Ce job avea iubita lui Marcel de la Insula Iubirii în Dubai și de ce a renunțat la el de dragul viitorului soț: ”Suntem peste tot împreună...”. Unde lucrează Armina Grigoraș acum / EXCLUSIV

 Carp Georgiana
.

Armina Grigoraș, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, este partenera tânărului și pe plan profesional. Acesta a devenit popular și are foarte mulți fani de când a spus câteva vorbe extrem de spumoase în cadrul emisiunii care l-a făcut celebru. În prezent, Marcel câștigă foarte bine din imaginea lui, iar logodnica îi este și manager.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel de la Insula Iubirii pare îndrăgostit lulea de Maria, la emisiune, dar de fapt el trăiește o poveste de dragoste cu Armina Grigoraș, pe care a și cerut-o, de curând, de soție. Nunta va avea loc la finalul acestui an, iar tânăra nu este doar partenera de viață a lui Marcel de la Insula Iubirii, ci și partenera lui pe plan profesional.

m5m5

De curând, frumoasa brunetă ne-a spus că este, în prezent, managerul viitorului ei soț, acesta având deja multe campanii de promovare, dar și concerte alături de Jimmy Dub, solistul care cântă piesa 'Hola mami, que guapa'. Protagonistul nostru îl însoțește pe artist la spectacole în calitate de invitat special, dă autografe și face poze cu fanii.

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu are o siluetă impecabilă, la 54 de ani, dar și un ten perfect. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am învățat de la medicii dermatologi”

Citește și: Simona de la Insula Iubirii s-a despărțit de Claudiu, după ce l-a văzut că se săruta cu ispita Anamaria Vaida: „Imagini de colecție. Nu am nevoie de un așa om lângă mine…'

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

'Atât eu cât și Marcel considerăm că Dubai-ul este a doua noastră casă'

Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii, câștiga foarte bine în Dubai, unde lucra în domeniul imobiliarelor, dar a decis să renunțe la acest job pentru a-l sprijini pe viitorul ei soț pe plan profesional.

'Eu am renunțat la job-ul pe care-l aveam în Dubai, în imobiliare, ca să lucrez cu Marcel. Acum sunt managerul lui și suntem peste tot împreună, inclusiv la concertele pe care le are cu Jimmy Dub. Ei bine, chiar dacă nu mai lucrez la Dubai, nu am renunțat definitiv la acest superb oraș. Atât eu cât și Marcel considerăm că Dubai-ul este a doua noastră casă', a declarat Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei, pentru Viva.ro.

Marcel de la Insula Iubirii se mândrește cu mama lui

Marcel, ispita masculină care la Insula Iubirii a dat impresia că este un bărbat dur, a demonstrat, de fapt, în viața de zi cu zi, că este un familist convins. Este mereu atent cu mama lui și se fotografiază împreună foarte des, de cele mai multe ori în vacanță.

Ce-i drept, Elena, mama lui Marcel, arată foarte bine și își trăiește viața din plin, așa cum se poate vedea pe conturile ei de socializare. Postează numeroase poze de la mare sau de prin vacanțe, așa că nu are cum să nu se laude Marcel cu ea.

„Eu sunt plecat de acasă de la vârsta de 15 ani. Ai mei lucrau ca și gardieni publici amândoi și după aceea nu le-a mai convenit salariul, nu mai era suficient și după aceea, a plecat mama mea, după aceea și tatăl meu și pe parcurs s-au despărțit.

Așa a fost să fie… De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie (n.r. arată către tatuaje). Este sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un soldat pentru că am lucrat cinci ani în armată și mi-am făcut tatuajele astea ca să fiu aproape de familie pentru că mereu eram departe, a povestit ispita Marcel, la Insula iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton