Iubitele lui Liviu Vârciu nu au fost pe placul părinților lui: "M-au tras mereu de mânecă, dar tot ca mine am făcut". Cum se înțeleg cu Anda Călin, actuala noră

 Dumitrache Laura
.

Liviu Vârciu și-a găsit fericirea în brațele Andei Călin, femeia care i-a dăruit doi copii minunați, pe Anastasia și Liviu Matei. De-a lungul timpului, prezentatorul TV a avut mai multe iubite, fiind chiar și însurat. Recent, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că niciuna dintre partenerele sale nu au fost pe placul părinților săi. Iată ce relație are mama lui Liviu Vârciu cu Anda Călin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu s-a numărat printre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară. De-a lungul timpului, prezentatorul TV a avut mai multe relații cu vedete de la noi și nu numai. De asemenea, a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, însă mariajul lor s-a destrămat la scurt timp de la nuntă. Recent, Liviu Vârciu a povestit că niciuna dintre partenerele sale nu a fost pe placul părinților săi.

liviu varciu si adelina nuntaliviu varciu si adelina nunta

În prezent, Liviu Vârciu formează un cuplu cu Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii minunați. De asemenea, artistul mai are o fiică, pe Carmina, dintr-o relație anterioară. Recent, vedeta de la Antena 1 a dezvăluit ce relație are mama sa cu Anda Călin.

Citește și: „Nu îmi este rușine să recunosc. Am vândut haine la portbagaj…'. Ce a făcut Liviu Vârciu pentru bani, înainte de a deveni celebru

Citește și:Secretul relației de 7 ani dintre Liviu Vârciu și Anda Călin: „Asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă!”

Citește și:Elena Lasconi, în scandal cu fiica ei, după ce a votat pentru susținerea familiei tradiționale. Tânăra își acuză mama de homofobie: „Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată!'


Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat. Reacția vedetei după ce soțul ei s-a întors acasă și ce spune acesta: „De mai mult de o lună vorbeam. Am avut o discuție, am renunțat la divorț'

Iubitele lui Liviu Vârciu nu au fost pe placul părinților

Liviu Vârciu se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În trecut, era considerat cel mai râvnit burlac de la noi din țară. Prezentatorul Tv a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, dar s-au despărțit la scurt timp după nuntă. Odată cu trecerea anilor, au lăsat în urmă neînțelegerile și și-au refăcut viața cu alti parteneri. Liviu Vârciu formează un cuplu cu Anda Călin, iar împreună au doi copii, pe Anastasia și pe Liviu Matei.

Recent, Liviu Vârciu a povestit că părinții săi nu au fost de acord cu fostele partenere. Însă, Anda, actuala lui parteneră, se pare că este singura femeie pe care mama artistului o place. „Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă,  dar tot ca mine am făcut. M-au avertizat mereu să fac alegerile cu mai multă grijă și înțelepciune. Anda este singura dintre iubitele mele care le-a plăcut. Până atunci niciuna nu a fost pe placul lor. Niciodată însă nu m-am luat după ce zicea mama', a dezvăluit actorul pentru cancan.ro.

Cum se înțelege Liviu Vârciu cu Anda Călin, după 7 ani de relație

Au trecut deja 7 ani de când Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu. Artistul a dezvăluit care sunt atuurile relației lor și care sunt secretele unei relații de durată.

‘De la ea am învățat (nr. să fie ironic). Noi asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă după 7 ani. Nu ne-am înșelat, nu ne-am călcat pe bătături, avem și noi discuțiile noastre, avem și noi iubirile noastre, dar le avem pe ale noastre acasă.

S-au despărțit cei de care spuneați că se iubesc foarte mult. Noi nu am jucat în rol, suntem la fel în public, în viață și pe Youtube, că am și canal unde pun momente din familia mea.

Suntem la fel de funny și de mișto, ăsta e secretul, să nu joci un rol că s-ar putea să-l joci prost’, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton