Irisha a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident grav: "Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și ascuțit, în zona creierului mic"

 Oana Pantazi
.

Irisha a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident grav, care s-ar di putut dovedi fatal. Puțin a lipsit, au spus medicii, ca aceea să fi fost ultima ei zi de viață. Artista a povestit totul în mediul online, după ce a realizat cât de norocoasă a fost și, de fapt, cât de aproape a fost de o tragedie și cu ce s-a soldat accidentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irisha le-a povestit, recent, fanilor din mediul online cum a ajuns la spital de urgență, în urma unui accident grav, produs în propria casă. Puțini știu că accidentele domestice au o incidență uriașă și că acestea umplu camerele de gardă ale spitalelor, neatenția fiind principala cauză. Artista a fost, practic, la un pas de a-și pierde viața, în urma unui accident stupid.

irisha-accident-grav-irisha-accident-grav-

Irisha, de urgență la spital, în urma unui accident grav

Irisha a fost recent protagonista unui accident domestic grav și doar providența a făcut să rămână în viață după ce s-a împiedicat de un covor și a căzut în propria casă. Artista s-a lovit puternic cu capul de un scăunel, chiar în zona creierului mic, iar lovitura era să-i fie fatală.

Citește și: Claudiu Bleonț a șocat când și-a dat chiloții jos într-o conferință de presă, acum 12 ani. Susține că a avut de câștigat în urma gestului: „N-aș mai face așa ceva, dar…”

Citește și: Cătălin Bordea, prima declarație după ce au apărut pozele cu Livia, fosta lui soție, și Spike sărutându-se: „Viitorul e schimbător al dracu’ / EXCLUSIV

Citește și: Fosta soție a lui Cătălin Bordea s-a cuplat cu Spike, prietenul comediantului, care le-a fost cavaler de onoare la nuntă. Reacția artistului după ce au fost surprinși sărutându-se: „Care este problema?

„-Ați fost foarte norocoasă- zise domnul doctor! Așa simt și eu. 

În urmă cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică, când Dumnezeu, viața, universul mi-au dat o lecție uriașă.  Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre bucătărie, m-am împiedicat de covor și am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic. Am zis că e doar o lovitură și o să fie bine.

Verificând rana, mi-am dat seama că mâna îmi e plină de sânge. În acel moment am realizat că este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panică, până în acel moment, până l-am trăit pe propria piele, din păcate. Am chemat SMURD-ul, și de acolo au început investigațiile, CT, RMN și nenumărate vizite la doctor, având dureri mari și capul amorțit până în prezent.

Am reușit într-un final să localizăm problema, care vine la pachet cu un tratament de câteva luni și cu multe restricții, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat a doua șansă. Vorba domnului doctor: „-5 cm mai la dreapta, te loveai de colțul scaunului și putea fi o lovitură fatală'. Plâng și râd în același timp', le-a dezvăluit Irisha fanilor ei din online.

La 18 ani, Irisha a avut parte de o relație toxică

Este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, însă Irisha a decis să vorbească despre relația toxică pe care a avut-o. S-a îndrăgostit la vârsta de 18 ani de un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Relația lor a durat opt ani, dar apoi lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Fostul partener a început să aibă o atitudine nepotrivită și, astfel, au ajuns la despărțire.

„ La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe, povestea Irina Ceban, aka Irisha.

A reușit să iubească din nou abia după doi ani de zile și i-a fost teamă să-și dea frâu sentimentelor de la început.

„Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat ‘, a mărturisit Irina Ceban.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton