des vorbeşte cu fiica lui şi este mândru că adolescenta îi cere întotdeauna sfatul.

Când am fost în 2017 în Los Angeles am locuit acolo într-un apartament pe care-l avea Ramona. Monica e la Malibu, Ramona în Dubai, are şi o linie de parfumuri pe care o promovează Monica. Roata vieţii se învârte […]

Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…

Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză […]

L-am cunoscut pe Mr Pink, e foarte ok, Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune. Îl cunosc destul de bine şi pe el, şi pe fiul lui, un băiat foarte simpatic şi plin de optimism, cum tind să cred că sunt şi eu. Când am vizitat-o pe fiica mea, am ieşit împreună şi cu Monica, şi cu Mr Pink, şi cu Irina la diverse restaurante„, a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și: Florin Piersic s-a întâlnit cu hoții care i-au furat jefuit casa de vacanță: „Mi-au spart cabana, mi-au luat pistoalele…

Citește și: Actorul Darko Perić, Helsinki din La Casa de Papel, dezamăgit de felul în care regăsit Bucureștiul, după 24 de ani: „A fost un șoc pentru mine

De ce l-a certat Mr. Pink pe Irinel Columbeanu, când a fost în America

Irinel Columbeanu crede că Mr. Pink a fost de acord să-i trimită bani pentru că l-a ascultat în rugămințile legate de fiica lui, Irina. Monica voia ca Irina să rămână în America, la ea, însă Irinel nu era de acord și aici a intervenit Mr. Pink, care l-a convins până la urmă să-i permită fiicei sale să trăiască acolo.

Am şi fost ajutat financiar de Mr Pink, a ţinut să fie prezent înainte să mă întorc în România, să-mi transmită acest ajutor financiar prin intermediul Irinei. Pe mine m-a mişcat acest gest, probabil a fost felul lui de a aprecia faptul că i-am ascultat sfatul pentru că el m-a certat când am fost în SUA că nu vreau să o las pe Irina să îşi continuie viaţa acolo unde se află mama ei. Lucru pe care, până la urmă, l-am acceptat.

Îmi lipseşte Irina, dar nu regret că am lăsat-o să meargă la mama ei. Irina vrea să îşi termine studiile pe care le urmeaă cu brio, să facă o facultate, mi-a cerut părerea, ea se gândea la Medicină, până la urmă s-a gândit să urmeze Psihologia. Se consultă cu mine în privinţa alegerilor. Însă în privinţa afacerilor, cele mai bune sfaturi i le poate da Mr Pink„, a mai mărturisit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu susține că Monica Gabor i-a impus să o facă vedetă, în România

Irinel Columbeanu susține că nu și-a dorit expunerea de care a avut parte și care nu i-a priit deloc, însă a acceptat să fie vedetă de dragul Monicăi Gabor.

Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. Pentru mine nu a fost bine… şi nici persoanale de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atentia era acordata si lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici„, a declarat Irinel Columbeanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton