Iubitul Danei Marijuana a murit: "Este terminată. Nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat"

 Raiciu Adriana
.

Iubitul Danei Marijuana a murit. Cântăreața trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel Burlacu și aveau planuri serioase de viitor. Din nefericire, bărbatul a suferit un accident și s-a stins din viață, lăsând în urmă o durere de nedescris.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iubitul Danei Marijuana a murit. Dana Marijuana și Daniel Burlacu trăiau o frumoasă poveste de dragoste. Ca în orice cuplu, au existat și momente mai dificile, însă cei doi îndrăgostiți au ajuns tot timpul unul în brațele celuilalt. Nimeni nu se gândea că povestea lor de iubire o să se termine într-un mod atât de dramatic.

dana-marijuana-iubitdana-marijuana-iubit

Iubitul cântăreței s-a stins din viața, în urmă unui accident. La momentul actual, Dana Marijuana este distrusă și nu poate concepe că partenerul ei de viață nu o să mai fie lângă ea.

Citește și: Ce frumoasă este fata Danei Marijuana! Alessia are 15 ani și a fost crescută de bunicul ei

Citește și: Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită:Am rămas cu o parte a creierului paralizată

Citește și: Cum arată Manuela Hărăbor la 53 de ani și cum și-a sărbătorit ziua de naștere:’Mă simt fără vârstă’

Citește și: Dragoș Pătraru are COVID-19. Cum se simte:„Dacă nu eram vaccinat…

Iubitul Danei Marijuana a murit

Iubitul Danei Marijuana a murit. Daniel Burlacu, tată a trei copii și cel alături de care artista și-a găsit fericirea, s-a stins din viață, în urma unui accident. Fostul campion mondial la box ar fi căzut de pe o scară, la Hanul Artiștilor, și s-ar fi lovit la cap. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, întrucât acesta a murit pe loc.

Dana Marijuana este distrusă la momentul actual și nu poate concepe faptul că partenerul ei de viață nu o să mai fie lângă ea. Pe lângă frumoasa poveste de dragoste pe care o aveau împreună, cei doi erau și colegi. Fostul iubit al cântăreței o ajuta cu ultima sa piesă, pe care nu a lansat-o încă.

Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei căci cei doi se iubeaau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal”, au spus surse din apropierea solistei, potrivit Click.

Dana Marijuana și iubitul s-au împăcat de curând

La începutul lunii ianuarie, Dana Marijuana și Daniel au decis să-și mai acorde o șansă. După ce au decis să meargă pe drumuri diferite, cei doi au înțeles cât de mult se iubesc. Astfel, iubitul cântăreței s-a apropiat și mai tare și i-a spus ce sentimente puternice are față de ea.

Vedeta nu a putut să fie indiferentă și, după cum spune ea, nu putea să nu răspundă la iubire tot cu iubire.

Eu m-am retras și el a venit către mine și mă iubește și mai tare. (…) La iubire n-ai cum să nu răspunzi cu iubire. Ai fi prea hain la suflet ca să calci peste chestia asta’, a afirmat Dana Marijuana.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton