Iulia Albu a certat-o pe Alexia Eram, la America Express 2023: "O imprudență, puteam muri cu toții..."

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și-a exprimat nemulțumirile cu privire la un gest pe care l-ar fi făcut Alexia Eram. În ediția de marți, 7 noiembrie 2023, concurentii de la America Express au avut parte de provocări. Toate echipele au fost nevoite să găsească un șofer cu o mașină, dispusă să ducă concurentii la destinația Bordo. În timp ce unele echipe au găsit un autoturism, altele au întâmpinat dificultăți. Iată de ce a fost Iulia Albu deranjată de gestul Alexiei Eram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

O nouă ediția a emisiunii America Express 2023 i-a pus pe concurenți într-o postură dificilă. Aceștia au fost nevoiti să găsească un autoturism care să-i ducă la destinație dar această probă a fost extrem de dificilă. Însă acest lucru a determinat-o pe Iulia Albu să fie deranjată de un gest făcut de Alexia Eram.

iulia albu america expressiulia albu america express

La un moment dat, echipele de concurenți s-au intersectat pe drumul aglomerat din cauza unei alunecări de teren. În trafic, Alexia și Aris Eram au remarcat o mașină în care se aflau Iulia Albu și Mike, moment în care i-a spus șoferului masinii in care se afla să accelereze pentru a ajunge primii la destinație. Acest lucru a deranjat-o pe Iulia Albu.

Citește și: America Express 8 noiembrie – Cleopatra Stratan și Edward Sanda, clipe de panică după ce au fost prinși într-un schimb de focuri: „S-a dus la reporter cu pistolul la cap, am crezut că au împușcat-o!'

Citește și:America Express 7 noiembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea și a obținut primul bilet spre Ecuador: „Nu mă așteptam!'

Citește și:Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Citește și:Nargi și Luis, primii concurenți care au făcut amor la Love Island România: „M-am lăsat dus de val”. Ipostaze incendiare cu cei doi surprinse de camerele de supraveghere

Iulia Albu a certat-o pe Alexia Eram, la America Express 2023

Concurentii de la America Express 2023 au trăit o nouă zi plină de stres și emoții. Episodul 14, de marți, 7 noiembrie 2023, a arătat cum au reacționat echipele când au trebuit să ajungă cât mai repede la o destintație, pentru a câștiga imunitate. Echipele de la America Express 2023 au trebuit să găsească un șofer cu o mașină, care să-i ducă la destinația Bordo, acolo unde erau mai aproape de a câștiga imunitatea. La un moment dat, din cauza unei alunecări de teren, drumul s-a aglomerat. Aris și Alexia Eram se aflau în mașină când au remarcat că pe lângă ei a trecut o mașină în care se aflau Iulia Albu și Mike. Atunci Alexia i-a spus șoferului să meargă mai repede pentru a-i depăși pe rivalii lor.

„În față?!În fața noastră acum? Băi, dar ce face? Stă și… Se poate un pic mai repede, vă rog?”, i-a spus Alexia Eram soferului. „Da. N-ai văzut?„, i-a raspuns Aris.

La un moment dat, mașinile au rămas blocate la un semafor, iar șoferul Alexiei și a lui Aris Eram nu a ținut cont de reguli și a depășit coloana de mașini. Acest moment a deranjat-o pe Iulia Albu. Vedeta a declarat că toți din coloana de mașini ar fi putut să moară din cauza imprudentei Alexiei. Mike, iubitul Iuliei Albu, i-a luat apărarea Alexiei, spunând că cel mai probabil nu vedeta l-a îndemnat pe șofer să facă această manevră periculoasă.

Ne-au depășit Alexia cu Aris. Ba da, s-au băgat în față, acolo. Mi s-a părut de o imprudență…Ea nu ar trebui să mai facă lucruri de genul ăsta, fiindcă își riscă viața lor.Eu știu, i-am văzut și în alte momente în cursă, știm că sunt puțin grăbiți, și noi suntem…„, a spus Iulia Albu, deranjata.

Insa Mike i-a luat apararea Alexiei Eram. „Nu ne-au depășit!. Nu conducea ea, deci nu este o imprudență foarte mare.Poate ea i-a spus că sunt într-o cursă și șoferul a condus imprudent, n-ai de ce să spui tu că Alexia.Tot timpul trebuie să facem comentarii, iubire.”, a comentat Mike.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat prima imunitatea la America Express 2023

Luni, 6 noiembrie 2023, concurentii s-au luptat pentru imunitate la America Express 2023. Cele nouă echipe au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține avantajul mult râvnit, dar și primul bilet spre Ecuador, următoarea țară de pe Drumul Aurului. Înainte de a anunța ordinea în care au ajuns concurentii, Irina Fodor a întrebat dacă Giulia și Vlad Huidu își folosesc Joker-ul care le permite să scadă 30 de minute din ora la care au ajuns.

Da. Nu pot să mai stau cu stresul lui asupra mea. Ce-o fi, o fi! Cu Dumnezeu înainte. Să fie cu noroc!, a spus artista când a activat avantajul. Irina Fodor a dezvăluit că echipa care a ajuns prima la punctul de întâlnire a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. La scurt timp după ele au ajuns Ada Galeș și mama ei. Giulia și Vlad Huidu au ajuns la steag pe locul 3, dar cu ajutorul jocker-ului, au câștigat imunitatea la America Express, sezonul 6.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton