Iubita lui Neymar și fiica lor de o lună, la un pas de a fi răpite: "Zi tristă". Trei hoți înarmați au furat toate lucrurile de valoare din casă

 Oana Pantazi
.

Neymar a trăit momente de coșmar după ce a aflat că iubita lui, Bruna Biancardi, și fiica lor de doar o lună au fost la un pas de a fi răpite. Din fericire, răpitorii nu le-au găsit acasă și s-au mulțumit cu lucrurile de valoare din locuință, iar părinții Brunei au scăpat cu viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Presa internațională a relatat recent că locuința din Sao Paulo a Brunei Biancardi a fost spartă, iubita lui Neymar și fiica lor fiind la un pas de a fi răpite. Cel puțin asta a fost intenția atacatorilor, care nu știau că Bruna și fiica ei nu mai locuiau acolo. În casă se aflau însă părinții ei, care au fost imobilizați de hoți, dar din fericire nu au fost răniți, pagubele fiind doar materiale.

362235157_883774693309026_7923551668555184053_n362235157_883774693309026_7923551668555184053_n

Iubita lui Neymar și fiica lor de o lună, la un pas de a fi răpite

Marți, trei hoți au intrat în casa iubitei lui Neymar, Bruna Biancardi, sperând că o să o răpească pe aceasta și pe fiica ei și a fotbalistului. Din fericire, Bruna nu mai locuia la părinții ei, în districtul Cotia, situat în apropierea orașului Sao Paulo. Cei trei atacatori nu și-au dus maleficul plan la îndeplinire deoarece nu le-au găsit pe Bruna și pe Mavia, fiica în vârstă de doar o lună a ei și a lui Neymar.

Hoții au dat însă peste părinții Brunei în casă, i-au legat și i-au forțat să stea cu fața în jos pe o saltea. În timpul jafului, mama Brunei a fost amenințată cu arma. În cele din urmă, hoții au plecat cu toate lucrurile de valoare pe care le-au găsit în casă, de la ceasuri și genți de firmă până la bijuterii.

Citește și:Vlăduța Lupău, în brațele lui Neymar: „Dacă îți dorești cu adevărat ceva…’

Citește și:Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol, obligată să se mute din orașul natal: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți’

Citește și:Cristiano Ronaldo a primit de la iubita lui, Georgina, un cadou de 340.000 de dolari, de Crăciun: „Mulțumesc, iubirea mea'

Din fericire, unul dintre hoți a fost arestat de autorități, fiind prins în proximitatea proprietății, după ce polițiștii au înconjurat perimetrul, în urma sesizărilor făcute de către vecini. Deși se spune că hoții nu acționează în apropierea locului unde stau, s-a descoperit că unul dintre ei era vecin cu părinții iubitei lui Neymar. Tânărul, în vârstă de 19 ani, locuiește la cca 300 de metri de casa părinților Brunei și nu are niciun fel de circumstanțe atenuante, dat fiind că nu e la prima spargere și nu e nici străin de traficul de droguri.

Bruna și Neymar au fost șocați când au aflat despre atac

Neymar și Bruna Bacardi au trecut prin momente dificile după ce au aflat ce s-a petrecut în casa părinților ei. Bruna și micuța Mavi s-ar fi putut afla acolo când au pătruns hoții, care aveau, de fapt, ca intenție inițială răpierea iubitei fotbalistului și a fiicei lor.

„Azi dimineață, hoții mi-au jefuit casa și mi-au luat părinții ostatici. Eu, Mavie și sora mea nu mai locuim acolo și noi nu eram în acel moment în casă. Slavă Domnului că totul este în regulă cu ei. Lucrurile materiale le putem recâștiga.

Este important că toată lumea este bine și că cei implicați au fost găsiți. Îți mulțumesc, Doamne, că ai grijă de mine și că mi-ai protejat mereu familia de orice rău', a dezvăluit Bruna pe InstaStory.

La rândul lui, Neymar s-a arătat șocat, dar și îndurerat, dat fiind că în aceeași zi a mai aflat o veste tristă.

„Zi tristă, cu două vești foarte proaste. Mai întâi a fost atacul pe care l-au suferit părinții lui Bru, dar slavă Domnului că toți sunt în siguranță!

În al doilea rând, moartea unei prietene. Condoleanțe întregii familii, Dumnezeu să o primească pe Luana cu brațele deschise', a scris el pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton