Ispita Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs, față în față la Insula Iubirii. Radu Vâlcan a răbufnit: „Să vorbim civilizat”

 Calin Maria Bianca
.

Ispita Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs, față în față la Insula Iubirii, în ediția din seara aceasta. Radu Vâlcan s-a văzut nevoit să intervină în discuția lor. Insula Iubirii vine de la o ediție la alta cu tot mai multe surprize pentru telespectatori, însă și pentru concurenți. În episodul de aseară, Ema şi Bianca Giurcă au avut imagini greu de privit, confruntându-se cu o realitate dură, însă ceea ce se întâmplă în ediția de azi întrece orice așteptare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe Insula Iubirii două cupluri au ajuns să fie destul de controversate, tocmai fiind acțiunea se întâmplă cel mai mult în jurul lor. Este vorba despre cuplurile Ema Oprișan – Răzvan Kovacs și Bianca Giurcă – Marius Moise. Partenerii ambelor concurente au căzut în capcanele ispitelor și s-au despărțit de ele, însă acum nu au mai ezitat nici ele.

romeo-insula-1romeo-insula-1

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni recunoaște că a fost bătut de Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, după terminarea filmărilor: 'Am rămas inconștient, am fost amenințat că…'

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, în lacrimi, după ce a văzut că Marius Moise s-a sărutat cu Oana Monea: „Noi nu suntem așa pasionali. Eu trebuie să îi cer să facă așa ceva”

Citește și: Elena Băsescu s-a întors pe micul ecran și prezintă știrile la Aleph News. Cum arată acum fiica lui Traian Băsescu și cum se descurcă să citească pe prompter

Citește și: Cine sunt primele 6 cupluri din „Cursa iubirii”, show-ul matrimonial prezentat de Cove la Prima TV

Ispita Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs, față în față la Insula Iubirii, în ediția din seara aceasta

După ce Răzvan Kovacs a spus clar că relația lui cu Ema s-a terminat, asta după mesajul ei public de despărțire, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură. El dă șanse unei relații cu ispita Daria și nu ezită să se sărute cu ea la orice pas, însă cu toate astea, este deranjat de apropierile dintre fosta lui iubită și ispita Romeo, cu care el are un conflict din trecut, în viața reală.

Insula Iubirii îi supune unui nou test, iar de data aceasta, protagoniștii sunt chiar Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni. Radu Vâlcan își face apariţia în mijlocul petrecerii şi îi spune Emei: „Am observat că ai în continuare foarte multe întrebări pentru Răzvan.Ai vrea să afli multe răspunsuri de la el şi iată că insula îţi oferă această ocazie, să iei legătura cu el!'.

Radu Vâlcan s-a văzut nevoit să intervină în discuția lor

Toți au rămas șocați de vizita lui Radu Vâlcan și propunerea lui, însă ceea ce nimeni nu știa, nici măcar Ema, era faptul că răspunsurile le va primi prin intermediul lui Romeo, care va avea astfel ocazia să stea faţă în faţă cu Răzvan, pentru prima oară de la începerea testului.

„În momentul ăsta, cred că am mai multă încredere în Romeo, decât în Răzvan, deşi sună ciudat!', vor fi cuvintele Emei, care vor adânci şi mai mult nesiguranţa.

Discuția dintre Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs i-a o altă turnură, motiv pentru care Radu Vâlcan se vede nevoit să intervină: „Vă rog să vorbim civilizat!'. Totuși, pentru a vedea ce se întâmplă între cei doi și per total în ediția din seara aceasta, trebuie să urmăriți ediția de pe micile ecrane de la 20:30, pe Antena1.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, împreună după Insula Iubirii

În ciuda a ceea ce se întâmplă pe Insula Iubirii, cât și a ceea ce declară cei doi despre relația lor, se pare că după terminarea filmărilor au revenit la sentimente mai bune. Ba mai mult, nu doar că s-au împăcat, ci au apărut și imagini cu ea gravidă, iar mulți spun că este gravidă chiar cu Răzvan.

Dacă între Ema și Răzvan este doar lapte și miere acum, se pare că el nu a uitat despre modul în care ispita Romeo s-a dat la iubita lui, astfel că de curând a mers peste el cu mai mulți amici. L-au bătut până l-au lăsat inconștient, însă înainte a ținut să-l și amenințe.

„Salutare, oameni buni! Fac și eu acest video cu durere în glas pentru domnul Speak, care mi se pare un om excepțional, extraordinar, nu mai am cuvinte pentru el. Pentru faptul că a avut curajul să spună că acel individ, nu mai dau nume, a năvălit peste mine cu încă câțiva inși. Că nu mai știu, pentru că am rămas inconștient și puteți să vedeți și voi ce mi s-a întâmplat. ‘, a spus Romeo Vasiloni pe Internet.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton