Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat. Camera Irinei de la Izvorani era cat un apartament, cu dressing și baie proprie

 Radulescu Ruxandra
.

Cum si-a crescut Irinel Columbeanu fiica. Fostul om de afaceri Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți cinci ani, iar în 2007 a venit pe lume și fiica lor, Irinuca. La acea vreme, Irinel Columbeanu locuia în luxoasa vilă de Izvorani, alături de Monica și fetița lor. Irinuca avea o cameră imensă cu propriul dressing și baie personală. Iată cum trăia fiica lui Irinel Columbeanu în vila de Izvorani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au avut un mariaj care a durat cinci ani, cei doi divorțând în 2011. Din relația lor s-a născut și o fetița, pe nume Irinuca, care a trăit asemenea unei prințese în vila fostului om de afaceri, de la Izvorani. Irinel Columbeanu își aduce aminte și acum cu multă nostalgie de acea perioadă, mai ales că acum s-a retras la azil, după ce și-a pierdut întreaga avere. În zilele sale de glorie însă, Irinel și Monica Gabor, alături de fiica lor, s-au răsfățat în vila de lux de la Izvorani, care includea 15 camere și multe alte dependințe. Camera Irinucăi era una spectaculoasă, cu dressing personal și baie proprie. Fetița a făcut un tur al camerei sale „cu etaj” pe canalul personal de YouTube, în urmă cu mai mulți ani.

irina2irina2

Irinel Columbeanu și-a crescut fiica într-un lux greu de imaginat

Înainte să-și piardă întreaga avere, Irinel Columbeanu a locuit în celebra vilă de la Izvorani, acolo unde a făcut și petrecerea de nuntă cu Monica Gabor, și de care îl leagă și acum multe amintiri frumoase. Cât timp au fost căsătoriți fiica celor doi, Irinuca, a trăit precum o adevărată prințesă în luxoasa reședință. Cu câțiva ani în urmă Irina Columbeanu și-a lansat vlogul personal pe YouTube și devenise o mică vedetă. Fiica lui Iri și a Monicăi și-a prezentat „camera cu etaj”, care includea o zonă spaţioasă de relaxare, dar şi un dormitor la etaj cu propria baie și propriul dressing.

Citește și: Cum decurge o zi din viața lui Irinel Columbeanu la azil: „Așa îi place lui! Se trezește și…'. Fostul milionar e în continuare pe tratament, după ce a suferit un AVC

Citește și: Monica Tatoiu, reacție acidă la adresa lui Dorian Popa și a lui Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă…”

Citește și:De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă în satul natal al actriței: „Asta ne dorim să oferim copiilor, cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza’

Citește și:Ce operație estetică vrea Oana Roman să-și facă: „Singurul complex real pe care îl am. Îmi doresc să scap de…’. Cum își menține tenul

Cum a pierdut Irinel Columbeanu vila de la Izvorani

Vila din Izvorani era un adevărat palat cu 15 dormitoare, băi, dressing saună, piscină și o priveliște superbă spre lac. Din 2012, proprietarul ei nu mai era fostul milionar Irinel Columbeanu, după ce acesta a fost executat silit din cauza datoriilor. Luxoasa locuință a fost achiziționată de o persoană necunoscută. În ciuda dependințelor pe care le punea la dispoziție spațioasa vilă, noul proprietar nu a găsit cui să o vândă, dar nici cui să o închirieze.

Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente', era descrierea folosită de o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, distrusă de incendiu

În 2020, vila de la Izvorani, a fost mistuită de flăcări și odată cu ea au fost distruse și ultimele amintiri ale lui Irinel Columbeanu despre cea mai fericită perioadă din viața lui. Locul unde s-a desfăşurat nunta fostului miliardar cu Monica Gabor, s-a transformat într-o ruină după un incendiu devastator. Pompierii s-au străduit 12 ore să stingă complet focul.

FOTO: YT Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton