Îți mai aduci aminte de Cristina Șoloc? Cum arată acum prezentatoarea TV și ce familie frumoasă are. Cum și-a cunoscut soțul: „Prima oară când l-am văzut i-am remarcat ochii albaștri"

 Tudorache Simona
.

Cristina Șoloc a ajuns să facă televiziune din întâmplare, după ce a făcut dans și modelling, dar a devenit rapid marea ei dragoste. A prezentat emisiuni de divertisment și documentare pe sticlă și nu se vede făcând altceva. Cristina Șoloc are o familie frumoasă și, deși arată ca o adolescentă, are și un fiu major, pe Alex.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În plan personal, senzuala blondă este căsătorită cu Cătălin, fiul fostului prezentator de televiziune Paul Șoloc. Cei doi au un fiu de care sunt tare mândri. Alex are deja 18 ani. Cristina Șoloc dezvăluie că nu a fost niciodată autoritară în relația cu Alex, pe care l-a lăsat să își aleagă drumul și l-a susținut necondiționat, iar el nu i-a dezamăgit așteptările.

cristina-soloc-77cristina-soloc-77

Cum și-a cunoscut Cristina Șoloc soțul

Cristina Șoloc recunoaște că atunci când l-a văzut prima oară pe cel care i-a devenit soț i s-a părut cam îmfumurat. A rămas, însă, impresionată de ochii lui albaștri fără cusur.

„Pe Cătălin l-am cunoscut după ce am prezentat emisiunea Karaoke Show, la Prima TV. Ne-a făcut prezentările un prieten comun care lucra și el în televiziune. Prima oară când l-am văzut i-am remarcat ochii albaștri și m-am gândit că e un tip drăguț, dar prea înfumurat, spune Cristina Șoloc pentru Fanatik.

Vedeta mărturisește că e prima care cedează atunci când mai apare câte o discuție aprinsă. „De cele mai multe ori cedez eu pentru că nu-mi plac conflictele de niciun fel. În plus, Cătălin este mai încăpățânat decât mine, probabil și pentru că a fost copil singur la părinți. Evit conflictul și încerc să găsesc altă modalitate de convingere dacă știu că eu am dreptate', mai spune ea.

Ce relație are Cristina Șoloc cu fiul ei

Și în relația cu fiul ei e destul de permisivă. Vrut ca Alexandru să aibă o fire independentă, să lupte pentru ce își dorește.
„Sunt o mamă destul de permisivă cu Alexandru, mult mai permisivă decât a fost mama mea cu mine. Încă de când era mic, l-am încurajat să fie cât mai independent, să nu-i fie frică să încerce și să viseze. Să lupte pentru ce-și dorește și să-și asume ce face. Acum Alexandru este major', mai spune ea.

Cum era viața Cristinei Șoloc în Maramureș

Cristina Șoloc este din Maramureș și a studiat la Liceul Pedagogic. Obișnuia să joace teatru și să prezinte spectacole de teatru.

„Nu m-am gândit niciodată, până să ajung în televiziune, că aș putea avea o carieră în acest domeniu. Însă de mică mi-a plăcut în  lumina reflectoarelor. Eu m-am născut și am crescut în orașul Vișeu de Sus, Maramureș. Pe atunci echipele de televiziune nu prea ajungeau în capătul țării, să filmeze reportaje sau acțiuni culturale.
Mie mi-a plăcut pe scenă, dintotdeauna. Încă de la grădiniță recitam poezii la spectacole. În școala generală recitam, jucam teatru și prezentam spectacolele școlare care aveau loc la Casa de Cultură. Câștigam concursurile județene de recitări, iar de două ori am fost premiată și la Cântarea României, etapa națională. Eram recitatoarea județului, lucru care m-a ajutat mult la Liceul Pedagogic, când îi captivam pe elevi cu povești”
.

Citește și: Alina Sorescu a recunoscut că neînțelegerile dintre ea și fostul soț după doi ani de la divorț sunt din cauza custodiei copiilor: „Nu mă așteptam să fie atât de complicat. Ne vorbește lumea…'

Citește și: Eva Kiss, despre revederea cu fiul ei după 20 de ani: „A fost o întâlnire dificilă, cu multe reproșuri din partea lui, venite din această situație particulară a noastră, cauzată de interdicția tatălui său”. Cum se înțelege artista cu fiicele ei stabilite în Danemarca / EXCLUSIV

Citește și: Ce condiție i-a pus Jador lui Zanni când i-a propus să facă o piesă împreună: „M-a pus să aleg dintre susținerea lui în finală și…”

Citește și: „99% din femeile din România ar vrea să aibă trecutul meu. Nu exista niciuna mai mișto ca mine'. Vica Blochina, mesaj pentru cei care îi critică viața și relația cu Victor Pițurcă

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Cristina Șoloc a fost și manechin

Cristina Șoloc a cochetat și cu dansul, dar și cu modellingul, deși e mignonă. O poză bună și o apariție în ziar au făcut-o să obțină rolul de prezentator la o emisiune Tv. Așa a început totul.

„Toată perioada studenției la Cluj, la Facultatea de Litere, am dansat în trupa de dans modern Nova, cu care am câștigat festivalurile naționale studențești. Apoi am cântat în cenaclul studențesc Altfel, condus de cantautorul Emeric Imre.
În acea perioadă, o colegă de la dansuri, care lucra la o agenție de publicitate, mi-a propus să fac niște poze pentru o campanie publicitară. Și de acolo a pornit totul. De la o poză bună, a urmat un interviu în ziar și apoi propunerea de a prezenta o emsiune de divertisment. A fost pur și simplu întâmplarea pentru că, fiind mignonă, nu m-am gândit nicio clipă că aș putea face modelling cu succes. Dar, până la urmă, tot ce am făcut de când eram mică și până ce am intrat în televiziune, m-a ajutat în cariera mea',
adaugă Cristina Șoloc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton