Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut deja pe copiii artistului: "Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el"

 Radulescu Ruxandra
.

Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut pe copiii artistului. Relația dintre Dinu Maxer și actuala sa iubită, Ada, evoluează mai repede decât s-ar fi așteptat unii. Apropiați ai cuplului susțin că artistul a făcut cunoștință copiilor săi cu noua parteneră de viață. Dinu șii Deea Maxer au divorțat la începutul lunii martie, după 14 ani de relație, din care au rezultat doi copii. La scurt timp, Dinu și-a refăcut viața alături de o domnișoară misterioasă, pe nume Ada.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut pe copiii artistului. Dinu Maxer și Deea au pus punct unui mariaj de 14 ani, în urmă cu două luni. Cei doi au împreună doi copii, un băiețel pe nume Andreas (12 ani) și o fetiță, Maysa (3 ani). La doar o lună după ce au depus actele de divorț, Dinu Maxer suprindea pe toată lumea, când a anunțat că este implicat într-o nouă relație, alături de o tânără în vârstă de 36 de ani, pe nume Ada. Relația artistului cu noua parteneră de viață este din ce în ce mai serioasă, căci potrivit unor surse din anturajul cuplului, Dinu a prezentat-o pe Ada, copiilor săi.

noua-iubita-dinu-maxer-adanoua-iubita-dinu-maxer-ada

Iubita lui Dinu Maxer i-a cunoscut pe copiii artistului

Dinu Maxer și actuala sa iubită, Ada, se comportă asemenea unui cuplu adevărat, semn că relația lor nu este doar o idilă trecătoare. Surse din aturajul cuplului au declarat că Ada petrece tot mai mult timp acasă la artist și că i-a cunoscut și pe cei doi copii, pe care Dinu îi are din mariajul cu Deea.

„Dinu acum este bine, este liniștit! Este bine cu Ada, se focusează doar pe relația lor. Oficial nu s-au mutat împreună, dar ea stă mult la el. Băiatul lui Dinu nu zice nimic de noua parteneră a tatălui său, se înțeleg bine, ea se comportă foarte frumos cu el. Deea și Ada s-au întâlnit recent la un salon de înfrumusețare, este adevărat, dar Deea nu a recunoscut-o, nu știa cine este. În rest, nu s-au intersectat mai deloc, chiar dacă acum sunt vecine, pentru că Deea a fost plecată în ultimul timp foarte mult de acasă și nu au avut cum și când.

Citește și: Cum comentează Deea Maxer noua relație a lui Dinu Maxer: „M-a anunțat. Nu a fost prietena mea, așa cum se vehiculează”

Citește și: Cum l-a avertizat mama lui Dinu Maxer pe artist, înainte de divorțul de Deea. Adevărul despre despărțirea lor: „Oamenii nu au văzut ce s-a întâmplat. Ne-am certat…'

Citește și: Met Gala 2023 – cele mai spectaculoase ținute. Jennifer Lopez și Kim Kardashian au atras toate privirile

Citește și: De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine'. Ce probleme de sănătate are

Ada o știe și pe fiica lui Dinu, mai vine pe la el. Și cu ea se înțelege bine. Nu sunt probleme deloc în relaționarea lor. Ada și Dinu au planuri serioase împreună, dacă se vor înțelege, au stabilit să meargă și într-o vacanță împreună cât de curând, în Boracay, am înțeles', au declarat surse din anturajul artistului pentru Click!.

Dinu Maxer a cunoscut-o pe actuala iubită, la o zi după divorțul de Deea

Dinu Maxer și Ada au fost surprinși pentru prima dată împreună, la o petrecere într-un club, cei doi părând foarte apropiați. Dinu Maxer a confirmat apoi că, într-adevăr, se află într-o nouă relație cu o tânără pe nume Ada, în vârstă de 36 de ani. Artistul a explicat că nu este vorba de o idilă și că va oficializa relația, la un moment dat.

„Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic: „Nu!’ Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?! ‘, a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.

FOTO: Click! Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton