Îţi aminteşti de Costel Busuioc? Zidarul-tenor s-a mutat în SUA, unde susţine recitaluri

 Pirvu Cristina
.

Costel Busuioc are o poveste impresionantă de viaţă care a uimit întreaga planetă, din România, până în SUA. De la meseria de zidar, a ajuns să cânte pe scene renumite cu sute de oameni în public. Acesta a plecat din România şi a pornit o nouă viaţă, la mii de kilometri distanţă. 

În toamna lui 2018, s-aa flat că celebrul român este rezident în Statele Unite, unde a ajuns ajutat de o biserică creștină, pentru care a susținut cântări religioase.

Acesta a fost sătul să aștepte afirmarea și se lovească de refuzuri ale organizatorilor de evenimente muzicale și directori de instituții culturale, încât a cântat în ultimii ani mai mult la biserici ortodoxe și penticostale. Cult unde s-a rebotezat și căruia îi datorează flotantul’ său peste Ocean.

Conform Libertatea, în octombrie 2018, invitat de solista de origine română Abigail Budak, organizatoarea festivalului românesc  și impresarul român Bebe Mihu, directorul artistic al Romanian Community center din Sacramento,  Busuioc a cântat pentru românii și americanii prezenți la sărbătoare, alături de Ansamblul artistic Crișana din Oradea, Leontin Ciucur și Ghiță Berinde de la Ansamblul Stelele Banatului, Ionuț Zamfir, Viorica Onuș, Augustin Lazăr și Mircea Pellea, nepotul marelui actor Amza Pellea.

Busuioc încă duce o luptă pentru un trai mai bun și pentru a-i ajuta pe cei patru copii ai săi, care au rămas acasă. Conform presei locale timișorene, doi dintre copiii săi, Maria Busuioc (care și-a încercat șansele și la X-Factor) și fratele său Daniel, mai cântă pe străzile din Timișoara.

Cum s-a lansat Costel Busuioc

Busuioc a câștigat în urmă cu zece ani un popular concurs de televiziune din Spania Hijos de Babel’. Premiul a fost uriaş, 100.000 de euro și un contract cu o importantă casă de discuri.

Aşa a reuşit să îşi depăşească condiţia. A renuntat la meseria de zugrav şi s-a dedicat muzicii.

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton