Ispita Tina a părăsit Insula Iubirii: ”Nu sunt de acord. Nici măcar nu știam de alegerea care s-a făcut. Nimic real...” De ce ar fi fost trimisă acasă, de fapt

 Calin Maria Bianca
.

Ispita Tina a părăsit Insula Iubirii, după ce Bianca Mitroi și Robert Braia au fost eliminați. Noul sezon Insula Iubirii este plin de surprize, astfel că nu doar telespectatorii sunt surprinși de toate noutățile și surprizele pregătite, ci inclusiv concurenții și ispitele. Deși nu au fost anunțate anterior, Radu Vâlcan a intrat în vila băieților și a spus tare și răspicat că o isipită feminină trebuie să plece acasă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

S-a lăsat liniștea în vila băieților în momentul în care Radu Vâlcan a intrat și a anunțat că o ispită feminină trebuie să plece acasă. Băieții au început să își facă fel și fel de gânduri, crezând că o să plece fix femeia de care le place, însă mai apoi prezentatorul TV le-a explicat că ei vor alege cine să meargă acasă dintre cele zece ispite.

whatsapp-image-2024-07-31-at-10.35.09-1whatsapp-image-2024-07-31-at-10.35.09-1

Citește și: Cum arată vila lui Marcel de la Insula Iubirii. Are piscină, jacuzzi și saună: „Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Aici vezi sumpsetul și…'

Citește și: Bianca Mitroi și Robert Braia continuă scandalul și după Insula Iubirii. O filmare recentă îi surprinde la domiciliul lui, în toiul nopții: „Zice că sunt criminal de pisici și tot ea vine la mine. O să sun la Poliție' / „Nu vreau să încep un proces cu tine'

Citește și: Mioara Velicu împlinește 80 de ani și 60 de carieră: 'La vârsta asta, îmi doresc să fiu sănătoasă…' Ce eveniment grandios pregătește artista / EXCLUSIV

Citește și: Cât de des își vede Ștefan Stan fetițele după divorț. Ele locuiesc cu mama lor în Germania: „E greu să stai zile sau săptămâni fără copii, niciodată nu e de ajuns”

Ispita Tina a părăsit Insula Iubirii, după ce Bianca Mitroi și Robert Braia au fost eliminați

Ispitele feminine s-au tot gândit care dintre ele își va lua bagajele și se va întoarce în România, după doar o săptămână în Thailanda, astfel că multe au stat 'pe ghimpi' până când au auzit decizia băieților. Ce-i drept, și-au format un grup frumos, se înțelegeau foarte bine, iar petrecerile erau pe placul lor, astfel că nimeni nu voia să părăsească Insula Iubirii înainte de final.

„Avem alegeri de făcut', le-a spus Radu Vâlcan băieților. „Una dintre ispite va părăsi Insula Iubirii. Dar este o decizie pe care o vor lua băieții.' 

Băieții s-au retras pentru a face o alegere comună, însă Andrei nu i-a însoțit: „Aleg singur.'  Și dimineață au dezbătut la micul-dejun același lucru', au spus ispitele. „Poate să fie o fată care să fie un pericol pentru ei sau o fată care deranjează', este de părere Loredana.  Eu nu vreau să elimin pe nimeni', spune Dani. Nici eu nu vreau, dar…' spune Rareș. Noi am decis deja', prezintă Cornel decizia grupului. „A strigat azi în gura mare: „Vreau acasă!„ Domnișoara Tina.'

După multe incertitudini și presupuneri, băieții și ispitele feminine s-au adunat în fața lui Radu Vâlcan, moment în care concurenții au comunicat faptul că Tina este aleasa, pe numele ei real Florentina Ulmeanu.

Ispita Tina, deloc surprinsă de faptul că pleacă acasă

Tina a fost ispita care a plecat acasă, însă băieții nu au fost în totalitate de acord, explicând la un moment dat că nu aceasta era decizia lor, dar și că nu au votat toți pentru ea.

Nu sunt de acord. Eu nu sunt de acord. Nici măcar nu știam de alegerea care s-a făcut. Am ales cu toții că va fi Ioana', declara Andrei.

Într-un final, nu s-au mai răzgândit, iar cea care a plecat a fost chiar Tina care, cu părere de rău, le-a spus băieților câteva lucruri dure înainte de a părăsi Insula Iubirii.

Simțeam decizia asta din partea lor. Oamenii care verbalizează adevărul întotdeauna vor fi trimiși acasă sau încearcă lumea să-i reducă la tăcere și apreciez din suflet că mi s-a confirmat treaba asta. Deci nimic real în deciziile lor.', a spus Tina.

De ce ar fi plecat Tina acasă de la Insula Iubirii

Andrei Rotaru nu s-a putut abține și a dezvăluit, spre surpinderea tuturor, că decizia băieților era, de fapt, Ioana, astfel că nu știe cum s-a ajuns la Tina. A spus clar că nu este de acord, mai ales că el nu a participat la această alegere, însă cu toate acestea tot Tina a plecat acasă și nu a mai existat o altă dezbatere pe acest subiect.

Revoltat de intervenția lui Andrei Rotaru, Cornel a spus clar că Tina se certa cu toată lumea și avea reacții vulcanice, astfel că era cea mai potrivit să părăsească emisiunea: Eu am rămas la aceeași variantă că așa s-a vorbit ieri. (…) Practic s-a certat cu toți. Țipa în gura mare că ea vrea acasă', argumentează Cornel. 

În comparație cu celelalte ispite, Tina nu i-a menajat deloc pe băieți, ba chiar i-a numit de multe ori neasumați și le-a spus că totul este un joc pentru ei. Consideră că nu au luat testul în serios, ba chiar s-a și certat cu ei de mai multe ori, spre deosebire de colegele ei care sunt mereu drăguțe cu aceștia și încearcă să le câștige atenția.

Sursă foto: Facebook / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton