Irinel Columbeanu, supravegheat în permanență la azil: „Avem amplasate 32 de camere video. Dacă i se face rău...” / Unde își petrece sărbătorile de iarnă fostul milionar

 Calin Maria Bianca
.

Irinel Columbeanu, supravegheat în permanență la azil. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu stă la azil de mai bine de o lună. Deși în trecut era milionar în euro și avea cea mai fastuoasă vilă, cea din Izvorani, azi a ajuns la mila oamenilor de rând și a pensiei. Nu se poate întreține singur, astfel că stă la azilul unde a stat și tatăl lui când era de vârsta sa. Iată ce condiții are, dar și ce a declarat proprietarul azilului despre condiția lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu, fostul milionar în euro de la Izvorani, e pe mâini bune la căminul de bătrâni, chiar dacă nu are bani să achite momentan. Patronul azilului, Ion Cassian, a spus clar că nu-i lipsește nimic și este tratat foarte bine, dar totodată a precizat și faptul că azilul său dispune de toate măsurile de siguranță luate, în caz că vreunui pacient i se face brusc rău sau pățește ceva.

columbeanu9-2columbeanu9-2

Citește și: Cum au arătat Monica Gabor și Irinel Columbeanu la nuntă. De ce mireasa nu și-a invitat surorile la marele eveniment, cu sute de persoane

Citește și: Irinel Columbeanu, ținta glumelor după ce a ajuns la azil: „A fost o bătaie de joc la adresa lui. Sunt oameni care…'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie tot ce nu s-a văzut la TV, la America Express: „Mama cameramanului a murit. Ni s-a tăiat tot în momentul acela'

Citește și: Nikita a întrerupt orice legătură cu frații ei, după moartea părinților: „M-au aruncat pe străzi la 12 noaptea, la Snagov. M-au bătut și am fost obligată să fug de acasă”

Irinel Columbeanu, supravegheat în permanență la azil

Ion Cassian, patronul azilului, a avut grijă ca cei care vin la el la azil să aibă parte de toate condițiile și să se simtă ca la ei acasă. Așa se întâmplă și în cazul lui Irinel Columbeanu, chiar dacă fostul milionar în euro nu are bani să plătească. La fel ca restul pacienților, Irinel Columbeanu este supravegheat 24/24, atât în dormitor, cât și în bucătărie, sala de mese și toate camerele azilului, tocmai pentru a avea totul sub control.

'Noi avem camere video, peste tot, în căminul de bătrâni, și în dormitoare, în bucătărie, în sala de mese, avem 32, în total, dar accesul la ele este doar al nostru, atât pentru a verifica personalul, căci acesta este scopul, dar și pentru a interveni imediat, dacă i se face rău cuiva.

În living, avem un panou mare, ca un televizor imens, unde sunt afișate în permanență toate camerele, ca să vedem ce se întâmplă. Da, este un fel de Big Brother intern. Iar cei care nu pot vorbi sau nu mai pot anunța că le este rău au la mână un ceas cu un buton, pe care apasă la urgențe și imediat intervenim', a spus Ion Cassian, exclusiv pentru Playtech Știri.

Unde își petrece sărbătorile de iarnă fostul milionar

Ion Cassian, patronul azilului, se pregătește, ca în fiecare an, cu o masă bogată de Crăciun și de Revelion, de unde nu vor lipsi nici tradiționalele mâncăruri, pentru toți cei care stau în azilul său. Întrebarea care stă însă pe buzele tuturor este dacă Irinel Columbeanu o să stea tot la azil de sărbători sau în casa vreunui prieten. Totuși, acest răspuns rămâne în continuare un mister, fiindcă patronul azilului a fost discret în a face declarații despre acest subiect sensibil.

'De Sărbători, avem un meniu, ca la orice om de acasă, cu salată de beuf, cu sarmale, de obicei vine și un cor, de copii, ca să le colinde bătrânilor. Nu știu ce va face Irinel Columbeanu de Sărbători, e alegerea dânsului.

Pleacă atunci când dorește de aici și vine când dorește, cu o precizare, însă. Pacienții noștri trebuie să iasă din azil în prezența unei persoane, care îi reprezintă, și care răspunde pentru ei. Cine nu are pe cineva din familie este însoțit de un prieten. Nu vreau să dau amănunte, cum este în cazul lui Irinel Columbeanu', a mai declarat Ion Cassian.

Irinel Columbeanu nu are bani să își plătească azilul unde stă

Irinel Columbeanu este foarte bucuros că stă în azilul unde a stat și tatăl său, explicând că are parte de cele mai bune tratamente și nu îi lipsește absolut nimic. Totuși, nu putem uita că fostul milionar de la Izvoranu se află însă în imposibilitatea de a acoperi costurile cazării, din pensia lui infimă.

'Cazarea lunară costă între 4.000 și 8.000 de lei, în funcție de necesitățile pacientului, pensia lui Irinel fiind însă cu mult mai mică', a mai adăugat Ion Cassian pentru sursa menționată mai sus.

Irinel Columbeanu a dezvăluit, recent, că primește lunar o pensie destul de mică, din care are și poprire de la bancă 600 de lei: 'Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am și poprire la bancă pe pensie'. Totuși, reamintim că mai mulți prieteni au venit cu bani la el, precum Leo de la Strehaia, dar și că mai mulți oameni au donat pentru el.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton