Iubitul Andreei Marin a devenit consul general, șef al Consulatului General al României în Israel: "Această propunere a rezultat în urma..."

 Radulescu Ruxandra
.

Iubitul Andreei Marin a devenit consul general, șef al Consulatului General al României în Israel. Partenerul de viață al Andreei Marin, Adrian Brâncoveanu, a fost numit, vineri (8 septembrie), șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel, se arată într-un anunț al Guvernului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iubitul Andreei Marin a devenit consul general, șef al Consulatului General al României în Israel. Andreea Marin are un motiv în plus să fie mândră de partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, care a fost, recent, promovat într-o funcție foarte importantă. Iubitul vedetei a fost numit, pe 8 septembrie, șef al Consulatului General al României în Israel, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, publicat de g4media.ro. Iubitul Andreei Marin este un diplomat de succes, care, de-a lungul vieții afost consul în țări, considerate zone de conflict, precum Libia și Siria.

61b8755276211-andreea-marin-doliu-tanar61b8755276211-andreea-marin-doliu-tanar

Iubitul Andreei Marin a devenit consul general, șef al Consulatului General al României în Israel

Adrian Brâncoveanu, partenerul de viață al Andreei Marin, a fost promovat în funcția de șef al Consulatului General al României la Haifa (Israel), se arată într-o Hotărâre de Guvern. Ministerul de Externe a făcut anunțul despre iubitul Andreei Marin, prin intermediul unui comunicat de presă.

Citește și: Andreea Marin, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică: „Nu e comod să te simți înșelată, te doare. Ce spune despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Citește și: „Am ajuns să mă gândesc la sinucidere. Nu mai poți fi mamă bună, nu mai poți fi soție bună’. Cum a descoperit Andreea Marin că suferă de depresie

„În cadrul ședinței de guvern de vineri, 8 septembrie 2023, a fost adoptată Hotărârea de Guvern privind numirea domnului Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel.

Această propunere a rezultat în urma punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României, lansată la data de 15 martie 2023, de către Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu Secretariatul General al Guvernului.

La stabilirea nominalizării pentru funcția de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afara granițelor țării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidați în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii', se arată în comunicat.

Gestul emoționant al Andreei Marin pentru Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt un cuplu minunat. Prezentatoarea a avut dintotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, mărturisind că relația lor se bazează pe respect, încredere și susținere necondiționată. Adrian Brâncoveanu a împlinit 38 de ani, la data de 1 iulie, așa că vedeta i-a transmis un mesaj de dragoste în versuri. Iată ce poezie i-a dedicat Andreea Marin, iubitului ei, Adrian Brâncoveanu, cu ocazia zilei de naștere:

„Anii trec, zboară ca vântul

Printre ramuri și-ți șoptesc:

«Nu ești singur, un alt suflet

Ți-e alături.» Te iubesc!

La multi ani, ecoul meu! ‘, a scris Andreea Marin, pe social-media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton