Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink în public: ”M-a certat într-o parcare, spunându-mi că sunt inconștient. Mi-a zis niște lucruri care...” / De la ce au pornit discuțiile dintre ei

 Calin Maria Bianca
.

Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink în public. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a fost unul destul de tumultuos. Scandalul dintre ei a ținut mult timp pe atunci, însă cu trecerea timpului lucrurile s-au mai liniștit. După numeroase refuzuri și o discuție îm care a fost umilit, fostul milionar de la Izvorani a acceptat să o lase pe Irina în grija mamei sale în America, alături de Mr. Pink! Iată cum s-a întâmplat totul, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu voia cu orice preț ca Irina să crească alături de ea, știind că poate să-i ofere tot ceea ce vrea, în timp ce Monica Gabor nu o duce deloc bine din acest punct de vedere pe vreme când s-au despărțit. Ei bine, o perioadă de timp a stat la el, însă mai apoi fosta soția a vrut ca fiica lor să locuiască alături de ea în America.

irinel-columbeanu-monica-gabor-mr-pinkirinel-columbeanu-monica-gabor-mr-pink

Citește și: 'Nu m-a sunat nici el, nici ea. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei…'. Irinel Columbeanu susține că nu a fost sunat de Monica Gabor și neagă propunerea venită din partea lui Mr. Pink

Citește și: Cum s-au purtat, de fapt, Monica Gabor și Mr. Pink cu Irinel Columbeanu, în America: „Atât ea, cât și soțul ei…”

Citește și: De ce se retrage Claudia Pătrășcanu la mănăstire, în perioada Postului: „N-aș vrea să fiu criticată, fiecare face ceea ce simte. Îmi vine să plâng…'

Citește și: Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Nu mai suntem împreună'. De ce au ajuns la divorț și motivul pentru care a păstrat tăcerea până acum

Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink în public

Mai întâi, Irinel Columbeanu l-a întâlnit pe Mr. Pink pentru a vedea în ce mediu ar putea să stea fiica lui, astfel că deși acesta i-a demonstrat că este un bărbat educat și manierat, tot avea dubii în privința deciziei. Într-un final, Mr. Pink și Irinel Columbeanu au stat de vorbă în privat, într-o parcare, moment în care partenerul de viață al Monicăi Gabor a avut un discurs cu totul și cu totul neașteptat, în care fostul milionar de la Izvorani s-a simțit umilit.

„Am fost în 2016 și l-am cunoscut, după care am mai fost și în 2017 (n.r America). În 2017 voiau ei să o las pe Irina și m-a certat într-o parcare Pink, spunându-mi că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc la viitorul ei, de ce nu o las acolo. Mi-a zis niște lucruri care până la urmă au făcut sens pentru mine'a mărturisit Irinel Columbeanu, în podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoriu'.

De ce nu voia Irinel Columbeanu să își lase fiica la Monica Gabor

De mai mulți ani de zile, Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, locuiește alături de mama ei și de Mr. Pink în America, unde duce viața la care a visat dintotdeauna. Chiar dacă în anul 2017 fostul milionar de la Izvoranu nu voia să renunțe la custodia ei, acum a realizat că decizia a fost una înțeleaptă și deloc la voia întâmplării, mai ales că el acum stă în azil și nu are nici bani să-l plătească.

Mulți s-au întrebat care a fost, de fapt, motivul pentru care nu a vrut să o lase pe Irina la mama ei de la început, astfel că pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, a povestit totul pas cu pas.

„Cristina Șișcanu: De ce nu ați vrut să o lăsați pe Irina să stea cu ea (n.r – Monica Gabor)? Vă era frică că pleacă cu ea?
Irinel Columbeanu: Da, îmi era și frică. Nu avea cum. La vremea aceea eu eram deja în America, atunci când am refuzat propunerea ei ca Irina să rămână cu ea. Era în decembrie 2017.
Cristina Șișcanu: Era o ambiție să rămână copilul la dumneavoastră?
Irinel Columbeanu: Eu aveam această ambiție deoarece voiam ca Irina să fie crescută într-un climat mai sănătos. Acest lucru nu se aplică în prezent, dar cred că m-ați întrebat cum gândeam eu la acea vreme.
Cristina Șișcanu: Cum a fost despărțirea de Irina?
Irinel Columbeanu: Despărțirea de Irina a fost pe neașteptate și practic nici nu știam că nu se va mai întoarce, nici nu bănuiam.', a fost dialogul pe care Irinel Columbeanu l-a avut cu Cristina Șișcanu în cadrul emisiunii.

Irinel Columbeanu, dezamăgit de Mr. Pink și Monica Gabor

În urmă cu mai mult timp, înainte de a ajunge la azil, Irinel Columbeanu avea numai cuvinte de laudă la adresa lui Mr. Pink, explicând că este un adevărat domn, care știe cum să se comporte. Ei bine, după ce viața lui a luat o întorsătură dramatică și a ajuns la azil, se pare că este profund dezamăgit de atitudinea lui, cât și de cea a Monicăi Gabor. Nici el, însă nici ea, nu l-au sunat de când s-a aflat că nu are deloc o situație bună, singura care i-a trimis bani fiind chiar Irina, bani pe care i-a trimis din propriile economii.

„Nu m-a sunat nici el, nici ea! Nu a existat această propunere din partea lui și, chiar dacă ar fi existat, eu nu pot pleca în America pentru că nu mă lasă medicii. E un drum foarte lung. Săptămânal vorbesc cu Irina, stau pregătit să mă sune cu video call. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Cu Monica nu am vorbit deloc. 200 de dolari mi-a trimis Irinuca din economiile ei și am fost foarte impresionat!‘, a declarat Irinel Columbeanu, prezent în emsiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton