Iubita lui Alain Delon nu a fost lăsată de copiii actorului să participe la înmormântarea acestuia. Hiromi Rollin: "Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani"

 Oana Pantazi
.

Iubita lui Alain Delon nu a fost lăsată de copiii actorului să participe la înmormântarea acestuia. Timp de trei decenii Hiromi Rollin, o femeie de origine japoneză, a fost în umbra actorului. Dragostea dintre cei doi nu a fost însă bine văzută de copiii lui Alain Delon, care nu doar că au repudiat-o cu un an în urmă din casa tatălui lor, dar nu i-au permis nici să participe la înmormântare…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

A fost una dintre cele mai mari legende ale cinematografiei franceze și nu numai, pentru că Alain Delon era idolatrizat de milioane de femei din lumea întreagă… însă doar una singură i-a stat alături trei decenii, ce-i drept spre finalul vieții. Este vorba despre Hiromi Rollin, care i-a fost actorului și iubită, dar și infirmieră, pentru că, în ultimii lui ani, ea l-a îngrijit. A fost gonită însă de copiii actorului, anul trecut, de pe domeniul de la Douchy, fiind acuzată că și-a maltratat partenerul din dorința de a pune mâna pe averea lui. A fost disculpată de tribunal de acuzații, însă la înmormântarea lui Delon tot n-a participat…

Alain Delon Turns 80Alain Delon Turns 80

Iubita lui Alain Delon nu a fost lăsată de copiii actorului să participe la înmormântarea acestuia

Milioane de femei din lumea întreagă l-au adorat pe Alain Delon, care a avut o viață amoroasă tumultuoasă, însă în ultimii 30 de ani actorul, care a încetat din viață la vârsta de 88 de ani, a fost alături de o singură femeie – Hiromi Rollin. Ea a declarat că a fost „devastată' că nu l-a mai văzut pe Alain. Actorul s-a stins pe 18 august, fiind înmormântat o săptămână mai târziu, în cadru restrâns. Ultima sa iubită a fost însă alungată de copiii actorului de pe domeniul acestuia de la Douchy anul trecut și nu i s-a permis să-și ia rămas-bun de la Delon.

Citește și: Ultima fotografie cu Alain Delon, postată de fiica lui cu o lună înainte de moartea actorului, a stârnit controverse: „De ce îl arătați? Lăsați-l în pace!'

Citește și: Alain Delon a iubit enorm animalele și și-a transformat curtea într-un adevărat cimitir pentru ele: „Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei. Ei nu m-au dezamăgit niciodată'

'Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani. Am locuit cu el 17 ani și am fost despărțită de Alain în mod nedrept, brutal și violent după procesul intentat de familia sa. Am continuat să vorbim la telefon. Mi-a spus că se simte singur și m-a rugat să vin să-l văd. Nu s-a putut. Starea sa de sănătate s-a deteriorat brusc după ce am fost separați. Acum că nu mai e, tot nu mă lasă să îl văd pentru ultima oară, să îmi iau rămas bun. Te iubesc, Alain, ești cealaltă jumătate a mea', a spus Hiromi Rollin pentru Le Figaro.

Acuzațiile de abuz asupra lui Delon, făcute, la tribunal, de cei trei copii ai actorului în iulie 2023, au fost respinse pe 4 ianuarie de către Parchetul Montargis.

Iubita lui Alain Delon a fost alungată de copiii actorului

Enigmatica companioană de origine japoneză japoneză, uneori concubină, alteori asistentă a actorului, îl întâlnise pe Alain Delon pe platourile de filmare ale producție Dancing Machine, în 1989, unde ocupa un post de asistent regizor. Mai întâi amanta lui, ea s-a instalat apoi treptat lângă el, în moșia cu ziduri de piatră din Douchy, rămânând în același timp în umbra actorului. „Ea nu a fost niciodată acolo la sărbătorile de familie, la petrecerile de Crăciun, la mesele împreună', a spus fiul cel mare, Anthony, în timpul audierii sale în fața anchetatorilor.

În iulie 2023, Hiromi Rollin a fost alungată brusc din viața actorului, atunci când Anthony, Anouchka și Alain-Fabien au reinvestit proprietatea familiei pentru a o evacua. Uniți împotriva iubitei actorului, i-au făcut apoi acesteia două plângeri – pentru „hărțuire morală', „însușire de corespondență' și „maltratare asupra animalelor'; și „violență intenționată și izolare împotriva unei persoane vulnerabile, exploatarea slăbiciunii unei persoane și hărțuire morală'.

„Copiii lui nici măcar nu mi-au permis să-i spun „La revedere', este inuman', a povestit Hiromi Rollin, care a mărturisit și că, în ciuda expulzării sale de la moșie, ea și Delon au continuat să comunice telefonic în ultimele luni. „A vrut să mă vadă. Mi-a lăsat chiar un mesaj pe 24 martie. A spus că este prea singur și m-a rugat să vin să-l văd', a mai spus aceasta.

Alain Delon: „Să nu credeți că gătitul sau îngrijirea câinilor îți oferă dreptul de a fi numit partenera lui Alain Delon”

Chestionat de jandarmi, actorul, care se alăturase atunci plângerilor copiilor săi, a descris apoi o relație furtunoasă, alcătuită din suișuri și coborâșuri, violențe verbale, uneori chiar fizice, și din despărţiri care au fost întotdeauna urmate de împăcări discrete. „Să nu credeți că gătitul sau îngrijirea câinilor îți oferă dreptul de a fi numit partenera lui Alain Delon. Cunosc o singură doamnă Delon, este Nathalie (mama lui Anthony) și nu vor mai fi altele', a scris actorul într-o scrisoare de despărțire din august 2018, plasată în dosarul de cercetare preliminară.

Totuși, actorul a cultivat un anumit mister privind povestea lor. „A existat o formă de iubire între noi. La început, a fost asistentul meu de regie, apoi a relația a devenit mai intimă, pe urmă din nou profesională', povestea actorul. „Avem o relație personală și profesională și, după aceea, ne dăm seama că totul este calculat. Sunt Alain Delon, înțelegeți?', a completat el.

Acum, femeia de 66 de ani, deși exonerată de instanță, continuă să-și proclame nevinovăția și să sublinieze responsabilitatea fraților Delon în scăderea stării de sănătate a actorului după plecarea acestuia din moșia Brûlerie.

„Starea lui de sănătate s-a deteriorat brusc după expulzarea mea din Douchy', spune Hiromi, care trăiește astăzi în cea mai mare discreție. Ea a vorbit, de asemenea, și despre încetarea tratamentului actorului, decisă de copii la scurt timp după plecarea e.

„Pentru Alain, tratamentul a funcționat foarte bine. A fost fericit alături de mine și era în formă pe 5 iulie 2023. Sunt revoltată și îmi pare rău pentru Alain că tratamentul i-a fost întrerupt acum un an', a explicat femeia, care și-a încheiat ultima scrisoare către actor cu aceste cuvinte: „Te iubesc, Alain, jumătatea mea!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton