Iulia Albu a adoptat o nutrie. Fanii vedetei au rămas șocați: "Va fi parte din familia noastră. Sunt inteligente și sociabile"

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu reușește să impresioneze pe toată lumea cu stilul ei vestimentar inedit. De această dată, creatoarea de modă a reușit să-și surprindă fanii din mediul online după ce a anunțat că a adoptat un animal neobișnuit. Nu ar fi pentru prima oară când Iulia Albu recurge la astfel de gesturi. În trecut, vedeta ca animal de companie o… găină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu este una dintrele cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Vedeta reușește să își surprindă fanii cu ținutele sale inedite, iar în trecut a șocat întreaga țară după ce a anunțat că are ca animal de compania o găină. Recent, Iulia Albu a adoptat un nou animal, la fel de neobișnuit.

iulia albu animașiulia albu animaș

Iulia Albu a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu noul său animal de companie. Vedeta a decis să adopte un animal care nu este apreciat în Românie. Este vorba despre o nutrie, un mamifer rozător semiacvatic care este originar din America de Sud.

Citește și: Cum se înțelege Iulia Albu cu mama iubitului ei, Mike: „Eu nu am cea mai bună relație cu părinții mei, iar mama lui…”

Citește și:Ce mesaj a postat Iulia Albu, după eliminarea de la America Express: „Nu am plâns, nu am clacat'. Atac subtil la adresa concurenților rămași

Citește și:Carmen de la Sălciua a răbufnit, după ce un fan a întrebat-o când va face copii: „Oare lucrurile astea se programează…”

Citește și:Radu Siffredi și Lino Golden s-au sărutat pe buze: „Mă iubește…'. Oana Matache și Delia, iubitele lor, au fost de față

Iulia Albu a adoptat o nutrie

Iulia Albu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar fanii au avut ocazia de o vedeta la America Express, unde a participat alături de iubitul ei, Mike. Iulia Albu este activă în mediul online, acolo îi tine la curent pe fani cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, creatoarea de modă a reușit să-i surprindă pe internauții după ce a anunțat că a adoptat un nou animal de companie. De această dată, Iulia Albu a adoptat o nutrie, un mamifer rozător semiacvatic. Iulia și Mike i-au pus numele Capybara și vedeta a oferit câteva informatii despre animal.

'Am adoptat o… nutrie! Vom intra în detalii despre cum s-a întâmplat asta zilele următoare. Cotarlele nu au participat la filmare în semn de protest, nu le convine deloc când apare câte un intrus prin casă.Da, îl cheamă Capybara, atât s-a putut! Până găsim soluția cea mai bună pentru el, va fi parte din familia noastrăLucruri pe care nu le știam despre nutrii:
– nutriile pot înota de când se nasc
– incisivii lor sunt
– nutriile sunt animale inteligente și sociabile
în ciuda faptului că sunt privite ca dăunători.
Să aveți o zi cu zâmbete!
',
a scris Iulia Albu pe contul său de Instagram.

Cum au reacționat vedetei

Nu este prima dată când Iulia Albu reușește să uimească cu animalele de companie. În trecut, vedeta a avut o găină ca animal de companie, iar subiectul a fost intens discutat atât în mass media, cât și de internauti. Acum, după ce a anunțat că a adoptat o nutrie, fanii vedetei s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii consideră că nutria este un animal drăgut și poate fi tinut în casă, altii sunt de părere că nutria este un animal periculos.

'Aveți grijă cu ea că mușcă, nu se poate domesticii. Am crescut nutrii când erau mici puneai mâna pe ei, mai mari îi apucă de coadă', Ce drăguță e am si eu o poza cu una in Praga, pofticioasa', 'Noh.. la orice mă așteptam, la asta ba! Foarte tare!', au fost o parte dintre comentariile internauților.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton