Ispita Mădălina a dezvăluit că s-a cuplat cu iubitul prietenei ei, cu trei săptămâni înainte de Insula Iubirii: "Îi plăcea de mine. Eu am vorbit cu prietenul lui cinci zile pentru că..."

 Dumba Gabriela
.

Ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii a pus ochii încă de la început pe concurentul Daniel Ungureanu, alintat Dani Boy, în Thailanda. Mădălina nu are nici o problemă în a-și face rolul de ispită până la capăt, mai ales că și în viața reală a despărțit cupluri. Chiar ea a recunoscut că i-a furat iubitul unei prietene bune, chiar înainte să plece la Insula Iubirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mădălina Maricuț are 25 de ani și este absolventă Facultății de căi ferate, drumuri și poduri. Când nu este ispită la Insula Iubirii, Mădălina profesează ca inginer constructor la un șantier de pe centura Capitalei, o meserie neașteptată și practicată, în general, de bărbați.

mada1mada1

Mădălina de la Insula Iubirii este ispită și în viața reală

Mădălina recunoaște că, de-a lungul timpului, s-a confruntat cu tot felul de provocări și situații neplăcute, mai ales din cauza faptului că este o femeie frumoasă. Nu s-a lăsat deloc intimidată și a demonstrat ce poate prin rezultatele obținute.

Ispita Mădălina crede că are toate calitățile pentru rolul de ispită și recunoaște că a mai fost in ipostaza de a sufla partenerii fetelor din anturajul ei.

Chiar la interviul de prezentare, blondina a recunoscut că a mai avut relații cu bărbați care erau deja luați. Concret, Mădălina a mărturisit chiar că i-a furat iubitul uneia dintre prietenele sale:

„Reporter: Tu în general desparți cupluri?

Mădălina: În general nu, dar se mai întâmplă.

Reporter: Când s-a întâmplat ultima dată?

Mădălina: Acum trei săptămâni.

Reporter: Și știai?

Mădălina: Da, era prietena mea.

Reporter: Wow…cum s-a întâmplat?

Mădălina: Eu am vorbit cu prietenul lui cinci zile pentru că era handicapat. Mă scuzați! Și era puțin psihopat (…).

Reporter: Cu prietenul prietenei tale ce s-a întâmplat?

Mădălina: Păi lui îi plăcea de mine.

Reporter: Și s-a întâmplat ceva între voi?

Mădălina: S-a întâmplat da. M-am combinat cu iubitul prietenei mele', a mărturisit Mădălina.

Citește și: Cine este Flori Olar, ispita de la Insula iubirii 2024. Are 26 de ani și a fost medaliată cu aur la un concurs de Bikini Fitness

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher s-a logodit cu un bărbat, după ce a divorțat de soţie: „Persoana potrivită poate schimba totul’. Cum a reacționat fiul lui Ralf Schumacher

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru’. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Ispita Mădălina și Dani Boy de la Insula Iubirii s-au cuplat la întoarcerea în România

Pe Insulă, Dany Boy a socializat cel mai mult de ispita Mădălina, după cum s-a văzut cu ochiul liber încă din primul episod. Pe măsura ce timpul a trecut, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați.

Sursele cancan.ro spun că, imediat după ce emisiunea din Thailanda a luat sfârșit, Dany a venit la București după Mădălina. Cei doi și-au petrecut câteva săptămâni împreună, însă lucrurile n-au rămas așa pentru mult timp, iar Dany Boy și Mădălina au început să se ciondănească. Ulterior, Dany Boy și-ar fi încercat norocul și cu alte domnișoare.

Dany Boy s-a reîntors de curând în București, la Mădălina. Ba chiar aseară și-a și sărbătorit ziua de naștere alături de ispita care i-a stricat relația de 5 ani. Cei doi au petrecut până în zori într-un club din Centrul Vechi, semn că au mai dat o șansă relației lor. În club au fost și Cornel și Claudiu.

Maria Covasa și Daniel Ungureanu se numără printre cele cinci cupluri ce participă în sezonul 8 Insula Iubirii 2024. Erau împreună de cinci ani când au decis să-și testeze relația în Thailanda. Până când Daniel a cunoscut-o pe Mădălina, se pare. S-a îndrăgostit de ea la prima vedere, pe Insula Iubirii, iar după filmări au devenit un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton