Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită: "Amândoi ne-am bucurat. El m-a sunat și..."

 Dumitrache Laura
.

Irinel Columbeanu locuiește la azilul din Ghermănești, iar recent a fost vizitat de fosta lui iubită, Brianna Caradja. Fostul afacerist a ajuns să locuiască la un centru de bătrâni după ce și-a pierdut întreaga avere. Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască din ajutorul oamenilor care au donat pentru el. Brianna Caradja a venit la azil pentru a-și susține fostul partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din București. Spre surprinderea multora, fostul soț al Monicăi Gabor și-a pierdut întreaga avere, iar acum a ajuns să locuiască într-un azil. Fostul milionar trăiește din banii donați de oamenii care au rămas impresionați de povestea sa de viață.

vv

Recent, Irinel Columbeanu a primit o vizită surprinzătoare din partea fostei sale iubite, Brianna Caradja. Cei doi au avut o relație în urmă cu peste 25 de ani, iar acum, vedeta a decis să-i fie aproape fostului milionar. Brianna Caradja a mărturisit că mai multi oameni au donat pentru Irinel Columbeanu, după ce Serghei Mizil i-a deschis un cont.

Citește și: Irinel Columbeanu, umilit de Mr. Pink în public: 'M-a certat într-o parcare, spunându-mi că sunt inconștient. Mi-a zis niște lucruri care…' / De la ce au pornit discuțiile dintre ei

Citește și:Monica Gabor refuză să mai vorbească cu Irinel Columbeanu: „I-am trimis mesaje, dar nu mi-a răspuns'. Ce relație are afaceristul cu fiica lor

Citește și:Ce se întâmplă între Cătălin Bordea și părinții fostei sale soții, după divorț: „I-am iubit ca pe părinții mei. Singura chestie pe care le-am zis-o a fost…”

Citește și:Alina Sorescu a cerut ajutorul Poliției, după ce a fost hărțuită de un fan obsedat, în trecut: „Mă urmărea, probabil nu era foarte bine psihic. Situații desprinse din filme…'

Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită

Irinel Columbeanu, 66 de ani, locuiește într-un azil,de aproape două luni, după ce și-a pierdut întreaga avere. Fostul soț al Monicăi Gabor a rămas fără avere, iar acum trăiește din ajutorul oamenilor care au fost impresionași de povestea sa. Recent, Irinel Columbeanu a primit o vizită surprinzătoare din partea fostei sale iubite, Prințesa Brianna Caradja. Cei doi au avut o relație în urmă cu mai bine de 25 de ani, dar se pare că Brianna Caradja nu l-a lăsat la greu pe fostul afacerist. Prințesa a declarat că multi oameni au donat pentru Irinel Columbeanu, după ce Serghei Mizil i-a deschis un cont.

Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el. A găsit oameni care au contribuit.Ceilalți care l-au uitat acum nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura„, a declarat Brianna Caradja, potrivit cancan.ro.

Brianna Caradja: „E trist că unii oameni sunt lângă tine doar când strălucești”

Brianna Caradja îi este alături lui Irinel Columbeanu și a mărturisit că pentru ea nu contează faptul că acesta locuiește într-un azil sau într-un palat. De asemenea, Prințesa Brianna Caradja este dezamăgită de faptul că multi dintre prietenii lui Columbeanu l-au uitat și l-au părăsit în cele mai grele momente din viața sa.

„E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd. Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă. Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok.Omul care vrea să dea găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături', a mai spus Brianna Caradja.

Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască la azil. Fostul om de afaceri speră ca prietenii și fostele iubite să îl viziteze și să îl ajute financiar în această perioadă. Serghei Mizil a fost în vizită la Columbeanu, la azil, unde a făcut un live pe rețelele de socializare și a încercat să strângă fonduri pentru omul de afaceri. Proprietarul azilului unde locuiește Irinel a mărturisit că acesta nu își permite chiria, având în vedere că pensia acestuia este de 1.976, dar banca îi oprește toți banii. În perioada cât a stat cu chirie într-un apartament din București, Romaniția Iovan, fosta sa iubită, l-a ajutat financiar. „Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc', declara Irinel Columbeanu, potrivit Click!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton