Irinel Columbeanu vrea să-și petreacă Crăciunul cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, după ce a ajuns la azil: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele”

 Radulescu Ruxandra
.

Irinel Columbeanu vrea să-și petreacă Crăciunul cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, după ce a ajuns la azil. Irinel Columbeanu își duce traiul într-un azil de bătrâni și trăiește dintr-o pensie mică și ajutorul apropiaților. Fostul afacerist este, acum, falit și în pragul Sărbătorilor de iarnă mai are o singură dorință. Iată pe cine și-ar dori Irinel Columbeanu să aibă aproape în seara de Crăciun!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu vrea să-și petreacă Crăciunul cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, după ce a ajuns la azil. Irinel Columbeanu, 66 de ani, a fost unul dintre cei mai bogați oameni din România însă, după ce și-a irosit întreaga avere, locuiește într-un azil de bătrâni din Ghermănești și depinde de ajutorul altora. Fostul afacerist a rămas falit și se confruntă cu probleme de sănătate, iar acum, în preajma Crăciunul duce dorul fiicei sale, Irinuca, și al fostei soții, Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune însă că Monica nu i-a mai răspuns la mesaje în ultima vreme.

irinel-columbeanu-boala1-1-1irinel-columbeanu-boala1-1-1

Irinel Columbeanu vrea să-și petreacă Crăciunul cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, după ce a ajuns la azil

Irinel Columbeanu ar vrea să petreacă sărbătorile de iarnă alături de fosta sa soție Monica Gabor și de fetița lor, Irina. Din păcate, fostul afacerist e trist, căci Monica nu îi mai răspunde la mesaje, deși s-au înțeles destul de bine când a vizitat-o pe micuță în America.

Citește și: Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită: „Amândoi ne-am bucurat. El m-a sunat și…’

Citește și:Cum arată acum Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu. Adolescenta are 16 ani și locuiește în America, alături de mama ei

Citește și:Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram: „Urăsc mocirla…’

Citește și:Andreea Țopan și-a dat demisia de la Observator: Reacția lui Valentin Butnaru, colegul ei de la Antena 1: „Știu că te enervează…'

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America', a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Click!

Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la fostul cumnat

În ultimele luni, Irinel Columbeanu a depins de bunăvoința altora pentru a supraviețui. Apropiații l-au ajutat cu ce au putut, i-au plătit azilul și i-au adus mâncare. Un ajutor neașteptat a venit chiar din partea fostului cumnat, Marius, soțul surorii mai mari a Monicăi, care i-ar fi trimis 3.000 de lei.

„Marius îl cheamă, este soțul surorii mai mari a Monicăi. Sunt destul de în regulă. Sunt bine îngrijit aici. Eu aș vrea să rămân o perioadă cât mai lungă. Discut în fiecare zi. Încercăm să găsim soluții ca să pot să rămân cât mai mult aici. Și cu ajutorul prietenilor și cui mai contribuie financiar. Am asigurat aici, deja e plătită chestia asta până în luna mai dacă nu mă înșel', a dezvăluit Irinel Columbeanu, pentru realitatea.net.

Irinel Columbeanu apare într-o reclamă pentru a face rost de bani, după ce a ajuns la azil

Recent, Irinel Columbeanu a acceptat să își spună povestea vieții, într-un clip video de câteva secunde. Irinel apare într-o reclamă în care promovează o societate de servicii de investiții financiare, din Arad, și se declară un antiexemplu pentru internauti. Mai mult, Columbeanu le recomandă oamenilor să investească banii în loc să-i risipească pe distracții și cu femei, așa cum a făcut el.

Dacă investeam 100 de lei în acțiuni la bursă, la fiecare întâlnire cu o fată frumoasă și la fiecare șampanie scumpă băută prin cupluri, nu ajungeam să schimb un palat cu o garsonieră închiriată și acum instituționalizat. Vă întrebați de ce sunt într-o reclamă. Influencerii pot fi și antiexemple.

De obicei, un influencer are un mesaj faceți ca mine. Cumpărați crema asta, mașina asta, vacanța asta. La mine sfatul este nu cheltuiți ca mine, ci investiți în acțiuni. România este încă jos la capitolul investiții, iar acțiunile BVB sunt mină de aur. Dacă știi să investești din timp, consecvent și alături de un broker bun„, este mesajul din reclama cu Irinel Columbeanu.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton