Iubita lui Killa Fonic, reacție neașteptată după ce fanii i-au spus că Irina Rimes se potrivea mai bine cu el: „Dacă e mai bună...”

 Calin Maria Bianca
.

Iubita lui Killa Fonic, reacție neașteptată după ce fanii i-au spus că Irina Rimes se potrivea mai bine cu el. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irina Rimes și Killa Fonic au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă nu pentru mult timp. Relația lor s-a încheiat cu multă suferință, așa cum a povestit și ea în numeroase podcast-uri sau declarații, dar și el. Totuși, deși amândoi și-au refăcut viața, fanii încă vorbesc de ceea ce au trăit ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sunt mulți cei care încă își doresc să îi vadă împreună, ca un cuplu, chiar dacă Irina Rimes este fericită acum în relația ei cu iubitul francez, iar la rândul lui și Killa Fonic trăiește o poveste de dragoste. Fanii încă continuă să le aducă balonul roșu la concerte, fiind simbolul prin care își aminteau unul de altul după despărțire.

killa-fonic-si-irina-rimes-2killa-fonic-si-irina-rimes-2

Citește și: Cine este Killa Fonic. S-a luptat cu depresia vreme de 10 ani: „Scoate cel mai urâte părți din tine”

Citește și: Killa Fonic a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes chiar pe scenă, în timpul unui concert: „Eu sunt singur acum. Relația…'

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Power Couple. Provine dintr-o familie cu cinci frați și a rămăs fără mamă la 19 ani

Citește și: Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Care a fost motivul separării: „Mi-e dor de ea…'

Iubita lui Killa Fonic, reacție neașteptată după ce fanii i-au spus că Irina Rimes se potrivea mai bine cu el

Nu o dată, ci de mai multe ori, iubita lui Killa Fonic a fost comparată cu Irina Rimes. Fanii artistului s-au împărțit în două tabere, și anume cea care încă o vrea pe Irina Rimes alături de el și cea care o place pe noua lui iubită. Pe lângă mesajele frumoase pe care le primește tânăra, la orice postează are parte și de hate. Mulți o compară cu artista și chiar îi transmis că ea se potrivea mai bine cu Killa Fonic. A tăcut o bună perioadă de timp și a crezut că acest val de hate se termină, însă acum a reacționat în fața tuturor.

'Dacă e mai bună, nu mai bine intri la ea pe TikTok să îi lași comentarii?! Sau poate ar fi mai bine să cumperi un album, sau un bilet la un concert. În loc să scrii pe TikTok cred că ar ajuta-o mai mult dacă i-ai asculta piesele pe platforme, să susții artistul', a declarat iubita lui Killa Fonic, pe TikTok.

Iubita lui Killa Fonic: „Ar fi mai simplu dacă ai face ceva benefic'

Ei bine, nu! Iubita lui Killa Fonic nu s-a oprit aici, ci a avut grijă să-i pună la punct pe cei care o compară de fiecare dată cu Irina Rimes. Nu doar că le-a spus să meargă la ea pe pagină și să comenteze acolo, ci i-a îndemnat să meargă și să o susțină, pentru că ei nu-i schimbă viața cu absolut nimic comentariile lor, fie ele bune sau rele.

'Mi nu îmi faci decât reach pe TikTok, iar eu nu trăiesc din TikTok. Ar fi mai simplu dacă ai face ceva benefic pentru artistul tău preferat', a mai spus ea.

Killa Fonic a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes pe scenă

În urmă cu doar două luni, și Killa Fonic a simțit să pună punctul pe „i„ și să vorbească despre despărțirea de Irina Rimes, după ce a văzut iar un balon roșu în public la un concert. Dacă de obicei lua balonul și îl lăsa să zboare, de data aceasta Killa Fonic a fost vizibil deranjat de prezența balonului la concertul său. Ba mai mult, a spus că relația s-a terminat, precizând că Irina Rimes este mărttată și totul s-a terminat între ei.

N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an.’, a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

Sursă foto: Facebook / tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton