Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat între ea și Dani în pat: „Mi-a dat voie să fac ce simt și ce vreau eu. I-am arătat drumul spre fericire...”

 Calin Maria Bianca
.

Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat între ea și Dani în pat. Fanii și telespectatorii celui mai fierbinte reality show au putut observa în ediția recentă care s-a difuzat pe micile ecrane faptul că Daniel Ungureanu și ispita Mădălina Maricuț au fost protagoniștii unor scene interzise, sub pătură, chiar în camera concurentului. Totuși, nu s-a putut difuza totul pe micile ecrane!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Zile la rând ipsita Mădălina a încercat să-i arate și totodată să-i demonstreze lui Dani că s-a îndrăgostit de el, fără a fi vreun rol. Concurentul însă a stat în gardă o perioadă bună de timp și a spus clar că nu își poate trăda iubita cu care are o relație de cinci ani. După imaginile de la Bonfire, în care a văzut-o pe Maria de mai multe ori în brațele lui Marcel, acesta nu a mai ținut cont de nimic și a trecut la fapte cu Mădălina.

img – 2024-08-14T123756.664img – 2024-08-14T123756.664

Citește și: Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 25 de ani și este inginer constructor la un șantier din București

Citește și: Dani de la Insula Iubirii a ajuns în pat cu ispita Mădălina. Ce făcea în acest timp Maria, iubita lui: „Asta am simțit, asta am făcut'

Citește și: Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii, atingeri fierbinți în club. S-au certat în fața camerelor, după ce concurenta a dansat cu Alin Simoiu: „A gafat-o! Ai o limită…'

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. Care e motivul și cine îi ia locul: „Îmi place și rolul acesta'

Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a recunoscut ce s-a întâmplat între ea și Dani în pat

Ipsita Mădălina și Dani au dormit de mai multe ori împreună, însă fără a se întâmpla nimic între ei, nici măcar un sărut. Ba mai mult, ea a dormit și dezbrăcată lângă el, iar concurentul a fost în continuare fidel. După imaginile dureroase cu iubita lui, Maria, cu Marcel, a invitat-o pe ispita Mădălina să doarmă cu el, moment în care au avut loc atingeri interzise minorilor, după cum se vedea cu ochiul liber.

Simt că începe să vadă că iubirea ne orbește și începem să ne mințim singuri. Simt că își dorește mai mult, că are mai multă încredere în el. (…) El băuse destul de mult în seara respectivă și mi-a spus să dorm cu el. Mi-a dat voie să fac ce simt și ce vreau eu. Îmi doream să îl văd mai deschis și mai dezinvolt. Mi-am dat voie să fiu mai afectuoasă', a spus ispita Mădălina.

Cei doi nu au mai ținut cont de nimic și au devenit tot mai tandri unul cu celălalt, astfel camerele de filmat au surprins scenele fierbinți de sub pătură.

L-am ghidat, i-am arătat drumul spre fericire', a zis ispita Mădălina, la testimonial.

Dani a fost deranjat de declarațiile iubitei lui, Maria

În cadrul emisiunii, Maria a povestit la un moment dat că a trecut prin clipe dificile în timp ce avea grijă de bunica ei, precizând că iubitul ei, Dani, nu i-a fost alături. Aceste declarații l-au deranjat foarte mult pe concurent, care a explicat situația pe larg. Mai mult, după ce a văzut-o în brațele lui Marcel a avut o reacție neașteptată și a spus cuvinte dureroase.

Când stăteam cu bunicii ei și le dădeam de mâncare… (…) Am ajutat-o, am fost lângă ea (…). Atunci nu a simțit că o iubesc? Mi-am distrus trei ani din viață și vii acum, după toate greutățile și îmi spui că nu te-am iubit. Nu că mi-a spus ea să fac lucrurile astea… eu din inițiativa mea le-am făcut. (…) Ea m-a făcut să nu am încredere în mine, ea m-a făcut să fiu imatur, ea mi-a făcut toate astea', a spus Dani.

Ce făcea Maria Covasa, iubita lui, în timp ce el era în pat cu ispita Mădălina

Scena cu cei doi s-a întâmplat în timp ce iubita lui, Maria, pe insula fetelor, era din ce în ce mai apropiată de ispita Marcel. S-au distrat pe cinste în club, având parte de atingeri îndrăznețe. Chiar dacă ea nu-l crede și susține că joacă un rol, el îi dă asigurări că vrea o relație serioasă cu ea după emisiune, ba chiar că își dorește o familie și copii. Cu toate acestea, după show, el și-a făcut o relație cu Armina Grigoraș, având planuri de viitor. Mai mult, potrivit imaginilor apărute după terminarea filmărilor, Dani este într-o relație cu ispita Mădălina, iar concurenta Maria și-a găsit alinare în brațele ispitei Beni pentru o perioadă.

Sursă foto: Facebook / capturi ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton