Ispita Radu Stoicescu trebuia să se logodească înainte de Insula Iubirii, dar a anulat evenimentul: "Nu a mai ținut...". Ce spune despre o relație cu Daiana Prodan

 Oana Pantazi
.

Ispita Radu Stoicescu și-a anulat logodna înainte de a pleca la Insula Iubirii. Radu Stoicescu a fost una dintre cele mai apreciate ispite de la Insula Iubirii, însă abia acum a mărturisit ce l-a determinat să se înscrie la casting… Iar în Thailanda a părut să fi uitat de eșecul în dragoste și, mai mult, i s-au aprins călcâiele după cea mai… inflexibilă concurentă, Daiana!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Radu Stoicescu a fost singurul care, la Insula Iubirii, a reușit să se apropie de Daiana, partenera lui Rares, care venise decisă să-și repare relația. Puțini știu însă că și Radu intrase în emisiune după un eșec amoros. Ispita fusese la un pas de logodnă chiar înainte de a intra în emisiune și, întâmplător sau nu, s-a atașat de cea mai fidelă concurentă de pe Insulă…

radu5radu5

Ispita Radu Stoicescu și-a anulat logodna înainte de a pleca la Insula Iubirii

Pe Insula Iubirii, Radu Stoicescu a fost singura ispită care a reușit să stea mai mult în proximitatea Daianei, o concurentă care a fost extrem de introvertită pe tot parcursul emisiunii. Cu siguranță, el a înțeles-o cel mai bine pe Daiana, cu atât mai mult cu cât venea dintr-o relație proaspăt destrămată. Ispita a povestit recent ce l-a determinat să să înscrie la castingul pentru show-ul din Thailanda.

Radu urma să se logodească, însă relația s-a destrămat, iar el s-a înscris la Insula Iubirii, unde a și luat castingul.

„Chiar, voi știați că eu ar fi trebuit… în septembrie am aplicat pentru castingul la Insula Iubirii… Voi știați că în septembrie ar fi trebuit să mă logodesc? În schimb, în septembrie am aplicat la castingul cu Insula Iubirii, pentru că nu a mai ținut chestia cu logodna', a povestit Radu pe TikTok.

Radu, atras de Daiana, la Insula Iubirii

Cât despre sentimentele lui pentru Daiana, ispita nu a ezitat să mărturisească faptul că s-a simțit atras de concurentă și chiar s-a gândit la o relație cu ea. Daiana a recunoscut și ea că, dintre toate ispitele, l-a preferat pe Radu. De altfel, cei doi au petrecut mult timp împreună, însă nu au depășit nicio clipă limita, rezumându-se la o relație de amiciție.

„Cine m-a atras pe insulă? Aș spune că Daiana. Neașteptat, nu? În acele momente, chiar îmi venise ideea și mă gândeam chiar și la o relație cu Daiana, pentru că, dacă ajungi să o cunoști mai bine decât ceea ce vezi la televizor, este o persoană faină. Este o persoană chiar plăcută, surprinzător, dar este o persoană plăcută', a mai spus Radu.

Cum Daiana este acum singură, lucrurile s-ar putea schimba între ea și Radu…

Daiana Prodan și Rareș Petre s-au despărțit, după ce au plecat împreună de la Insula Iubirii

Cu toate că Rareș a cam dat-o în bară la Insula Iubirii, dovedind că abuzul de alcool îi scoate la iveală latura rebelă, Daiana l-a iertat. După ce au plecat împreună din emisiunea de la Antena 1 și păreau de nedespărțit, Daiana Prodan și Rareș Petre au decis să pună însă punct relației lor. Cei doi au intrat în competiție cu o relație de doi ani, care era marcată de probleme.

Participarea la Insula iubirii a fost un test dificil pentru cei doi, care încercaseră să își reconstruiască relația, chiar locuind împreună pentru o perioadă. Totuși, încercarea de a conviețui nu a adus rezultatele dorite, iar gelozia Daianei Prodan și comportamentul lui Rareș Petre în prezența alcoolului au creat tensiuni puternice. Tânăra l-a acuzat pe acesta că nu se poate controla când bea, iar pe parcursul emisiunii, suspiciunile ei s-au confirmat. Într-una dintre ediții, el a dansat cu ispita Flori Olar și chiar a atins-o pe aceasta într-o zonă intimă.

Cu toate acestea, la bonfire-ul final, Daiana Prodan și Rareș Petre au ales să plece împreună de pe insulă, lăsând impresia că și-au depășit problemele. În testimonialele filmate după emisiune, cei doi păreau că au revenit la sentimente mai bune, astfel că s-au mutat împreună.

Însă, după difuzarea ultimului episod al emisiunii de la Antena 1, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru ei și relația lor. Potrivit cancan.ro, concurenta și-ar fi pierdut din nou încrederea în iubitul ei, după ce a revăzut imaginile compromițătoare de pe insulă. Ea a anunțat pe contul său de TikTok că relația lor a ajuns la final.

„Ne-am despărțit!’, a spus concurenta de la Insula iubirii pe platforma TikTok.

Daiana Prodan i-ar fi cerut lui Rareș să părăsească apartamentul în care locuiau împreună. Fără a se opune, concurentul de la Insula iubirii a acceptat despărțirea de partenera lui de viață și s-a mutat în alt loc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton