Iulia Albu a avut o reacție nervoasă la America Express, iar producătorii au decis să nu difuzeze imaginile: "Și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. S-au speriat și au plecat..."

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și Mike, iubitul ei, participă la America Express-Drumul Soarelui, iar telespectatorii au avut ocazia de a descoperi cum reacționează cei doi în situațiile dificile. Se pare că Iulia Albu a avut o reacție nervoasă în noul sezon al emisiunii de la Antena 1, iar producătorii au decis să nu difuzeze imaginile. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mike au trecut prin multe momente dificile în emisiunea America Express 2023 și de multe ori au avut conflicte în timpul probelor. Cu toate acestea, creatoarea de modă a reușit întotdeauna să-și calmeze partenerul în situațiile dificile. Ei bine, se pare că a existat un moment în care Iulia Albu a clacat și a cedat nervos. Vedeta ar fi avut o reacție șocantă în prezenta unor copii, iar producătorii au decis să nu difuzeze imaginile.

iulia albu mike america express reacreiulia albu mike america express reacre

Iulia Albu s-a pierdut cu firea și a avut un moment în care a cedat nervos. Surse din cadrul emisiunii a declarat că vedeta nu a mai rezistat și a țipat la copii, în timpul unei probe. Iulia Albu i-ar fi spus producătoarei Mona Segall să nu difuzeze acel moment, dar aceasta a refuzat-o inițial. După ce a verificat imaginile, Mona Segall s-a râzgândit.

Citește și: America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină / Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike: „Atunci pleci acasă!'

Citește și:Ce anunț a făcut Iulia Albu despre relația cu Mike, chiar de ziua lui de naștere: „Este o provocare, multe sentimente contradictorii, multe întrebări…”

Citește și:„Din nefericire, părinții din ziua de astăzi nu mai știu să spună nu. Dacă nu știi să-i pui limite copilului, ți se va rupe sufletul. El e pervers până la Dumnezeu”. Mugur Mihăescu, sfaturi de parenting, în calitate de tată de fată

Citește și:Au fost identificați criminalii omului de afaceri din Sibiu! Cine l-a ucis pe milionarul Adrian Kreiner

Iulia Albu a avut o reacție nervoasă la America Express, iar producătorii au decis să nu difuzeze imaginile

Iulia Albu și Mike au demonstrat că sunt o echipă puternică la America Express 2023. Între cei doi au existat numeroase tensiuni, în special în timpul probelor anunțate de Irina Fodor. Cu toate astea, se pare că a existat un moment în care Iulia Albu a cedat nervos. După misiunile din Columbia, concurentii au ajuns în Ecuador, iar stresul a devenit din ce în ce mai mare. Prima zi a trimis toate echipele la o școală unde au avut de învățat imnul Kichua, dar și numerele de la 1 până la 10. Pe drum spre școală, Iulia Albu s-a certat cu iubitul ei, Mike, iar in ediția de miercuri seara au fost difuzate imagini din școala respectivă cu toate echipele, mai putin cele cu Iulia si Mike.

Ei bine, se pare că vedeta a răbufnit și nu s-a mai putut controla. Iulia Albu ar fi început să țipe la copii, iar aceștia s-au speriat și au ieșit din clasă. Ulterior, vedeta a realizat că a avut o ieșire necontrolată și i-a rugat pe producători să nu difuzeze acele imagini. Mona Segall a refuzat inițial,dar după ce a văzut imaginile, s-a răzgândit.

„A început să urle la copii. Și-a pierdut cumpătul”

O sursă a declarat pentru cancan.ro, că Iulia Albu a avut o reacție nervoasă în timpul probei la o școală și a început să țipe la copii. De frică, micuții ar fi părăsit clasa. După ce și-a dat seama de reacția pe care a avut-o, Iulia Albu le-a cerut producătorilor să nu difuzeze imaginile, deoarece o să fie aspru criticată. Deși inițial au vrut să difuzeze imaginile, Mona Segall s-a răzgândit.

Au intrat într-o școală, într-o sală de clasă, unde aveau de făcut o probă. Iulia venise deja făcută un car de nervi pentru avusese o zi grea, iar în clasă și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. Săracii, s-au speriat și au plecat. Ea a făcut o adevărată criză de nervi, a fost o descărcare emoțională de la lipsa mâncării, a somnului, a dușului, a alergatului continuu. După ce s-a calmat, Iulia și-a dat seama că a greșit și i-a rugat pe producători să nu dea momentul pe post. Mona Segall nu a acceptat în primă fază însă, după ce a văzut imaginile, și-a dat seama că Iulia și-ar atrage un val uriaș de hate și a decis să o protejeze. Astfel, imaginile nu vor fi difuzate'.

Iulia Albu și Mike s-au certat foarte des la America Express 2023. Cameramanul lor chiar a coborât din mașină și a surprins de afară o dispută aprinsă între cei doi. „Nu ai notat cuvintele alea, nu? Eu le-am notat tot timpul, dar dacă tu ești căpos…', i-a spus Iulia Albu iubitului ei.  „Dar de ce sunt eu căpos? De ce îmi spui mie că sunt căpos?', a spus Mike. „Oprește-te. De-abia aștept să ajung acasă și să ne separăm lucrurile și gata, că eu nu mai pot. Eu nu merit să trăiesc așa', i-a spus Iulia.   După terminarea filmărilor de la America Express, Iulia Albu și Mike s-au despărțit, dar s-au împăcat la scurt timp.

Sursa foto: Captura video/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton