Irinel Columbeanu susține că Monica Gabor i-a impus să o facă vedetă, în România: "Am făcut-o pentru a-i asigura un nivel de viaţă foarte bun. Le-am ajutat financiar pe toate"

 Dumba Gabriela
.

Acum că nu mai este „milionarul de la Izvorani”, Irinel Columbeanu concluzionează că nu i-a priit niciodată celebritatea, ba dimpotrivă, însă a acceptat să fie vedetă de dragul Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu a apărut în lumina reflectoarelor pentru a-i asigura Monicăi Gabor un trai de viață foarte bun. De altfel, fostul milionar de la Izvorani spune că le-a ajutat pe toate femeile din viața lui, iar acum, aflat la azil, a primit și el ajutor din partea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lui Irinel Columbeanu i se spunea „milionarul de la Izvorani”, iar acum a ajuns să locuiască într-un azil și toată lumea se gândește cum a reușit să râmână fără toții banii. Ei bine, fostul afacerist a explicat cum a pierdut averea de milioane de euro, începând cu anul 2007 când a investit tot ce avea într-o afacere care l-a falimentat.

0c85e7f706cceb3f40ca71b266b3641c0c85e7f706cceb3f40ca71b266b3641c

Irinel Columbeanu susține că Monica Gabor i-a impus să o facă vedetă, în România

Irinel Columbeanu susține că nu și-a dorit expunerea de care a avut parte și care nu i-a priit deloc, însă a acceptat să fie vedetă de dragul Monicăi Gabor.

Eu am făcut-o pentru a-i asigura fostei mele soţii un nivel de viaţă foarte bun. Şi cred că a ajuns destul de cunoscută în România. Pentru mine nu a fost bine… şi nici persoanale de sex feminin care au fost în jurul meu nu mi-au făcut bine, atentia era acordata si lor, iar despre ele se credea că stăteau lângă mine pentru că le interesează banii.

Le-am ajutat financiar pe toate. Şi după aceea m-au ajutat şi ele pe mine, inclusiv aici, ca să-mi pot prelungi această şedere aici„, a declarat Irinel Columbeanu la România TV.

Irinel Columbeanu spune că îi lipseşte o prezenţă feminină în viaţa lui, care să aibă grijă de el. De fapt, spune fostul milionar, lipsa unei fiinţe apropiate de sufletul lui l-a determinat să vină la azil.

Cel mai mult îmi lipseşte o doamna serioasa si care nu trebuie să fie neapărat un star de televiziune si de aceea am si venit aici, fiindcă nu avea cine să aibă grijă de mine. Nu ştiu daca m-as mai recasatori, probabil ca nu. Dar am nevoie de cineva lângă sufletul meu, iar sufletul meu a rămas tânăr„, spune Irinel Columbeanu.

Cum a sărăcit Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a vorbit despre decizia neinspirată de a investi toţi banii pe care îi avea într-o fabrică de la Târgu Cărbuneşti în care urma să se producă un altfel de ciment, columbeanitul.

În 2007, când a demarat afacerea, Columbeanu spunea despre cimentul pe care urma să-l producă faptul că „se întăreşte rapid, iar timpul de uscare se poate regla'.

Declinul a inceput odata cu aventura pe care am initiat-o eu la Târgu Cărbuneşti. Mă refer la acel material, columbeanitul. Am investit toţi banii pe care îi aveam, milioane de euro. Afacerea nu a mers, era ca şi cum aş fi încercat să împing un tren cu mâinile goale.

Nu aveam banii suficienti, am avut mult de investit în acea fabrică. Ea mai există şi acum dar este în lichidare […]

Bunurile am început să le vând forţat fiind de banca care mi-a acordat un credit şi după ce am candidat la Primaria Capitalei au gasit de cuviinta sa declare creditul scadent. Probabil crezând că eu nu o să le mai pot returna creditul, deşi eu returnasem o buna parte din el”, a dezvăluit fostul milionar de la Izvorani.

Citește și: Florin Piersic s-a întâlnit cu hoții care i-au furat jefuit casa de vacanță: „Mi-au spart cabana, mi-au luat pistoalele…’

Citește și: Actorul Darko Perić, Helsinki din La Casa de Papel, dezamăgit de felul în care regăsit Bucureștiul, după 24 de ani: „A fost un șoc pentru mine

La cine a ajuns vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu

Casa de la Izvorani a lui Columbeanu, cea care a ars în incendiu, îi aparţine acum avocatei care l-a reprezentat în procesul de divorţ. A girat cu locuinţa pentru o sumă importantă de bani pe care avocata i-a dat-o.

Nu am aflat nimic despre casa de la Izvorani decât atunci când am vorbit cu persoana careia i-a rămas respectiva casă. Nişte opere de-ale lui Sabin Bălaşa au dispărut, frescele nu au mai fost gasite dupa incendiu, au fost găsite nişte cioturi in locul lor. Au fost trase de pe perete, smulse.

Casa îi aparţine acum fostei mele avocate care m-a ajutat în procesul de divort. Fiindcă ea mi-a dat nişte bani  pe care i-am garantat cu aceasta casă„, povesteşte fostul milionar.

Dumitru Dragomir crede că Irinel Columbeanu a sărăcit din cauza femeilor

După ce Gigi Becali (65 de ani) a refuzat să-l ajute pe Irinel Columbeanu, iar Anamaria Prodan (50 de ani) a transmis unde a greșit fostulul milionar, Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF a dezvăluit ce crede el despre situația fostului milionar de la Izvorani.

„Uite, vreau să-ți spun așa. În momentul când îți pui toate ouăle într-un singur coș, s-ar putea să-ți cadă coșul sau să-ți dea unul un șut în coș și să se spargă ouăle și după nu mai ai ce mânca. Așa a făcut Columbeanu. Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta.

A băgat vreun milion sau două. Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi.

El nu faptul că a pierdut averea e o nenorocire. Ci faptul că are o boală necruțătoare, e în faza incipientă. Are un pic de Alzheimer. Și nu-mi place că l-au luat și la mișto. Leo de la Strehaia a zis că să se însoare cu sora lui și îi dă o vilă, că vrea să-l ajute', a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Dumitru Dragomir este de părere că Irinel Columbeanu a sărăcit din cauza femeilor. 

„Eu îți spun un lucru. Toată joaca asta costă bani, gagicăreala. Fetele din ziua de azi sunt foarte deștepte, mult mai deștepte decât băieții. Băieții sunt mai tolomaci așa. Doamna Budeanu are dreptate cu ce le face la televizor. El a căzut în capcana că e Făt-Frumos pentru că are și ceva bani. Te face din om neom.

Datorită faptului că e bolnav, trebuie să aibă cineva grijă de el. În afară, marii miliardari când sunt bolnavi, familiile ca să scape de ei îi duc la azile. Noi am făcut propagandă nasoală azilelor, dar sunt și azile nemaipomenite. Nu e așa de rău că e la azil, înseamnă că are pensie bună. Nu e rău. Îți dă medicamentația ca lumea, îți dă mâncare. Am văzut mai mulți, doar că îmi e și rușine să le pomenesc numele pentru că nu e frumos din partea mea.

Le deranjez familiile. E mai rău să ajungi din bogat sărac decât din sărac bogat. E o nenorocire când te înveți cu traiul bun și vii la sapă de lemn. Cum ar fi ca eu să mă întorc să prășesc porumbul. Vine o vârstă când nu te mai bagă nici copiii în seamă. Problema este că tu trebuie să-ți faci de așa natură viața și să ți-o asiguri ca să nu ai probleme', a mai spus Dumitru Dragomir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton