Marcel de la Insula iubirii a renunțat la colaborarea cu Jimmy Dub: "Nu am cerut miliarde, l-am lăsat pe el. Dacă lăcomia e mai presus de prietenie..."

 Dumba Gabriela
.

Ispita Marcel Andrei de la Insula iubirii a stricat prietenia cu Jimmy Dub și, implicit, nu mai colaborează cu el nici pe plan profesional. Vedeta de la Insula Iubirii nu vrea să mai audă de artist și spune că este imposibil pentru el să tolereze lăcomia lui Jimmy Dub. Piesa lor se bucură de un succes fantastic pe YouTube și au avut numeroase concerte, însă n-au reușit să se înțeleagă la bani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ispita Marcel „Maluma” și Jimmy Dub au lansat melodia 'Hola mai que guapa', inspirată din replica lui Marcel din emisiunea Insula Iubirii, piesă cu care au doborât topurile muzicale din România, piesa înregistraând peste 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

_2024_08_marcel-andrei-insula-iubirii–3–1.jpg_2024_08_marcel-andrei-insula-iubirii–3–1.jpg

Ispita Marcel „Maluma”, dezamăgit de Jimmy Dub

Jimmy Dub l-a contactat pe Marcel de la Insula Iubirii pentru a cânta împreună, inspirat de replicile virale ale acestuia. I-a trimis o parte din proiect, iar Marcel a fost în extaz când a auzit. După ce au lansat 'Hola mai que guapa', cei doi s-au simțit încurajați așa că au lansat o nouă piesă „Coco Jambo' care în doar patru zile de la lansare a reușit să strângă aproape 400.000 de vizualizări.

„Atunci când apar anumite persoane în viața ta și când ești jos, te iau de mână… cum e ăla… Sfântul Marcel. Și am zis… Că dacă tu nu apreciezi că sunt bun la suflet, nu sunt pervers ca toată lumea și mi-au zis anumite persoane „Ai grijă la șerpi' (…) Nu era vorba de bani, nu eram eu bogătaș (…) Dacă tu nu ai apreciat și lăcomia e mai presus de prietenie, eu ce pot să spun? (…)

Nu am crezut înainte, eu nu îl știam pe el, dar de când m-am mutat în București, prieteni, cunoștințe mi-au zis de el (…) El s-a făcut cunoscut pe spatele meu și unde l-a chemat a fost datorită mie. Da, ăsta a fost motivul (n.r. banii) (…) Nu am cerut miliarde, l-am lăsat pe el (n.r. să decidă câți bani i se cuvin)', a declarat ispita Marcel Andrei, la Știrile Antena Stars.

Jimmy Dub a anunțat și el că nu va mai colabora cu Marcel Andrei, după ce au lansat cele două piese.

„Vreau să vă anunț că, începând de astăzi, colaborarea mea cu Marcel Andrei a ajuns la final pe o cale relativ amiabilă. Proiectele noastre urmează direcții diferite și din acest moment, ne vom concentra fiecare pe propriile noastre planuri', a reacționat Jimmy Dub.

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration’

Citește și: Cum s-au cunoscut canotorii Ionela și Marius Cozmiuc și în ce mod inedit a fost sportiva cerută în căsătorie: „Am primit și inelul, pe lângă diplomă și medalie. A fost foarte emoționant' / EXCLUSIV

Citește și: Cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezon 2. Leonard Doroftei, Giulia Anghelescu și Diana Bulimar se numără printre vedetele care au acceptat provocarea

Citește și: Cum a reușit Mihai Dedu să scape de cancer: „M-a speriat foarte tare doctorul. Datorită copilului am luptat atât de tare și am dus ceea ce părea imposibil'

Marcel de la Insula Iubirii a fost „Don Corleone” la VIVA! Influencers Party 2024

Marcel Andrei și-a făcut apariția la VIVA! Influencers Party 2024 exact ca un chulo! Ispita de la Insula iubirii a apărut la eveniment cu un costum verde închis, cămașă albă și o cravată vișinie. El a accesorizat ținuta cu un baston elegant, care a avut un leu auriu în vârf.

Armina Grigoraș, iubita lui, care l-a acompaniat la petrecere, a optat pentru o rochie lungă până în pământ, crăpată pe picior, turcoaz și pantofi negri cu toc. Partenera de viață a lui „Maluma de România’ a accesorizat ținuta cu bijuterii din argint și o geantă de brand neagră.

În vârstă de 34 de ani, Marcel Andrei, care e barman și instructor sportiv, şi-a început cariera în armată, fiind caporal, însă în urmă cu opt ani a decis să lase totul în urmă şi să plece în Anglia. În prezent locuiește în Tenerife, unde este chelner într-un restaurant de lux.

La „Insula Iubirii' 2024, Marcel ANdrei a făcut câteva afirmații și a ajuns viral pe rețelele de socializare. „Hola mami, que guapa', „Să vedem sumsetul', „Stilul meu e mai chulo', „Miau, Miau' și „Șain laic daimăndz in dă schai', a spus el, replicile fiind folosite acum de mulți în mediul online.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton