O mai ții minte pe ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1.000 de euro? Ce mai face și cum mai arată Bianca Pop: "Am renunțat la vicii de când sunt mamă"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Pop a devenit celebră nu atât ca ispită la Insula Iubirii, cât în urma unei replici care a devenit virală. A declarat că ea nu iese din casă fără 1.000 de euro și a stârnit comentarii acide pe internet. Fanii nu mai au ocazia să o vadă în emisiuni matrimoniale pentru că între timp și-a găsit sufletul pereche, a devenit mamă și spune că a renunțat la vicii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Viața Biancăi Pop s-a schimbat complet de când a devenit mamă, în urmă cu mai bine de un an. S-a mutat în Spania, cu iubitul ei, George Tomaziu, și se ocupă alături de acesta de unele afaceri. Chiar dacă dorul de casă a făcut-o să revină în România pentru o perioadă, a reușit să se acomodeze în Spania și e foarte fericită cu familia pe care o are acum.

78-378-3

Cum a schimbat-o pe Bianca Pop venirea pe lume a fetiței sale

Bianca Pop a născut prematur, cu două săptămâni înainte de termen, la finalul lui mai 2023, însă nici ea și nici fetița nu au avut probleme. Fosta ispită de la Insula Iubirii este extrem de fericită în rol de mamă și recunoaște că viața i s-a schimbat complet de când a născut.

De 1 an și o lună de când sunt mămică, totul se învârte în jurul ei, nu mai am timp pentru mine ca înainte. Nu este ușor, dar este frumos! Nu aș da asta pentru nimic pe lume! În postura de mămică e dificil când mergem la vaccin. Când știu că plânge, deja eu sufăr de dinainte cu câteva zile!

A făcut odată roșu în gât și m-am speriat că plângea. Și odată bronșită, plângea rău că avea muci. Din fericire nu este un copil bolnăvicios. Am și ferit-o de oamenii răciți! Sunt o mamă, poate, exagerată, nu știu! Ce pot spune cu sinceritate este că simt o iubire diferită. Nu am mai întâlnit de-a lungul vieții mele. Când mă privește, când o strâng în brațe, când îmi zâmbește. Nu mai zic că o pup non stop. Este cea mai mare iubire a mea, este dragostea vieții mele!

Am foarte mare grijă de ea! O iubesc foarte mult! Sunt obsedată de ea. Nu știu, așa am fost de când e mică! M-am atașat tare de ea și ea de mine. Amândouă suntem așa. Mă panichez repede la orice, am auzit că așa este la primul copil. De când sunt mamă am renunțat la distracție, la vicii!„, a declarat Bianca Pop pentru fanatik.ro.

Citește și: Cum arată Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, însărcinată în luna a șaptea: „În primele două zile am fost șocată, depresivă’

Citește și:Drama neștiută a actriței Vero Căliman alias Fetița Zurli, cum o știu toți copiii: „Tatăl meu a murit când aveam 7 ani și…'

Citește și:„Aveam 35 kilograme. Nu știu dacă mai eram azi, dacă nu mă internam’. Bianca Pop a fost la un pas să-și piardă viața, din cauza tulburărilor de alimentație și a lipsei somnului

Cu ce se ocupă Bianca Pop în Spania

Bianca Pop s-a stabilit în Spania alături de iubitul ei, George Tomaziu și se ocupă de afacerea familiei. Tatăl fiicei sale organizează evenimente, iar Bianca este mamă full-time și are grijă de casă.

Nu am bonă și nici nu vreau! Nu îmi place să o dau la nimeni în brațe. Nici să pună nimeni mâna pe ea! Și când era mami aici tot eu mă ocupam de ea! Nu îmi place să aibă nimeni grijă de ea. De aceea spuneam că este greu, sunt obosită. Uneori le fac pe toate cum pot și cum am chef! Nu este ușor cu copil mic! Asta dacă ești implicat 100%!

George nu mă ajută cu fetița și nici nu are timp. Dacă îi cer să mă ajute, mă ajută puțin seară, gen să stea cu ea să nu cadă să se lovească. Are un restaurant de evenimente. De curând am schimbat locația, am luat un restaurant mult mai mare și suntem cu amenajări. Restaurant de evenimente: nunți, botezuri, petreceri diverse pentru români, dar și spanioli.

Chiar ne înțelegem bine, am liniște, e frumos totul! Comunicăm mult! Eu sunt genul de om care comunică, știu să spun dacă ceva nu e ok, dacă îmi doresc ceva. Și el vede, mă înțelege când sunt obosită. Eu dorm cu micuța și îmi este dor să dorm și cu el, am uitat cum e să dormim în același pat! Dar și el o iubește pe cea mică și știe că are nevoie de mine„, a mai spus Bianca Pop.

Bianca Pop: „Cum să ies în oraș fără 1000 de euro?’

„Vreau să-mi deschid niste afaceri. La o femeie, dacă vrei să vezi calitatea ei trebuie să te uiți la încălțăminte, dacă pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie.

Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetara. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? Mie îmi intră banii săptămânal, dar nu mă laud.

Dacă am o prezentare pe podium sau trebuie să merg la o nuntă ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Mai puțin de atât nu mă deranjez.

Dacă e nevoie să fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac și pentru oameni modești și le iau 300 de euro ca să le arăt ce înseamnă numele meu, iar ulterior trebuie să-mi dea minimum 500 de euro pe lună, a spus ea, pentru Xtra Night Show, acum câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton