Ispita Bogdan Stăruială de la Insula Iubirii a recunoscut că și el s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă: ”Mi-a plăcut de ea din primul moment”. Reacția lui Alin Simoiu

 Calin Maria Bianca
.

Ispita Bogdan Stăruială a recunoscut că și el s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. Ei bine, ies la iveală noi detalii din spatele camerelor de filmat privind emisiunea Insula Iubirii. Am observat cu toții faptul că între ispita Alin Simoiu și Bianca Giurcă se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste, ce se lasă deja cu atingeri tandre și ipostaze romantice, însă ceea ce surprinde pe toată lumea sunt chiar declarațiile ispitei Bogdan Stăruială, care chiar în ultima ediție, înainte de Finală, a recunoscut că are sentimente pentru Bianca Giurcă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, se pare că în timp ce Marius Moise a ales să se despartă de iubita lui, Bianca Giurcă, chiar pe Insula Iubrii după ce a observat apropieri între ea și Alin Simoiu, ispitele masculine au încercat să o cucerească. Nu, nu vorbim doar despre Alin, fiindcă el se vede că a câștigat deja atât atenția, cât și sentimentele concurentei. La mijloc este vorba și despre Bogdan Stăruială care a recunoscut că s-a îndrăgostit de ea.

bianca-giurca-marius-moise-insula-iubirii-1bianca-giurca-marius-moise-insula-iubirii-1

Citește și: Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune: „Dacă ea, la bonfire, va spune că vrea să plece cu mine…'

Citește și: Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Reacția lui Marius Moise: „Nu a fost nimeni obligat să…”

Citește și: Deea Maxer, dans incendiar pentru iubitul ei. Vedeta i-a organizat acestuia o petrecerea-surpriză, de ziua lui de naștere: „Cu tot sufletul pentru tine”

Citește și: Ce gest radical au făcut prietenii lui Sebastian, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, după tragedie: „Acesta este motivul pentru care prietenul nostru nu mai este printre noi”

Ispita Bogdan Stăruială a recunoscut că și el s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii

Încă din primele ediții, ispita Bogdan Stăruială tot încerca să stea mai mereu în compania Biancăi Giurcă pentru a-i atrage atenția, însă se pare că totul a fost în zadar și nu s-a legat nimic între ei. Cu toate astea, deși ea a fost inabordabilă și nu i-a dat vreodată de înțeles că ar putea să fie ceva între ei, acum a dezvăluit că s-a îndrăgostit de ea încă de prima dată când a văzut-o. Nu, nu s-a difuzat această discuție pe micile ecrane, însă acum s-a aflat totul, chiar înainte de marea Finală Insula Iubirii.

'Bianca este o femeie frumoasă! La un moment dat i-am spus că m-am îndrăgostit de ea și am vorbit serios. Când mă uit așa la ea simt o chimie, ca și cum simt că-i strălucește fața. I-am spus că-mi plac obrajii ei. M-am îndrăgostit de ea. Mi-a plăcut cel mai mult de ea din primul moment.', a spus Bogdan Stăruială, potrivit unui clip video de pe pagina de Facebook 'Insula Iubirii'.

Cum a reacționat Alin Simoiu când a aflat

Alin Simoiu și Bianca Giurcă sunt ca și un cuplu, asta fiindcă gesturile lor tandre sunt la ordinea zilei, au existat săruturi între ei, ipostaze tandre, ba chiar au dormit împreună, fără să le pese de ceea ce se difuzează pe micile ecrane sau de consecințele care vor urma. În timp ce Bogdan Stăruială recunoștea în fața tuturor că el s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă încă din prima zi și îi aducea numeroase complimente, Alin nu a dorit să comenteze, ci doar a zâmbit ironic în repetate rânduri.

Mai apoi, la întrebările lui Radu Vâlcan despre Bianca Giurcă, Alin Simoiu a intervenit și a explicat că el o cunoaște cel mai bine dintre toate ispitele masculine, fiindcă a petrecut cel mai mult timp cu ea. De asemenea, a ținut să precizeze că este total schimbată și că datorită lui a reușit să vadă că Marius nu este potrivită pentru ea și merită mult mai mult decât atât.

'Încă de când a venit a știut să creeze o relație de prietenie. La început îmi spunea despre Marius că este perfect, dar ulterior și-a dat seama că încerca și ea să se mintă. Pe parcurs tot prime vești proaste și realiza că sunt multe chestii pe care le face Marius și cu ea nu le făcea, iar acest lucru o afecta. Nu cred că-l iubește, cred că este atașament. Eu cred că am contribuit și eu la starea ei, cred că am ajutat-o să vadă gesturi din partea mea, pe care nu le avea din partea lui Marius. Atenție, tandrețe, e normal să ți le dorești și să le primești.', a spus Alin Simoiu în același clip video, nedifuzat pe micile ecrane.

Bianca Giurcă, surprinsă în compania lui Alin Simoiu pe litoralul românesc

Nu se știe cum o să plece Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, mai concret dacă o să aleagă să meargă cu Marius Moise acasă de parcă nu s-a întâmplat nimic între ei sau dacă o să-l vrea pe Alin Simoiu alături de ea. Totuși, un lucru este cert, și anume că relația ei cu Alin Simoiu nu se încheie după terminarea filmărilor de la Insula Iubrii. Fie au continuat povestea de dragoste pe care au început-o, fie au rămas în relații bune și s-au întâlnit ca și amici, însă cert este că cei doi au fost surprinși recent pe litoralul românesc.

„Nu am nicio părere, fiecare e liber să petreacă timpul cu cine dorește și cu cine se simte bine. Așa a fost, cred, tot timpul în relația noastră. Nu a fost nimeni obligat să facă sau stea cu cineva’, a spus Marius Moise, pe pagina personală de Instagram, după ce au apărut imaginile cu Bianca Giurcă și Alin Simoiu pe litoralul românesc.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton