Ispita Bianca Pop a pus ochii pe Jador și vrea o familie el: „Îi fac 2-3 copii”

 Lupescu Anca
.

Ispita Bianca Pop, devenită celebră după emisiunea Insula Iubirii, dar și după interviul în care a declarat că nu iese din casă fără să aibă minim 1000 de euro cash în poșetă, a pus ochii pe cântărețul Jador. Bianca a spus că ar vrea să îi facă 2,3 copii concurentului de la Puterea Dragostei. 

Jos pălăria pentru Jador

„Deci jos pălăria pentru Jador! Talent, numărul unu! Jador, caracter, băiat cuminte finuț. Am vorbit să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim i-am zis că îi fac doi, trei copii', a declarat Bianca.

Toată lumea așteaptă răspunsul lui Jador, pentru a vedea dacă se conturează un nou cuplu în showbiz. 

Vrea să participe la Puterea Dragostei

După ce s-a aflat că Jador a fost la casting pentru emisiunea Burlacul, acum, se pare că Bianca Pop vrea să participe și ea la emisiunea Puterea Dragostei, potrivit unor surse. 

Bianca Pop a revenit recent în atenția publicului, după ce a fost dată afară de la un restaurant din București. 

Pentru că a băut peste măsură și a avut un comportament neadecvant, angajații restaurantului au fost nevoiți să îi ceară să părăsească localul. Ulterior, Bianca a povestit că a  fost dată afară pentru că nu a putut plăti cu cardul nota de plată. 

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, ispita povestea că vrea să își deschidă o afacere.

jador-are-o-noua-iubita-artistul-este-mai-fericit-ca-niciodata-o-ador-462782-1280×720-1jador-are-o-noua-iubita-artistul-este-mai-fericit-ca-niciodata-o-ador-462782-1280×720-1

'Vreau să-mi deschid niște afaceri. La o femeie dacă vrei să vezi calitatea ei trebuie să te uiți la încălțămine, daca pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie. Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetară. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro. Mie îmi intră banii săptămânal, dar nu mă laud.', spunea Bianca Pop.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton